Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Εξωγήινο Voyager στην Ινδονησία


Ένας κάτοικος της Kupang NTT (πρωτεύουσα και κέντρο της ανατολικής επαρχίας της Ινδονησίας) ο Willi Soeharly έχει μερικές εικόνες που θεωρούνται αντικείμενα UFO. Τις εικόνες τις έχει από τον μακαρίτη C. A. Castillo, έναν Ισπανόφωνο γεωλογικό ερευνητή που ζούσε στην Kupang και πέθανε το 1994. Η πέτρα ανακαλύφθηκε όταν ο Castillo έκανε έρευνα στο βουνό του Σατανά, Oesu’u – Kupang. Σε ένα σπήλαιο είδε ένα σωρό από βράχους που έμοιαζαν περίεργοι αλλά δεν προσπάθησε ποτέ να τους καθαρίσει. Το σχήμα του περίεργου βράχου μοιάζει με δύο βράχους κολλημένους και περιέχει εικόνες από αστέρια, τον ήλιο και η όλη η εικόνα κοιτάζει προς τα πάνω. Επίσης υπάρχουν βέλη που δείχνουν μόνο ένα αστέρι. Θυμίζει εκπληκτικά τον χρυσό δίσκο του Voyager.
Σύμφωνα με τον Willy που είναι τώρα συντονιστής της ερευνητικής ομάδος BETA-UFO Kupang και των γύρω περιοχών, ο βράχος περιέχει ένα μαγνήτη και πιστεύουν ότι περιέχει και ραδιενεργά στοιχεία. Απαντώντας σε ένα e-mail που απευθύνονταν στην κοινότητα είπε ότι ο Castillo πέθανε σε μεγάλη ηλικία και άρρωστος. Ο βράχος βρέθηκε στο Bukit Nitnai (τώρα: Devil Hills – Red) το 1992 και αρχικά τα σημάδια φωτιάς τριών μαύρων κύκλων που απείχαν μεταξύ τους 3-4 μέτρα που σήμαιναν την προσγείωση UFO.
Το μέρος εξερευνήθηκε αλλά λόγω της διαβρώσεως, οι τρείς κύκλοι που ανέφερε ο Castillo δεν ανευρίσκονται πλέον. Σύμφωνα με τους ντόπιους κατοίκους είχαν δει στις δεκαετίες του 80 και του 90 πολλά πολύ δυνατά φώτα που είχαν μήκος περίπου ένα μέτρο να κρέμονται στα δέντρα γύρω από τον λόφο Nitnai που τώρα ονομάζεται το Βουνό του Σατανά. Η περιοχή δεν έχει ηλεκτρισμό, έτσι οι άνθρωποι θεώρησαν ότι ήταν κάτι κακό και το ονόμασαν Bukit Satan.
Οι συντεταγμένες είναι -10.153375 S Νότιο Πλάτος, 123.800158333 E Ανατολικό Μήκος. Μετά τον θάνατο του Castillo ο βράχος υπάρχει στο οικογενειακό του σπίτι. Όταν ο Willy ετοιμαζόταν να τραβήξει φωτογραφίες του βράχου, η σύζυγος του Castillo τον προειδοποίησε να προσέξει να μην χαλάσει η φωτογραφική του μηχανή, διότι ο προηγούμενος που είχε προσπαθήσει να πάρει φωτογραφία είχε χαλάσει η μηχανή του. Αλλά ο Willy τα κατάφερε με ένα Nokia N73.
Σύμφωνα με τον Castillo οι ντόπιοι κάτοικοι έβλεπαν συχνά μυστήρια αντικείμενα σαν φώτα νέον να κατεβαίνουν στο Βουνό του Σατανά. Επίσης είχε πει ότι το Satan Bukit έχει πολύ ουράνιο. Ο Willy ρώτησε το Υπουργείο Ορυχείων εάν ο λόφος περιέχει ουράνιο, αλλά δεν έχει πάρει απάντηση. Οι εμφανίσεις σταμάτησαν το 1993.
Οι φωτογραφίες του βράχου μοιάζουν καταπληκτικά με τον χρυσό δίσκο του Voyager. Μέσα σε 200 δισεκατομμύρια γαλαξίες λέτε να μην υπάρχουν άλλες μορφές ζωής. Έχουμε στοιχεία για πάνω από 175 εξωγήινες φυλές. Ίσως στο μέλλον να τα δημοσιεύσουμε!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα