Κυριακή 7 Απριλίου 2013

10 Λόγοι γιατί δεν είστε "πλούσιος"!!!




Ο λόγος για τον οποίο δεν είστε εκατομμυριούχος (ή έχετε τις προοπτικές να γίνετε) είναι πραγματικά απλός. Υποθέτετε ότι είναι επειδή δεν βγάζετε αρκετά χρήματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι για τους περισσότερους ανθρώπους, το εάν γίνεστε ή όχι εκατομμυριούχος εξαρτάται πολύ λίγο από το χρηματικό ποσό. Είναι ο τρόπος που μεταχειρίζεστε τα χρήματα καθημερινά.

1. Σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων
Εάν ανταγωνίζεστε ενάντια άλλων και των υλικών κατοχών τους, σπαταλάτε τα χρήματά σας στα εφέ για να τους εντυπωσιάσετε αντί της οικοδόμησης του πλούτου σας.

2. Δεν είστε υπομονετικοί
Μέχρι την εποχή των πιστωτικών καρτών, ήταν δύσκολο να ξοδέψει κανείς περισσότερα από αυτά που έχει. Αυτό δεν γίνεται σήμερα. Εάν έχετε χρέος πιστωτικών καρτών είναι επειδή δεν μπορέσατε να περιμένετε έως ότου έχετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε κάτι σε μετρητά. Κάνετε άλλους πλούσιους ενώ εσείς βυθίζεστε στο χρέος.

3. Έχετε κακές συνήθειες
Εάν καπνίζετε, πίνετε, παίζετε στο καζίνο ή κάποια έχετε κακή συνήθεια, η συνήθεια καταναλώνει πολλά χρήματα που θα μπορούσαν να πάνε προς την οικοδόμηση της περιουσίας σας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι το κόστος των κακών συνηθειών τους επεκτείνεται αρκετά πέρα από το άμεσο κόστος. Πάρτε το κάπνισμα, για παράδειγμα: Κοστίζει πολύ περισσότερο από το πακέτο των τσιγάρων που αγοράζονται. Επίσης έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην περιουσίας σας υπό μορφή υψηλότερων ασφαλιστικών ποσοστών και μειωμένης αξίας του σπιτιού σας.

4. Δεν έχετε κανέναν στόχο
Είναι δύσκολο να χτιστεί μια περιουσία εάν δεν έχετε επενδύσει τον χρόνο για να αποφασίσετε τι θέλετε.

Εάν δεν έχετε θέσει τους στόχους της περιουσίας σας, δεν είναι πιθανό να τους φτάσετε.

Πρέπει να κάνετε περισσότερο από τον στόχο, "θέλω να είμαι εκατομμυριούχος."

Πρέπει να δαπανήσετε τον χρόνο για να θέσετε στόχους αποταμίευσης και επένδυσης σε ετήσια βάση και να βρείτε ένα σχέδιο για το πώς να θα πετύχετε αυτούς τους στόχους.

5. Δεν έχετε προετοιμαστεί.
Μερικά άσχημα πράγματα συμβαίνουν και στο καλύτερο των ανθρώπων κατά διαστήματα, και εάν δεν έχετε προετοιμαστεί για ένα τέτοιο πράγμα οποιαδήποτε περιουσία που μπορεί να έχετε χτίσει μπορεί να εξαφανιστεί σε μια στιγμή.

6. Προσπαθείτε να γίνετε πλούσιος γρήγορα
Για τους περισσότερους από μας, ο πλούτος δεν έρχεται αμέσως. Μπορείτε να θεωρήσετε ότι το λαχείο είναι μια καλή περίπτωση, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ πιθανότερο να σας χτυπήσει κεραυνός παρά να κερδίσετε το λαχείο. Αυτή η επιθυμία να αποκτηθεί πλούσιος γρήγορα πιθανός επεκτείνεται στον τρόπο που επενδύετε, με παρόμοια αποτελέσματα.

7. Στηρίζεστε σε άλλους για να φροντίζουν τα χρήματά σας
Θεωρείτε ότι άλλοι έχουν περισσότερη γνώση σε θέματα χρημάτων και στηρίζεστε αποκλειστικά στην κρίση τους για την απόφαση του που και πως θα πρέπει να επενδύσετε τα χρήματά σας. 

Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να βγάλουν χρήματα οι ίδιοι, και αυτό είναι ο αρχικός στόχος τους όταν σας λένε πως να επενδύσουν τα χρήματά σας. Ακούστε τις συμβουλές άλλων ανθρώπων για να πάρετε νέες ιδέες αλλά στο τέλος πρέπει εσείς να πάρετε την απόφαση για την επένδυσής σας.

8. Επενδύετε σε πράγματα που δεν καταλαβαίνετε
Ακούτε ότι κάποια επένδυση είναι καλή, ξέρετε ότι πολύ έχουν επενδύσει εκεί και θέλετε να μπείτε στο παιχνίδι. 

Εάν κάποιοι επένδυσαν εκεί τα χρήματά τους είναι επειδή καταλαβαίνουν πως λειτουργεί αυτή η επένδυση. Δίνοντας τα χρήματά σας επειδή κάποιος άλλος το έκανε και κέρδισε χωρίς να καταλαβαίνετε πλήρως πως έγινε αυτο θα σας αποτρέψει να επιτύχετε.

9. Είστε οικονομικά φοβισμένοι.
Είστε τόσο φοβισμένοι που κρατάτε όλα τα χρήματά σας σε έναν αποταμιευτικό λογαριασμό στην τράπεζα όπου τα χρήματά σας χάνουν στην ουσία την αξία τους αν αναλογιστούμε τον πληθωρισμό. 

Όμως αρνείστε να τα μετακινήσετε κάπου όπου τα υψηλότερα ποσοστά κέρδους είναι δυνατά επειδή φοβάστε ότι θα τα χάσετε.

10. Αγνοείτε τα οικονομικά σας.
Έχετε την νοοτροπία πως εάν έχετε αρκετά χρήματα, θα γίνουν περισσότερα από μόνα τους. Εάν αυτήν την περίοδο χρωστάτε, θα ξεχρεώσετε με κάποιον τρόπο, κάπως στο μέλλον. Δυστυχώς, χρειάζεται προγραμματισμός για να γίνει κάποιος πλούσιος. Δεν συμβαίνει δια μαγείας στη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων.

Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό πως δεν είναι μόνο μια από τις παραπάνω κακές συνήθειες που σας έχει αποτρέψει από να γίνετε εκατομμυριούχος, αλλά ένας συνδυασμός μερικών από αυτών. Ρίξτε μια ειλικρινή ματιά στον κατάλογο και κάνετε σκέψεις.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε αρκετά χρήματα είναι στο δικό σας χέρι, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που σας κρατούν αυτήν την περίοδο από το να γίνετε πλούσιος προτού μπορέσετε να αποκαλέσετε τον εαυτό σας πλούσιο. 
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα