Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ, ΤΩΡΑ 14 ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ HIV!!!

                More HIV 'cured': first a baby, now 14 adults

Δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη ότι ένα μωρό έχει "θεραπευτεί" από τον ιό του HIV, οι εκθέσεις δείχνουν ότι μια παρόμοια θεραπεία μπορεί να θεραπεύσει κάποιους ενήλικες . Η έγκαιρη θεραπεία φαίνεται σημαντική, αλλά δεν εγγυάται την επιτυχία. Ο Asier Sáez-Cirión της μονάδας του Ινστιτούτου Παστέρ για τη ρύθμιση των ρετροϊών λοιμώξεων στο Παρίσι ανέλυσε 70 άτομα με HIV που είχαν υποβληθεί σε θεραπεία με αντιρετροϊκά φάρμακα (ARV) μεταξύ 35 ημερών και 10 εβδομάδων μετά τη λοίμωξη -. πολύ νωρίτερα από ό, τι ξεκινάει η συνήθης θεραπεία.


Οι συγκεκριμένοι συμμετέχοντες στην έρευνα ασθενείς είχαν διακόψει τη λήψη φαρμάκων για ένα ή τον άλλο λόγο. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι είχαν κάνει μια προσωπική επιλογή να σταματήσουν τη λήψη των φαρμάκων, ενώ άλλοι ήταν μέρος της σύγχυσης μεταξύ των διαφόρων πρωτοκόλλων στα φάρμακα.

Τα περισσότερα από τα 70 άτομα υποτροπίασαν, όταν διακόπηκε η θεραπεία τους, με τον ιό να επανακάμπτει ταχέως στα προ της θεραπείας επίπεδα. Όμως, 14 από αυτούς - τέσσερις γυναίκες και 10 άνδρες - ήταν σε θέση να μείνουν μακριά από τα αντιρετροϊκά φάρμακα χωρίς να υποτροπιάσουν, αφού έλαβαν τα φάρμακα κατά μέσο όρο τρία χρόνια.

 Οι 14 ενήλικες εξακολουθούν να φέρουν ίχνη του ιού HIV στο αίμα τους, αλλά σε τόσο χαμηλά επίπεδα που το σώμα τους μπορεί να κρατηθεί υπό φυσικό έλεγχο  χωρίς φάρμακα.


 
Κατά μέσο όρο, οι 14 ενήλικες έχουν διακόψει τη λήψη του φαρμάκου για επτά χρόνια. Ένας έχει φτάσει 10-και-μισό χρόνια χωρίς φάρμακα. "Δεν είναι εκρίζωση, αλλά μπορούν  να ζήσουν χωρίς χάπια για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, "λέει ο Sáez-Cirión.





Από disclose.tv

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα