Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Άγνωστη Ιστορία

ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΩΡΙΩΝ – ΓΚΙΖΑ - ΓΡΑΝΙΤΗΣ
sm-giza sm-gizacirrus sm-maya

sphinxtempteotihuacan0
ΩΡΙΩΝ, ο αστερισμός και οι Πυραμίδες εις την Αίγυπτο. Ο Ωρίων απέχει μόνο 1000 έτη φωτός από την γη.
orion
*Ωρίων σημαίνει ότι η αιθερική δύναμη ελέγχει όλες τις επί γης ροές και τις τροφοδοτεί συνεχώς.  Με την ένωσή του  με την μήτρα – Μερόπη, η οποία γεννά την ορατή φύση, είχε  ως αποτέλεσμα να σμίξουν οι ροές τους και δημιουργήθηκαν πυρήνες ζωής σε χοϊκό τόπο, την Χίο. Ξεκίνησαν με λίγα λόγια την ζωή στον πλανήτη. Ο Οινοπίων ήταν υιός του Διονύσου. (Εδώ βλέπουμε πώς αλλάζουν οι χρονολογίες και μας πηγαίνει τον Διόνυσο σε εποχή που η θάλασσα της Τηθύος δεν έχει σκεπάσει τα πάντα ακόμα.) Ο μύθος αναλύει πώς ήταν η περιοχή του Αιγαίου πριν διαμορφώσουν τον χώρο τα νερά της Τηθύος, δηλαδή τέλη κρητιδικής περιόδου (62 εκ.). Άρα μερικοί μύθοι καταγράφουν τις δομήσεις ηλιακών συστημάτων, άλλοι πάλι των πλανητών και άλλοι την δόμηση της έμβιας ζωής επί του πλανήτη γη. Επίσης έχουμε μύθους που διδάσκουν την σοφία όλων των επιστημών.]

ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, όπως βλέπουμε στην εικόνα το κεφάλι της μεγάλης Πυραμίδας είναι άθικτο από την διάβρωση της θάλασσας. Όταν απομακρυνόταν ο Ωρίων από την Δήλο φαινόταν μόνο το κεφάλι του έξω από την θάλασσα. Η Σφίγγα είναι ο Κύων του Ωρίωνα, σαν κυνηγός έχει πάντα τον σκύλο του μαζί. Στα πόδια του Ωρίωνα βρίσκεται ο αστερισμός του Κυνός. Η Σφίγγα κατασκευάστηκε το -9000 περίπου από ασβεστολιθικό πέτρωμα.

pyramides

Πολλές φορές έχουμε μύθους που επαναλαμβάνουν την κίνηση στον χώρο, μας εξιστορούν την δόμηση των ροών, την γονιμοποίηση της γης, και γενικότερα του σύμπαντος χώρου, ώστε να μας γίνουν καλλίτερα κατανοητές αυτές οι κινήσεις. Στους μύθους που γίνεται αναφορά εδώ, όντως μας εξιστορούν την δημιουργία του σύμπαντος χώρου και την εξέλιξη του πεδίου της γης, της ζωής γενικώς, και του ανθρώπου ειδικά.
Παρατηρώντας τις διάφορες εκδοχές και συγκεκριμένα στον μύθο του Ωρίωνα, βλέπουμε ότι αναζητούσαν να βρουν τον γρανίτη και γύρισαν διάφορα μέρη μέχρι που κατέληξαν στα πετρώματα της Δήλου, διότι αυτά ήταν τα πλέον κατάλληλα για την κατασκευή των Πυραμίδων.
«Το παράξενο σε αυτή την έρευνα είναι ότι Γερμανοί επιστήμονες έμειναν έκπληκτοι από τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους. Ο ποταμός Ινωπός (ή Οινωπός εκ των Οινοτρόπων) της Δήλου, είχε να κάνει με το μέγεθος των πλημμύρών του Νείλου της Αιγύπτου!  Και μάλιστα ότι οι ροές των ποταμών αυτών, του μεγάλου Νείλου και του μικροσκοπικού Ινωπού (μόλις 1.200μ. μήκους), αλληλοεξαρτώντο, μέσω υπογείων ρευμάτων ή κάποιου άλλου παράγοντα!» ΤΗΘΥΣ, τήθη: Είναι η μάμμη, η πρόγονός μας. Αποδεικνύουμε το διαττώμενον και το ηθούμενον, αποδεικνύουμε την γνώση και την σοφία των Ελλήνων. Η Τηθύς είναι ο ασβεστόλιθος που τρέφει την Ελληνική διανόηση χιλιάδες χρόνια. Αποσπάσματα από το βιβλίο του καθηγητού Κάμμελ του πανεπιστημίου Χάβαρντ, το οποίο είναι βασισμένο σε χειρόγραφα έντυπα του 1700 και αυτά με την σειρά τους από παπύρους Ελληνικής καταγωγής.

«ΤΗΘΥΣ»  ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ

20s cir-coba
cir-per cir-xian

circles2cir-mp
Α΄. Οι εικόνες αυτές μας δείχνουν την καταγραφή γενικά των αλλαγών της θάλασσας που ονομάζουμε «ΤΗΘΥΣ».

tithys1

Β΄. Στην αρχή Καινοζωικού (70-65 εκ.) όπου έχουμε μια συνεχή ανακατανομή ξηράς – θάλασσας, βλέπουμε ότι την περιοχή της Χαλκιδικής η θάλασσα της Τηθύος δεν την επηρέασε, αλλά η Θεσσαλία ήταν όντως Θέση αλός.

tithys2

Γ΄.  Περίπου στα τέλη της Μειόκαινου (30 εκ.), έχουμε την Αιγιακή Λίμνη, αλλά η θέση όπου βρίσκονται  οι Πυραμίδες είναι μέσα στο νερό


tithya

Έτσι κατανοούμε την Ελληνική Γραμματεία, επιφανειακά, όσοι από  εμάς έχουν διαβάσει Κρατύλο, αναρωτηθήκαμε ποτέ ποια είναι η Τηθύς; Τηθύς είναι μια λέξη που μιλά από μόνη της, διότι και οι δύο αυτές λέξεις του Σωκράτη: «διαττώμενον και ηθούμενον» για τον Ερμογένη ήταν πολύ κομψές και κατανοητές. Για μας τους Νεοέλληνες όμως τι πραγματικά εννοούν; Όταν κάνουμε αναφορές στα κείμενα του Πλάτωνα και σε όποια κείμενα των αρχαίων μας, θα ήταν πολύ κομψό να γνωρίζουμε εις βάθος τα των εννοιών τους.


ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ
«ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΥΨΟΥΣ 16 ΜΕΤΡΩΝ»
Γιγαντιαίος σκελετός βρέθηκε στην Σαουδική Αραβία, έχει ύψος περίπου 16 μέτρα. Οι δύο άνθρωποι που είναι κοντά στον σκελετό είναι μικρότεροι από το ύψος της κεφαλής του.

skeletos
Η απλή αλήθεια είναι ότι η ζωή ήρθε στον πλανήτη μας, οι πρώτες μορφές που παρουσιάστηκαν ήταν τα προκάρια, και ήταν οι απλούστεροι και ανθεκτικότεροι μικροοργανισμοί που γνωρίζουμε. Είχαν την μοναδική ικανότητα να παράγουν οξυγόνο ως αποτέλεσμα της διαδικασίας του οργανικού τους μεταβολισμού.  Άλλωστε κάτι τέτοιο προσπαθεί να κάνει και ο σημερινός άνθρωπος στον ήδη κατεστραμμένο από ζωή πλανήτη Άρη. Προσπαθεί με τις αποστολές του προς αυτόν να του επαναφέρει το οξυγόνο, αλλά οι προσπάθειες παραμένουν άκαρπες, διότι κάτι υπάρχει εκεί που απαγορεύει στον άνθρωπο να προσεγγίσει τον πλανήτη με τα γήινα χαμηλής τεχνολογίας σκάφη. (Το διαστημόπλοιο Φόβος απαγορεύει την είσοδο στον πλανήτη, αυτό θα έπρεπε να το είχαν αντιληφθεί οι μέχρι τώρα και μετά μεγάλων προσπαθειών εισβολείς. Θα υπάρχει σοβαρός λόγος απαγόρευσης, τον οποίο δεν σέβονται, και από ότι φαίνεται ο λόγος αυτός πρέπει να είναι   το ότι ο πλανήτης έχει έλλειψη ενεργού μαγνητικού πεδίου.)

ΔΙΠΛΑ «ΕΨΙΛΛΟΝ»
ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΜΑΟΡΙ. Ζωγραφιά του 1883 αρχηγού της φυλής των ΜΑΟΡΙ, το διπλό (δελφικό) ΕΨΙΛΟΝ ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, καθώς και η χρυσή σπείρα με τους περίεργους Λαβυρίνθους των Μινύων. Ένα πρόσωπο που καταγράφει την καταγωγή της φυλής του.
2epsilon

Ο ΘΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΝΩΣΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ  ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΨΙΛΟΝ. Τα διπλά Έψιλον απόδειξη καταγωγής των Ελλήνων.

2epsilon1

ΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ Ή ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ,  τοιχογραφία στην Αίγυπτο, όπου ο Φαραώ έχει ναυλώσει Μινωικά καράβια για την διακίνηση των προϊόντων τους. Εδώ δύο Κρήτες βαμμένοι με κόκκινη ώχρα μεταφέρουν τα Αιγυπτιακά αγαθά, γράφει η ξένη εγκυκλοπαίδεια. Οι Κρήτες ήταν αυτοί που έκαναν τις συναλλαγές μεταξύ των χωρών. Αυτοί είχαν την γνώση για το όλον.

ΕΞΩ – ΓΙΗΝΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΡΣΑΡΟΥ «ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ».  Προσέξετε στον χάρτη τα μικρά ιστιοφόρα και το τιμόνι τους στο πίσω μέρος, επίσης δείτε προσεκτικά τα μικρά πλοιάρια που είναι σχεδιασμένα στο δίσκο της Φαιστού, είναι όμοια.  Τα μικρά ιστιοφόρα ήταν τα μόνα που είχε ο χάρτης εξ αρχής και ακολουθούν μία ρότα, κατόπιν πρόσθεσαν και τα μεγάλα ιστιοφόρα  για να καπηλευτούν τον χάρτη οι ανάξιοι προς όφελός τους.

xartes

xartes1

Ο Πίρι Ρέϊς ήταν ναύαρχος αλλά και πειρατής, και κατά μια σύμπτωση το ίδιο ήταν και ο Μπαρμπαρόσα (Πίρι - πειρατής, Ρέϊς - Ρόσα)  γεννήθηκαν και οι δύο την ίδια εποχή (1465 ο Ρέϊς, και ο Μπαρμπαρόσα το 1470 μας λένε  περίπου, μήπως πρόκειται για το ίδιο άτομο;), και οι δύο έκλεψαν και σκότωσαν (πάνω από 2,5 εκ. ανθρώπους), αφάνισαν τα Ελληνικά νησιά και τον πληθυσμό τους, καθώς και τα παράλια της Πελοποννήσου.  Έχει γραφεί ότι ο Μπαρμπαρόσα (βαρ-βαρ) ήταν από Ελληνίδα μάνα (ίσως), το όνομά του όμως μας δείχνει το αντίθετο, τον έλεγαν Κ-χ-ζιρ και τον μεγαλύτερο αδελφό του -Αζάρ- (όλα μαζί μας δείχνουν την καταγωγή τους, χαζάρ, χαζαρότουρκοι). Αφού μας κατάσφαξαν πρέπει να υποστούμε ότι το έκαναν και δικοί μας ομοεθνείς, για να μην ζητάμε και ευθύνες μετέπειτα. (Τα σύμβολα και τα ονόματα τα Ελληνικά που δανείζονται κατά καιρούς οι διάφοροι ή κάποιοι συγκεκριμένοι… είναι σαν να θέλουν να δείξουν σε κάποιους ανώτερους, ότι αυτοί δεν ευθύνονται για τίποτα, οι Έλληνες φταίνε.)
ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΡΣΑΡΟΥ «ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ».  Προσέξετε στον χάρτη τα μικρά ιστιοφόρα και το τιμόνι τους στο πίσω μέρος, επίσης δείτε προσεκτικά τα μικρά πλοιάρια που είναι σχεδιασμένα στο δίσκο της Φαιστού, είναι όμοια.  Τα μικρά ιστιοφόρα ήταν τα μόνα που είχε ο χάρτης εξ αρχής και ακολουθούν μία ρότα, κατόπιν πρόσθεσαν και τα μεγάλα ιστιοφόρα  για να καπηλευτούν τον χάρτη οι ανάξιοι προς όφελός τους.
διάφοροι ή κάποιοι συγκεκριμένοι… είναι σαν να θέλουν να δείξουν σε κάποιους ανώτερους, ότι αυτοί δεν ευθύνονται για τίποτα, οι Έλληνες φταίνε.)



ΑΣΠΙΔΕΣ  ΑΖΤΕΚΩΝ  «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ»

ΑΣΠΙΔΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΖΤΕΚΩΝ: Τρία από τα τέσσερα σύμβολα των ασπίδων είναι Ελληνικά σύμβολα.  Το πρώτο σύμβολο είναι όμοιο με τις ασπίδες των αρχαίων Ελλήνων, και με αυτό της πανοπλίας που φορούσαν οι στρατιώτες του Αννίβα (δεύτερη φωτογραφία).  Το δεύτερο είναι όμοιο με αυτό του δίσκου της Φαιστού, ο ήλιος με τους πλανήτες, και το τελευταίο είναι μαίανδρος.
symvola

symvola1

Χάσαμε την πραγματική γνώση και τα κείμενα των πατέρων μας, χάσαμε την σωστή μας παιδεία. Δεν διδάσκονται τα αρχαία κείμενα πλέον στα σχολεία. Μας απέμεινε η Ελληνική γραφή, ή πρέπει να  την χάσουμε και αυτήν τώρα;
Τα λόγια του Τηλέμαχου προς τους Ιθακήσιους δεν έχουν και μεγάλη διαφορά από την μετέπειτα ιστορία του Ελληνικού Έθνους, που επαναλαμβάνεται συνεχώς, και με τον ίδιο τρόπο, με τους μνηστήρες να τρων το βιος μας.
Μνηστήρες μεταφορικά σημαίνει το πάγωμα της γνώσεως, την στέρηση της μνήμης, δηλαδή πήραν την έτοιμη γνώση οι αγήνορες μνηστήρες, την κατέστρεψαν και την αφάνισαν (με λίγα λόγια έτρωγαν από τα έτοιμα). Και αυτό επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, και εναπόκειται στους νοήμονες ηθικούς ανθρώπους κάθε εποχής διαχρονικά, να τους ξεχωρίζουν και να τους εξουδετερώνουν, δια του λόγου αν είναι δυνατόν, πριν καταλήξουν σε εμπόλεμες καταστάσεις.
Από τους μνηστήρες που έζησαν εις βάρος της περιουσίας του Οδυσσέα (όσο έζησαν), περάσαμε στα μονα-στήρια που ακόμα ζουν από περιουσίες, τις οποίες απόκτησαν από δωρεές..., οι οποίες ποτέ δεν εδόθησαν πίσω στο λαό, ακόμα και όταν αυτός ο λαός τις είχε ανάγκη. Ο φτωχός λαός είναι πάντα μεγαλόκαρδος!
Η Ελληνική Γραμματεία είχε γραφεί από πολλούς ποτέ όμως από μοναχούς, μας το τονίζει αυτό άλλωστε και ο καθηγητής Κάμμελ, ό,τι μετά την ρωμαϊκή αυτοκρατορία περάσαμε σε χίλια χρόνια στειρότητας. Οι Αγγλικές λέξεις Minister (μίνιστερ) –Λειτουργός –Ιερέας –Υπουργός –Υπηρετώ και χορηγώ, Ministerial (μινιστίριαλ) –Επίσημος Υπουργικός, Ministration και Administration (μινιστρέϊσον και αντμινιστρέϊσον) –Υπηρεσία, Prime Minister (πράϊμ μίνιστερ) –Πρωθυπουργός, όλες  αυτές οι έννοιες είναι παράγωγες εκ του Μνηστήρ. Εκ πρώτης όψεως δεν δείχνουν τίποτε αρνητικό σήμερα, η καταγωγή τους όμως καταδεικνύει την πραγματική τους σημασία. Αν και αρχίζουν οι λέξεις αυτές με μ-ν, αποδείχτηκαν ανάξιες αυτών των γραμμάτων. Διότι οι λέξεις που έχουν καταλήξεις στήρ-ας, -ες, -ία… μόνο στειρότητα προσδιορίζουν, ό,τι είχαν να σου δώσουν στο έδωσαν και μην περιμένεις τίποτε άλλο. Από την στειρότητα δεν μπορεί να περιμένει κανείς τίποτε παραγωγικό και ωφέλιμο να εξελιχτεί.
Άρα, πού βρίσκονται τα κείμενα της Ελληνικής Γραμματείας, τα λείψανα της αρχαιότητας, πού βρίσκονται τα πνευματικά μνημεία μας;
Πότε θα πάψουν οι μνηστήρες να τρέφονται εις βάρος ξένων κόπων;
Εξάλλου μπορούμε να βασιστούμε στην ιστορία στις μέρες μας, αφού κατέληξε να είναι στείρα.


                                                   ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα