Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Αναδημιουργήστε τον κόσμο μέσα από το πάθος σας.


Κοιτάξτε τον κόσμο γύρω σας. Νιώστε ποιο είναι το πάθος σας. Αφήστε το να σας πει ποιο μέρος του κόσμου γύρω σας επιθυμεί να αναδημιουργήσει. Μετά χρησιμοποιείστε τα εργαλεία που σας έχουν δοθεί για να αρχίσετε την δημιουργία. Χρησιμοποιείστε τα εργαλεία της κοινωνίας σας: τα εργαλεία της θρησκείας, της εκπαίδευσης, της πολιτικής, της οικονομίας, και της πνευματικότητας. Μπορείτε να κάνετε δηλώσεις με αυτά τα εργαλεία, δηλώσεις του Ποιοί Είστε.


Να είστε μέσα στον κόσμο - Μέρος 1.
Να είστε μέσα στον κόσμο, να μην τον αγνοείτε. Πνευματικότητα δεν πρέπει να σημαίνει να βρείτε μια σπηλιά και να κρυφτείτε εκεί για πάντα. Να είστε μέσα στον κόσμο αλλά όχι αυτού του κόσμου. Ζήστε με την ψευδαίσθηση αλλά όχι μέσα στην ψευδαίσθηση.

Όμως μην την απαρνηθείτε, μην αποσυρθείτε από τον κόσμο. Δεν είναι αυτός ο τρόπος να δημιουργήσετε έναν καλύτερο κόσμο, και δεν είναι αυτός ο τρόπος να βιώσετε την υψηλότερη πλευρά σας.

Να θυμάστε ότι ο κόσμος δημιουργήθηκε για σας, προκειμένου να έχετε ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο να γνωρίσετε βιωματικά τον εαυτό σας σαν το Ποιος Πραγματικά Είναι.

Να είστε μέσα στον κόσμο - Μέρος 2.
Τώρα είναι η στιγμή να εργαστείτε για να δημιουργήσετε έναν καλύτερο κόσμο.
Ο κόσμος που έχετε δημιουργήσει μπορεί γρήγορα να αποσυντεθεί, από το σύνολο σας, εάν τον αγνοήσετε για πολύ περισσότερο, επιτρέποντάς του να τραβήξει τον δρόμο του ενώ εσείς τραβάτε τον δικό σας, απασχολημένοι μόνο με τις δικές σας εμπειρίες μέρα με την μέρα, και παίζοντας μικρό ρόλο στο να επιζητάτε να συν-δημιουργήσετε τις ευρύτερες εμπειρίες γύρω σας.

Έχετε έρθει για να θεραπεύσετε
Να ξέρετε ότι εσείς είστε ο σωτήρας που όλοι περίμεναν να έλθει και να σώσει κάθε άνθρωπο, του οποίου την ζωή θα αγγίξει, από κάθε σκέψη που μπορεί να είχε ποτέ, σκέψη η οποία θ' αρνιόταν το θαύμα τού ποιος είναι και την δόξα της αιώνιας επικοινωνίας του με τον Θεό.
Να ξέρετε ότι έχετε έρθει στον χώρο για να θεραπεύσετε τον χώρο και κάθε άνθρωπο που υπάρχει μέσα σε αυτόν. Δεν υπάρχει άλλος λόγος για να είστε εδώ.

Εσείς είστε το φως του κόσμου
Δείτε τον εαυτό σας σαν το φως που θα φωτίσει αληθινά τον κόσμο. Δηλώστε ότι αυτό είστε. Ανακοινώστε το στην καρδιά σας, και μετά σε κάθε έναν, μέσα από την καρδιά σας. Αφήστε τις πράξεις σας να κάνουν την ανακοίνωση. Γεμίστε τον κόσμο σας με αγάπη.

Η στιγμή της αφύπνισης
Η στιγμή της αφύπνισής σου μπορεί να έρθει οποτεδήποτε και μέσα από οποιοδήποτε πρόσωπο. Επομένως να τιμάς πάντοτε όλους τους ανθρώπους, γιατί η στιγμή της απελευθέρωσής σου μπορεί να επίκειται.
Η απελευθέρωσή σου από τις ψευδαισθήσεις, θα είναι η στιγμή που θα μπορείς να υπάρχεις με αυτές αλλά όχι μέσα σε αυτές.


Communion with God
Neale Donald Walsch


ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα