Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Γίνε η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο!

 



Ο τρόπος να γίνεις καλύτερος είναι εδώ! ΣΟΦΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΔΥΝΑΜΗ. Εξυγίανε τις δυνάμεις αυτές και γίνε μέρος της λύσης!

Η αλλαγή του κόσμου ξεκινά από εμάς τους ίδιους. Αν έχεις αποφασίσει πραγματικά να αλλάξεις, δες την Σοφία, την Αγάπη και την Δύναμη από τις αρνητικές τους όψεις και άλλαξε τον εαυτό σου για να μπορέσεις να βάλεις το λιθαράκι σου στην αλλαγή του κόσμου.



ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

1. ΑΝΥΔΡΙΑ: Απουσία ψυχικής δραστηριότητας. Οι νοητικές απόψεις δεν έχουν συναισθηματική αντιστοίχιση. Πλήρης απουσία συναισθηματικής ροής.

2. ΥΠΕΡΨΥΧΙΣΜΟΣ: Υπερβολικός ψυχισμός. Το άτομο σε όλες τις περιπτώσεις λειτουργεί ψυχικά. Μεντιουμική ιδιοσυγκρασία όπου τα συναισθήματα τινάζουν στην κυριολεξία στον αέρα τον φορέα αυτών.

3. ΕΥΠΙΣΤΙΑ: Τυφλή πίστη και λατρεία απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Εκδηλώνεται ως αποτέλεσμα συναισθηματικής ανασφάλειας και προσκόλλησης. Φόβος απόρριψης. Υπόσχεση ελπίδας. Το δίπολο χειραγώγησης οπαδών παντός τύπου οργανώσεων.

4. ΕΞΑΡΣΗ: Κυριαρχία των παθών της προσωπικότητας λόγω απορρόφησης της ενέργειας από αυτά. Το υποκείμενο δεν προχώρησε σε επαρκή κάθαρση των στοιχείων που το κρατούσαν δέσμιο, με αποτέλεσμα εκείνα να επανέρχονται δριμύτερα.

5. ΕΓΩΙΣΜΟΣ: Ιδιοτέλεια που εκφράζεται με σκληρότητα και συμφεροντολογισμό. Μονόδρομος ψυχισμός που επιθυμεί να αντλεί δίχως να δίνε.

6. ΕΛΛΕΙΨΗ: Ελλιπής αυτοσεβασμός που ενδίδει σε ανισορροπίες συνήθως υποβαλλόμενες από τρίτα πρόσωπα.

7. ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ: Αντίληψη μόνον μέσω συναισθηματικής ικανοποίησης. Η αφέλεια στην σφαίρα της Αγάπης. Οδηγεί στην πλάνη, εξαιτίας του ότι υπάρχει τυφλή συναισθηματκή εκφόρτιση.

8. ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΠΝΙΓΜΟΣ: Το υποκείμενο πειραματιζόμενο με ανεξέλεγκτες ψυχικές ενέργειες, εγκαθιδρύει τέτοιου μεγέθους ανισορροπία στην ψυχική του σφαίρα που οδηγεί σε ετερονομία και απώλεια ταυτότητας.

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα