Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ναύαρχος Χρηστίδης στον ΥΕΘΑ:'Θυμήσου τον Κουντουριώτη". Βίντεο της ΗΔ, από κινητό τηλέφωνο, λόγω της απαγόρευσης καμερών!!!!!!


του  Ιωάν. Αθ. Μπαλτζώη


Πρωτοφανές και συνάμμα μια τεράστια απρέπεια και αθλιότητα της πολιτικής ηγεσίας του ΥΕΘΑ, όχι προς τον Α/ΓΕΝ μόνο , αλλά  και προς το ΠΝ και τις ΕΔ. Έτσι στο βίντεο που ακολουθεί και βρήκαμε στο onalert.gr , έχει ληφθεί από κινητό τηλέφωνο (!!!!),  παρουσιάζεται η ΗΔ του αποχωρήσαντος Α/ΓΕΝ Ναυάρχου Χρηστίδη που είχε ενοχλήσει την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ και το πολιτικό κατεστημένο, με την παρέμβασή - κραυγή αγωνίας για το Πολεμικό Ναυτικό, πριν μερικούς μήνες. Ο Αρχηγός είπε το αυτονόητο και εξέφρασε με παρρησία τις αγωνίες του για το Πολεμικό Ναυτικό (προσωπικό και υλικό) που ηγείτο!! Έτσι και στην ΗΔ του ο Ναύαρχος Χρηστίδη με ήρεμο και αποφασιστικό ύφος, αλλά καταιγιστικός  και καταγγελτικός,  έφερε τον ΥΕΘΑ και το πολιτικό σύστημα, προ των ευθυνών του, για την κατάσταση που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδος(λέγοντάς στον ΥΕΘΑ χαρακτηριστικά: "Θυμήσου τον Κουντουριώτη"), που μόνο τυφλοί δεν βλέπουν και ηλίθιοι δεν κατανοούν!!!

Δείτε το βίντεο, που ελήφθη από κινητό τηλέφωνο. Καλά πως δεν σκέφτηκαν οι φωστήρες των μέτρων απαγόρευσης να αφαιρέσουν τα κινητά τηλέφωνα από τους  προσκεκλημμένους της τελετής; 


ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα