Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ο τελικός δολοφόνος της ιδιωτικής ζωής


this phone is tapped pay phone privacy spy

Η DARPA εργάζεται σε ένα εμβρυϊκό project  σύμφωνα με το οποίο θα μπορεί  να αποθηκεύσει κάθε προφορική συνομιλία σας σε έναν διακομιστή Internet , δημιουργώντας μια βάση δεδομένων αναζήτησης συνομιλίας που θα αντιπροσωπεύει τον δολοφόνο της απόλυτης προστασίας της ιδιωτικής ζωής .
Έχοντας αποτύχει να δημιουργήσει το περίφημο ολικό σύστημα της ευαισθητοποίησης των πληροφοριών, αν και το έργο συνεχίστηκε με πολλές διαφορετικές μορφές,η  DARPA προσπαθεί να δημιουργήσει έναν κόσμο στον οποίο κάθε έκφραση σας θα είναι  αποθηκευμένη στο διηνεκές.

Αλλά μην ανησυχείτε, οι διακομιστές που θα είναι αποθηκευμένες οι συνομιλίες σας θα ανήκουν σε μεμονωμένα άτομα ή τον εργοδότη τους, και η κυβέρνηση υπόσχεται να μην έχει πρόσβαση στις πληροφορίες χρησιμοποιώντας το νέο μεγάλο τη κατασκοπευτικό κομβικό σημείο αξίας  2 δισεκατομμύριων δολαρίων , στη μέση της ερήμου της Γιούτα.Ειλικρινής.
" Ο Matt Lease, επιστήμονας υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Τέξας  έχει μελετήσει crowdsourcing για πολλά χρόνια, ακόμη και για ένα παλαιότερο σχέδιο της Darpa που ονομάζεται Προσιτή αποτελεσματική  επαναχρησιμοποιούμενη  ομιλία σε κείμενο, ή  αυτιά, το οποίο προσπάθησε να ενισχύσει την ακρίβεια των αυτόματων μηχανημάτων μεταγραφής. Το έργο του έχει προσελκύσει επίσης αρκετή προσοχή από την Darpa ώστε  να του χορηγήσει 300.000 δολάρια βραβείο για πάνω από δύο χρόνια για να μελετήσει το νέο πρόγραμμα, που ονομάζεται "Συνδυάζοντας το Crowdsourcing με Αυτοματισμούς για γρήγορη, φθηνή και ακριβή ανάλυση της αυθόρμητης ομιλίας. "Το έργο οραματίζεται έναν κόσμο που να είναι τόσο ριζικά διαφανής και λίγο τερατώδης, "  αναφέρει ο Robert Wired του Beckhusen .
Περιγράφεται ως " Twitter τροφή  ή αρχείο e-mail  για την καθημερινή ομιλία,"συνομιλίες καθημερινές, θα μπορούσαν να αποθηκεύονται σε αρχεία για εύκολη αναζήτηση."
Ο Lease ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία θα αποτελέσει, «μία δύναμη εκδημοκρατισμού των καθημερινών ανθρώπων όσον αφορά την καταγραφή και μοιρασιά της καθημερινής ζωής και των εμπειριών τους μέσα από τις συνομιλίες τους".
Φανταστείτε μια κατάσταση όπου, στο όνομα της πρόληψης της τρομοκρατίας, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας θα έχει πρόσβαση στη βάση δεδομένων χρησιμοποιώντας την  για να αναζητήσει λέξεις-κλειδιά στον προφορικό λόγο, όπως  κάνει ήδη σε απευθείας σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα . Ξεχάστε τον ολισθηρό δρόμο, αυτό θα ήταν μια γρήγορη κατάβαση στη δίνη της πανταχού επιτήρησης - ακόμη και ο Τζορτζ Όργουελ δεν θα μπορούσε να το φανταστεί  στον χειρότερο εφιάλτη του.
Αυτοί οι παράξενοι υποστηρικτές αντιμετωπίζουν επιπόλαια τις ανησυχίες για "σεβασμό των δικαιωμάτων της ιδιωτικής ζωής των εμπλεκόμενων ατόμων," καθώς και κατά πόσον οι συνομιλίες θα πρέπει να αποθηκεύονται σε απομακρυσμένους ή ιδιωτικούς διακομιστές , αλλά δεν αναφέρουν καν τις συνέπειες  που θα μπορούσαν να προκύψουν όταν το κράτος κατασκευάσει μία αιτιολόγηση για πρόσβαση στη βάση δεδομένων.
Ο πρώην  διευθυντής της CIA Ντέιβιντ Πετρέους προανήγγειλε την άφιξη  του «έξυπνου σπιτιού» ως ένα όφελος  "παράνομης πολιτειακής οργάνωσης», που αντιπροσωπεύει παιδικό παιχνιδάκι σε σύγκριση με ό, τι σχεδιάζει η DARPA.
Για να πάρετε μια αίσθηση του κινήτρου πίσω από την τελευταία προσπάθεια της DARPA να καρφώσει το τελευταίο καρφί σε οτιδήποτε μοιάζει με ιδιωτική ζωή, να θυμηθούμε τον σάλο που δημιουργήθηκε για το πρόγραμμα  Προσιτή αποτελεσματική  επαναχρησιμοποιούμενη  ομιλία σε κείμενο, ή αυτιά,  που συμβολίζεται στο λογότυπό της  από έναν παντεπόπτη οφθαλμό στην κορυφή μιας πυραμίδας  που ακτινοβολεί το βλέμμα του πάνω από  τον πλανήτη.
Όπως έγραψε ο   William Safire στους  New York Times »   τον Νοέμβριο του 2002, το πρόγραμμα ΤΙΑ,  βασίστηκε γύρω από την παρακολούθηση, "κάθε αγοράς  με πιστωτική κάρτα, κάθε συνδρομής περιοδικών και ιατρικής συνταγής , κάθε επίσκεψης τοποθεσίας Web  και ηλεκτονικού ταχυδρομείου, κάθε ακαδημαϊκής βαθμίδας που λαμβάνετε, κάθε τραπεζικής κατάθεσης που κάνετε, κάθε ταξίδι που κλείνετε και κάθε συμβάν που λαμβάνει μέρος - όλες αυτές οι επικοινωνίες και οι συναλλαγές συγκεντρώνονται σε  αυτό που το Υπουργείο Άμυνας περιγράφει ως "μια εικονική, μεγάλη κεντρική βάση δεδομένων. "
Το πρόγραμμα τέθηκε  σε αδράνεια  το 2003, αλλά  συνέχισε να λειτουργεί  κάτω από ένα αριθμό διαφορετικών υπο-έργων(sub-projects).
Η απόδοση καρπών της  νέας αυτής προσπάθειας της DARPA για την καταγραφή της λεκτικής επικοινωνίας θα βγάλει από την αδράνεια το πρόγραμμα TIA , και όσο αυτό προσφέρεται στο κοινό σε εθελοντική βάση,με ένα δροσερό, λαμπερό στυλ, ένα εκατομμύριο τεχνολόγοι και μετανθρωπιστές,  χωρίς δισταγμό, θα αποκτήσουν πρόσβαση μέσα από μία βάση δεδομένων σε κάθε αλληλεπίδραση και εμπειρία της ζωής όλων , όπως ακριβώς έγινε και με την σελίδα facebook. 
*********************
O Paul Joseph Watson είναι  συντάκτης και συγγραφέας στο  Infowars.com  και το  Prison Planet.com . Είναι ο συγγραφέας του τάξη από το χάος. 
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα