Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ντέιβιντ Γουίλκοκ ... " Επεξήγηση Από Εσωτερική Αξιόπιστη Πηγή Σχετικά Με Τον Ρωσικό Μετεωρίτη [του Φλεβάρη του 2013]

20130411-071436.jpg 

Από όλες τις ειδήσεις που ο David αναφέρει σε αυτό το άρθρο , αυτό που μου κέντρισε σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον είναι η πεποίθηση ότι η αναταραχή των εκρήξεων του μετεωρίτη από τον Φεβρουάριο μπορεί κάλλιστα να ήταν ET σκάφος που καταρρίφθηκε από κάποιο είδος ατμοσφαιρικού αμυντικού συστήματος drone.


 Την Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου, ένα τεράστιο, μεταλλικό αντικείμενο - που σύμφωνα με εκτιμήσεις  ζύγιζε 10 τόνους - εξερράγη πάνω από τη Ρωσία με τη δύναμη λίγων χιλιάδων τόνων.
Ο νυχτερινός ουρανός έγινε τόσο φωτεινός όσο την ημέρα. Ηχητικά φράγματα ενεργοποίησαν  συναγερμούς αυτοκινήτων. Μπάλες φωτιάς έπεσαν από τον ουρανό , μέχρι
και 1.200 άτομα τραυματίστηκαν.
Η διαδρομή ήταν 125 μίλια μακριά. 20.000 διασώστες έσπευσαν στην περιοχή. Ήταν ο μεγαλύτερος "μετεωρίτης" του αιώνα.
Αναρωτήθηκα, εκείνη την εποχή, τι ήταν αυτό. Μία συζήτηση με μία πηγή που γνωρίζει πολύ καλά τα πράγματα, μου αποκάλυψε σήμερα μια θλιβερή αλλά και ενδιαφέρουσα απάντηση.
Προφανώς, οκτώ διαφορετικά γεγονότα όπως αυτό, συνέβησαν την ίδια στιγμή, σε όλο τον κόσμο, την ίδια ημέρα. Αυτό ήταν μόνο το πιο λαμπρό και πιο δυνατό από τα άλλα.
Σε πέντε από τις περιοχές σύγκρουσης υπήρξε ταχεία αντίδραση από ειδικές ομάδες αμέσως μετά τις συντριβές.
Σε κάθε μια από τις πέντε περιοχές, βρήκαν πτώματα μικρών ανθρωποειδών, που κυμαίνονταν από 10 έως 12 ίντσες στο ύψος - και συντρίμμια από τα σκάφη τους.
 Μόλις δύο εβδομάδες μετά έγραψα για αυτούς τους ίδιους ανθρώπους στην ιστοσελίδα μου, χρησιμοποιώντας εικόνες από Kaleka και την επερχόμενη ταινία του Γκριρ, SIRIUS.
Κατέδειξα επίσης την εμφάνισή τους στη Ρωσία και στο Νησί του Πάσχα, σαν σεβαστούς, μη βίαιους δάσκαλους - και δωρητές της σοφίας και της τεχνολογίας.
Δύο διαφορετικές απόψεις
Μία εσωτερική, εμπιστευτική πηγή, άκουσε την ίδια ιστορία από τέσσερεις εντελώς ανεξάρτητες πηγές. Οι ιστορίες ήταν πολύ παρόμοιες σε κάθε περίπτωση. Κανείς δεν επέζησε από αυτές τις συντριβές.
Η συγκεκριμένη εμπιστευτική πηγή δεν είχε καμία πληροφορία που
να υποδηλώνει πως υπήρξε σκόπιμη κατάρριψη των αεροσκαφών - και θεωρεί ότι μπορεί να υποτίμησαν την ατμόσφαιρα μας και να την πάτησαν.
Ωστόσο, μια άλλη εμπιστευτική πηγή με ακόμα υψηλότερες συνδέσεις με ενημέρωσε ότι αυτό ήταν σχεδόν σίγουρα μια συντονισμένη προσπάθεια κατάρριψης από το διαβαθμισμένο πλανητικό αμυντικό δίκτυο μας.
Προφανώς υπάρχουν μικροσκοπικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην ανώτερη ατμόσφαιρα που χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία για να παρακολουθούν όλα τα αντικείμενα στον εναέριο χώρο μας - και αμέσως έχουν την δυνατότητα να  καταστρέφουν οτιδήποτε άγνωστο.
Οι εξωγήινοι μπορεί να είχαν ως σκοπό να κάνουν μια μεγάλη είσοδο, μόλις 14 ημέρες μετά την δημοσιοποίηση της ιστορία τους  - και αντ 'αυτού κάηκαν από τον ουρανό και δολοφονήθηκαν.
Λυπήθηκα ακούοντας αυτή την ιστορία από μια τέτοια αξιόπιστη πηγή. Το γεγονός αυτό θα μπορούσε να ήταν η μαζική παρατήρηση που περιμέναμε - αλλά προφανώς δεν τελείωσε καλά για αυτούς.
Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν τόσο καλό που πιστεύω ότι θα δούμε πολύ περισσότερα - και ελπίζω χωρίς ένα τέτοιο βίαιο τέλος.


Από  beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα