Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Συνέλαβαν ξανά τον Δημήτρη Κολλάτο..




Για τα δύο πανό που κρέμασε έξω από το σπίτι του…

Συνελήφθη πριν από λίγο ο γνωστός σκηνοθέτης, Δημήτρης Κολλάτος, για τα δύο πανό που κρέμασε έξω από το σπίτι του, με αφορμή την μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου.

Όπως ανέφερε ο… Κολλάτος μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, αρχικά είχαν πάει αστυνομικοί έξω από το σπίτι του, ενώ στη συνέχεια, έγινε η σύλληψη του παρουσία εισαγγελέα.
«Έξω από το σπίτι μου βρίσκονται αστυφύλακες για να με συλλάβουν…


Αρνούμαι να ανοίξω την πόρτα. Θέλουν να μπουν μέσα για να κατεβάσουν τα πανό. Και τολμάνε και το κάνουνε την 21η Απριλίου. ΝΤΡΟΠΗ!!»
, γράφει στο Facebook, ενώ νωρίτερα είχε αναρτήσει το εξής κείμενο:
«Δυο Πανό έξω από το σπίτι μου, για να μην ξεχνάμε. Όταν στις 27 Απριλίου μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, οι πατεράδες και οι παππούδες μας αντισταθήκανε. Τον πρώτο χρόνο μόνο από πείνα, είχαμε πάνω από 360.000 νεκρούς. Οι Γερμανοί μας ληστέψανε. Το χρυσό της Τράπεζας της Ελλάδος, αρχαία, το αναγκαστικό – κατοχικό δάνειο. Μας χρωστάνε πολλές δεκάδες δις. Σήμερα, οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα. Το αίμα σταχέρια της Μέρκελ, είναι αυτό των Ελλήνων που αυτοκτονούν. Των παιδιών μας που φεύγουν για να βρουν δουλειά στο εξωτερικό. Της γενοκτονίας που επιβάλλει η Τρόικα και γίνεται στην πατρίδα μας. Οι Γερμανοί είναι εδώ, στη θέση του Χίτλερ, είναι η Μέρκελ και εμείς… ΚΟ|ΜΟΜΑΣΤΕ. Ντροπή μας. Ήδη κάτω από το σπίτι μαζεύτηκαν αστυφύλακες. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και στην ελευθερία μου, που την κατοχυρώνει το Σύνταγμα.»
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. ειναι ο μονος απο τους "επωνύμους" που αντιστέκεται !ολοι οι αλλοι περιμένουν κανεναν ρολο στα κωλοκαναλα ! Α ! ξεχασα ειναι και ο Νταλαρας που αγωνιζεται στην τουρκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα