Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

2 7 | 4 | 2 0 1 3 Ημέρα Μηδέν





Η ημέρα Μηδέν, το σημείο οπού όλα θα αλλάξουν είναι κοντα, και η νύχτα
 αυτή είναι κοντά. 
Η  Μεταλλικη λειτούργία θα είναι ...
για λίγους και αληθινούς.  

2 7 | 4 | 2 0 1 3 
Η ημέρα της Μεταλλικής Λειτουργίας. 




15 : 10  Η Αρχή της Ενεργοποίησης 
ΕΛ ΛΗΝ...ήρθε η ώρα να μάθεις τί αξίζεις.
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και εσύ θα πρέπει να διαλέξεις το στρατόπεδο. Δέν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση.Δέν υφίσταται η έννοια της ουδετερότητας και δεν θα μπορέσεις να παραμείνεις στην μέση αμέτοχος . Αν παραμείνεις χλιαρός και δεν συστράτευτης τότε θα πέσεις στο κενό το οποίο υ πάρχει ενδιάμεσα της διττότητας και θα χαθείς στην ανυπαρξία. Ακούστε ΈΛ ΛΗΝ οι Κρόνιοι δεν  θα παραδώσουν τα όπλα, θα προσπαθήσουν να ξανα εκμεταλλευτούν το χάος που επικρατεί ώστε να επιβάλουν δια της πλάγιας οδού την τυραννία τους στους ανθρώπους.Το κυριότερο χαρακτηριστικό της Κρόνιας λατρείας είναι οι ανθρωποθυσίες.




17 : 02  Η κάθοδος της ανοδικής ενέργειας 
Δύναμη μεγαλύτερη απ' την αγάπη και το μίσος Τη δύναμη να νιώθει Τη δύναμη του χαλκού, το θρίαμβο του ατσαλιού. H ενεργειακή ενσάρκωσις του Αρχαγγέλλου.Η ενέργεια είναι υπέρτατη.Ο ήρωας έχει την  δύναμη να αψηφά, να πολεμάει και να νικητής να 'ναι. Και στο πλάι πάντα, του Πολέμαρχου να 'ναι ο στρατηγός αυτός, ο πολυμήχανος στρατηγός η ενσάρκωσις έχει το χάρισμα έχει την γνώση, και το σχέδιο του να υπηρετούν οι Άνδρες 
του Χάλκινου στρατού.


19 : 32  Ξαφνική καταιγίδα
Η αλλαγή του καιρού θα είναι απότομη.





21 : 14  Ο πρώτος Κεραυνός
Αντίθετα με αυτό που νομίζουμε ότι βλέπουμε, ο κεραυνός ανεβαίνει από τη θετικά φορτισμένη γη προς τον αρνητικά φορτισμένο αέρα και ουρανό. Η αστραπή είναι η εκδήλωση αυτής της λευκόφωτης ένωσης γης και ουρανού για μια φευγαλέα στιγμή. Ομοίως, έχουμε την χάλκινη ενέργεια και την μεταλλική λειτουργία που ανελίσσεται γύρω από τον άξονα του Πολεμάρχου 780, ο χαλκός και η ενέργεια των Ολξ-Υ-Οξ με τον οποίο θα ενωθεί θριαμβευτικά κατά την Κρίση των Θεών...Η καθαρή ενέργεια που ανηφορίζει στην ατμόσφαιρα μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με την επίσης ανηφορίζουσα ερωτική ενέργεια του ανθρώπου, ενώ ο κεραυνός, η αστραπή, το μπουμπουνητό, ολόκληρος αυτός ο οργασμός της φύσης μέσα σ' ένα φλας, μοιάζει θα έλεγα με τη λυκοφώτιστη ύπαρξη. Ο Πολέμαρχος 780  στα ουράνια Μιλάμε για μια ένωση, μια yoga που διεγείρει ψυχικά και ανατάσσει το ανθρώπινο πνεύμα, δια του... κεραυνού. Όλοι θα τον δουν, λίγοι θα τον πιστέψουν, όλοι θα όμως θα ενεργοποιηθούν. 


21 : 22  Η Ένωσης Ουρανού και Γης 


Κάτω από ένα συννεφιασμένο σκοτεινό ουρανό ξεθηκαρώνουμε και υψώνουμε τα σπαθιά μας. Σπάμε τα όρια της ύλης και ανατάσσουμε το Πνεύμα μας. Ψάλλουμε το Μυστικό Όρκο στον Πατέρα Πόλεμο και με το Σφυροδηγό να δείχνει το Βορρά, επικαλούμαστε τον Κεραύνιο Θεό των Πολέμαρχο των Ελ, να μας ευννοεί και να μας οδηγεί ως το Τέλος.
Οι φύλακες του Φωτός, οι Γιοί του Ονείρου είναι παρόντες. Υποχθόνιες δυνάμεις μας αντιμάχονται, μα ο Ουράνιος Ιππότης και Πολέμαρχος των Ελ, μας προστατεύει.





21 : 33  Αποκάλυψη του 780 
Το όνομά του Πολεμάρχου είναι....
Μουσηγέτης,  ο Αγνόμαντις, Αληθής, Δαφναίος, Μαντικός, Μοιραγέτης, Προόψιος,και οι δύο προφήτες- στρατηγοί του Κουροτρόφος, Ολβιουργός, Φάνης, Αλεξίκακος, Αγρέτης, Αμυκλαίος, Δειραδιώτης, Επάκυιος, Τελέστωρ,  Κάρνειος, Κιθαρωδός, Κουροτρόφος, Ογκεάτας, Πύθιος, Σπόνδιος, Δήλιος, Πήκτης,  Φωτοδότης, Ακερσεκόμης, Αειγενέτης, Σιντάλκας, Φοίβος, Φ10ΟΙΣ ,ο Πολέμαρχος των Ελ, ο Πολέμαρχος 780, ο κάτόχος του χάλκινου σπαθιου, ο φέρον της χάλκινης ιερής λόγχης. 

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα