Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ο Δημιουργός των κόσμων

 photoshop13

Στο βιβλίο του επιστημονικής φαντασίας «ο Δημιουργός των κόσμων» ο συγγραφέας Φιλίπ Χοσε Φάρμερ περιγράφει τέτοια πλάσματα να υπάρχουν σε κάποιες άλλεςπραγματικότητες, με διαστάσεις και νόμους διαφορετικούς από τους δικούς μας. Δεν είναι όπως έχουμε μάθει να τα βλέπουμε εμείς εδώ σε αυτή την δημιουργία και είναι αρκετά παράξενα για τα δικά μας γούστα.  Με την χρήση του Photoshop ας πάρουμε μια διαφορετική οπτική των πλασμάτων και ας σκεφτούμε πως θα μας φαινόταν αν τα βλέπαμε ξαφνικά μπροστά μας με αυτή την μορφή!
Ο άνθρωπος είναι ον της συνήθειας και της επανάληψης, αυτό που του λένε αυτό είναι τελεία και παύλα. Μόνο που το άγνωστο και μυστήριο σύμπαν δεν έχει συνήθειες  ούτε επαναλήψεις.

[Όταν ο Ρόμπερτ Βολφ ανακάλυψε ένα παράξενο κέρας μέσα σε ένα άδειο σπίτι πήρε στο χέρι του το κλειδί για ένα διαφορετικό σύμπαν. Αν σάλπιζε με το κέρας, άνοιγε μια πύλη μέσα στον χωροχρόνο που επέτρεπε την είσοδο σ’ έναν κόσμο όπου οι διαστάσεις και οι νόμοι ήταν διαφορετικοί απ’ αυτούς που γνωρίζει ο αστροφέγγιστος γαλαξίας μας. Αυτό το άλλο σύμπαν, ήταν ένας τόπος επιπέδων, κόσμοι πάνω σε κόσμους, σαν τα πατώματα ενός τεράστιου Πύργου της Βαβέλ.

Όποιος σάλπιζε με το κέρας μπορούσε ν ανέβει αυτά τα σκαλοπάτια, περνώντας από πλάση σε πλάση, μέχρι που έφτανε πρόσωπο με πρόσωπο με το ον του οποίου όλα αυτά ήταν δημιούργημα.  Τι γινόταν όμως όταν ο πλάστης των κόσμων ήταν παράφρονας; Ή απατεώνας; Η κάποιος υπερεγκληματίας που κρυβόταν από τους ανωτέρους του;
Χρησιμοποιούσε την εκτυφλωτική λάμψη για να κρύβει τα χαρακτηριστικά του. Για την φωνή του χρησιμοποιούσε μια συσκευή για να την μεγαλώνει σε ένταση και να την παραμορφώνει, απλώς για να προκαλεί δέος στους υπηκόους του. Ούτε και η υπερφυσική του δύναμη ήταν φυσιολογική, γιατί είχε χρησιμοποιήσει τις βιοδιαδικασίες για να εφοδιαστεί με δύναμη και ισχυρότατους μυς. Ενας απατεώνας θεός-δημιουργός που θέλει να επανορθώσει.]
«Ο Δημιουργός των κόσμων»  Φιλίπ Χοσε Φάρμερ

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα