Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟ ΑΙΓΙΣ. ΑΝΑΛΥΣΙΣ.


ΑΙΓΙΔΑ

 

Αμυντικό και επιθετικό όπλο του Διός. Ως αμυντικό όπλο έπαιζε ρόλο ασπίδας και αποτροπής. Ως επιθετικό, συμπύκνωνε τα σύννεφα και προκαλούσε καταιγίδες με αστραπές και κεραυνούς. Η αιγίδα ήταν σαν θώρακας που την φορούσε ο Δίας στο στήθος του και ήταν κατασκευασμένη απο το δέρμα της αιγός Αμάλθειας. Όταν ο Δίας αντιμετώπιζε τους Γίγαντες, η Γη τον συμβούλεψε να κατασκευάσει ασπ...ίδα απο δέρμα κατσίκας (ΑΙΓΑ =>ΓΑΙΑ=>ΑΓΙΑ), που ήταν αδιαπέραστο ακόμη και απο τον κεραυνό. Ο Ήφαιστος με το δέρμα φιλοτέχνησε γύρω απο το κεφάλι της Γοργούς, παραστάσεις του Φόβου, της Αλκής, της Έριδος και του Πολέμου. Γύρω – γύρω στην περιφέρεια την στόλισε με εκατό χρυσούς θυσάνους. Την αιγίδα του ο Δίας την δάνειζε μόνο στην Αθηνά και στον Απόλλωνα. Η αιγίδα που φορούσε η Αθηνά ήταν διαφορετική απο του Διός. Αυτή ήταν φτιαγμένη απο δέρμα φιδιών και είχε στο μέσον το κεφάλι της Μέδουσας. 

Του Ηφαίστου η αιγίδα που φορούσε ο Δίας, ήταν φτιαγμένη για να δημιουργεί στροβιλισμούς των κινούμενων ανέμων με ελεγχόμενη κατεύθυνση. Ήταν δηλ. ένα όπλο τρομακτικής ισχύος που όταν σειόταν έθετε σε καταστάσεις πανικού τους αντιπάλους, επηρεάζοντας ψυχοτρονικά με φόβο, ανδρεία, σύγχυση και τελικά νικηφόρα έκβαση. Επομένως εδώ καταδεικνύεται ο σημαντικότατος ρόλος που παίζει και η ψυχολογία σε έναν πόλεμο.
Όταν η αιγίδα είναι ακίνητη δέν προξενεί τίποτε, όταν όμως αρχίζει να σείεται και να δονείται (να έχει παλμική κίνηση), τότε και μόνον τίθεται σε λειτουργία. Αυτό μας δείχνει ότι πρέπει η κίνηση να δημιουργεί τους αρχικούς στροβίλους, οι οποίοι αυξάνουν γεωμετρικώς την δύναμή τους σε τρομακτικής ισχύος βαθμό. Επειδή δε είναι και ελεγχόμενη η δύναμη αυτή, ως ενεργειακό όπλο είναι σχεδόν ακατανίκητο. 

Λέω σχεδόν, διότι πιστεύω ότι το τρωτό σημείο, πρέπει να είναι η αναστροφή στροβιλισμού με άλλο όπλο που αποσυντονίζει την κυματική φορά και την καταστρέφει. Ο στροβιλισμός σίγουρα δημιουργεί ισχυρότατο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που έχει θετικό και αρνητικό πόλο >επιθέσεως –αποτροπής. Επειδή η αιγίδα είναι υπέρτατο κοσμικό-αιθερικό-ψυχικό όπλο, χρησιμοποιείται μόνον απο τον Δία, την σώφρονα Αθηνά και τον φωτοδότη Απόλλωνα. 

Οι δυνάμεις που εκλύονται εκ της περιστροφής, είναι προφανώς αιθερικές, ή ιονισμένα αιθερικά συμπυκνωμένα κύματα, τα οποία όταν εξαπολύονται σε αντίπαλο, αποσυμπυκνώνονται ταχύτατα και επειδή απλώνονται σε χώρο καταστρέφουν ότι ήδη υπάρχει εκεί !
 
ΠΗΓΗ: ΝΕΦΕΛΗΓΕΡΕΤΗΣ ΑΡΓΙΚΕΡΑΥΝΟΣ
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα