Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΒΟΜΒΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Νέα Ζηλανδία διεξήγαγαν μυστικές δοκιμές της "βόμβας τσουνάμι " για την καταστροφή παραλιακών πόλεων με τη χρήση υποβρύχιων εκρήξεων προκαλώντας τεράστια παλιρροϊκά κύματα.



Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε ύδατα γύρω από τη Νέα Καληδονία και το  Auckland κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και έδειξαν ότι το όπλο ήταν εφικτό και μια σειρά από 10 μεγάλες υπεράκτιες εκρήξεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα τσουνάμι 33 ποδών  ικανό να κατακλύσει μια μικρή πόλη.
Η κορυφαία μυστική επιχείρηση, με την κωδική ονομασία "Seal Project", δοκιμάστηκε για την Ημέρα της Κρίσεως ως πιθανή αντίπαλος της πυρηνικής βόμβας. Περίπου 3.700 βόμβες εξερράγησαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών, πρώτα στη Νέα Καληδονία και αργότερα στην χερσόνησο Whangaparaoa , κοντά στο Auckland.
Τα σχέδια ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια  έρευνας από τον Νέο Ζηλανδό συγγραφέα και κινηματογραφιστή, Ray Waru, ο οποίος εξέτασε στρατιωτικά αρχεία που βρίσκονταν θαμμένα στο εθνικά αρχεία.
"Προφανώς, αν η ατομική βόμβα δεν λειτουργούσε τόσο καλά , την δουλειά της θα έκανε ένα τεράστιο τσουνάμι που θα κτυπούσε τους  ανθρώπους», δήλωσε ο κ. Waru.
karachitsunmai
«Ήταν απολύτως εκπληκτικό. Πρώτον ότι ο καθένας θα μπορούσε να αναπτύξει ένα όπλο μαζικής καταστροφής που να βασίζεται σε ένα τσουνάμι ... και επίσης ότι η Νέα Ζηλανδία φαίνεται να  το έχει αναπτύξει με επιτυχία στο βαθμό που θα μπορούσε να δουλέψει." Το έργο ξεκίνησε τον Ιούνιο του 1944 έπειτα από την παρατήρηση μιας αμερικανής αξιωματικού του ναυτικού,την EA Gibson,  ότι οι εργασίες ανατίναξης για τον καθαρισμό των κοραλλιογενών υφάλων γύρω από τα  νησιά του Ειρηνικού παράγουν μερικές φορές ένα μεγάλο κύμα, αυξάνοντας την πιθανότητα δημιουργίας μίας «βόμβας τσουνάμι ".
Ο κ. Waru είπε ότι η αρχική δοκιμή ήταν θετική, αλλά το έργο είχε τελικά αναβληθεί στις αρχές του 1945, αν και οι αρχές της Νέας Ζηλανδίας συνέχισαν να παράγουν αναφορές σχετικά με τα πειράματα έως και το 1950.Εμπειρογνώμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μόνο οι εκρήξεις δεν ήταν αρκετά ισχυρές και μία επιτυχημένη βόμβα τσουνάμι θα απαιτούσε περίπου 2 εκατομμύρια κιλά εκρηκτικών που θα παρατάσσονταν σε μια γραμμή περίπου πέντε μιλίων από την ακτή.
"Εάν το βάλετε σε μια ταινία του James Bond θα μπορούσε να θεωρηθεί ως φαντασίωση, αλλά αυτό ήταν  πραγματικό », είπε.
"Κατάφερα να ανακαλύψω τα αρχεία επειδή  εξέταζαν ακόμη την έκθεση, και τα αρχεία υπήρχαν ακόμη πάνω στο  στο γραφείο κάποιου."
Σαράντα χρόνια μετά την κοινή δοκιμή, η Νέα Ζηλανδία αντιμετωπίζει μια δραματική κατάρρευση των δεσμών ασφαλείας της με τις ΗΠΑ, αφού απαγόρευσε την είσοδο πλοίων οπλισμένων με πυρηνικά όπλα  που εισέρχονται στο έδαφός της κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980. Η διαφορά οδήγησε στην υποβάθμιση των σχέσεων φιλίας  μεταξύ ΗΠΑ και Νέας Ζηλανδίας από μια "σύμμαχο" σε μία "φίλη".
Στο νέο του βιβλίο Μυστικά και θησαυροί,ο κ. Waru αποκαλύπτει  άλλα ασυνήθη ευρήματα από τα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων του Τμήματος Άμυνας που αφορούν χιλιάδες θεάσεις UFO από τα μέλη του κοινού, στρατιωτικού προσωπικού και των εμπορικών  πιλότων.
Μερικά από τα αρχεία που σχετίζονται με τα κινητά φώτα στον ουρανό περιλαμβάνουν σχέδια των ιπτάμενων δίσκων, περιγραφές των εξωγήινων να φορούν "μάσκες φαραώ" και  παραδείγματα εξωγήινης γραφής.
Από telegraph
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα