Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Nasa : Αν Ένας Αστεροειδής Προσεγγίσει Τη Γη Τις Επόμενες Τρεις Εβδομάδες...Το Μόνο Που Μπορούμε Να Κάνουμε Είναι Να Προσευχόμαστε!!

  Ο επικεφαλής της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν , δήλωσε ότι «προσεύχεται», ώστε να μην υπάρξει νέα πτώση  αστεροειδή, λόγω της έλλειψης ενός λειτουργικού συστήματος που να μπορεί να καταστρέφει τα ουράνια σώματα.
Ο επικεφαλής της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν
 Απαντώντας αν υπάρχει  μια στρατηγική ή ένα λειτουργικό σύστημα  καταστροφής  επικίνδυνων ουράνιων σωμάτων, ο Μπόλντεν είπε ότι είναι αδύνατο να δημιουργήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα μια δομή ικανή να αποτρέψει ή τουλάχιστον  να εκτρέψει (ή να καταστρέψει) έναν αστεροειδή ή μετεωρίτη. Ακόμη και μια διαστημική αποστολή με πυρηνικά όπλα απαιτεί πολύ χρόνο  για την δημιουργία της.
«Με τις πληροφορίες που έχουμε, ξέρουμε ότι υπάρχουν αστεροειδείς που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τον πληθυσμό των Ηνωμένων Πολιτειών. Αλλά αν αυτό  συμβεί μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες,  .. το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε »-  είπε ο Μπόλντεν προς την Επιτροπή σχετικά με την επιστήμη, της Βουλής των Αντιπροσώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες.



 Ο επιστημονικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, John Holdren, δήλωσε ότι η NASA προσπαθεί να αναπτύξει τεχνολογίες που μπορούν να αποκλίνουν ένα αντικείμενο που θα μπορούσε να περάσει πολύ κοντά στη Γη. Σήμερα, η NASA παρακολουθεί περίπου το 95% των μεγάλων αντικειμένων κοντά στον πλανήτη μας.
«Οι πιθανότητες ενός αντικειμένου που μπορεί να περάσει κοντά στη Γη και θα μπορούσε να χτυπήσει προκαλώντας μεγάλο αριθμό θυμάτων και την καταστροφή των υποδομών, είναι πολύ μικρές, αλλά οι δυνητικές συνέπειες ενός τέτοιου γεγονότος είναι τόσο μεγάλες που είναι λογικό να διατρέχουμε σοβαρό κίνδυνο », είπε ο Holdren.
Το 2010, η ρωσική τράπεζα της Fondservisbank είχε χρηματοδοτήσει ένα έργο για την δημιουργία ενός συστήματος προστασίας  της Γης από ολική καταστροφή ύστερα από πτώση αστεροειδών. Το σύστημα  κόστισε  εκατομμύρια δολάρια, αλλά τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά.
Στις 15 Φεβρουαρίου, ένας μετεωρίτης έπεσε στην περιοχή Ουράλια της Ρωσίας, σκορπώντας τον πανικό στον πληθυσμό. Η έκρηξη προκάλεσε ζημιές σε κτίρια σε έξι πόλεις και περισσότερους από 1.200 τραυματίες. Τον Μάρτιο, το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών  ανακοίνωσε ότι θα οργανώσει ένα τμήμα που θα είναι αφιερωμένο στην παροχή βοήθειας στο κοινό, σε περίπτωση μιας « επίθεσης  ».


      NASA: "Αν ένας αστεροειδής έρχεται κοντά στη Γη μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες, προσεύχομαι"

Από segnidalcielo

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα