Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ!!

 
Η ενέργεια των Βουλγάρων στα πλαίσια της προετοιμασίας της τετραεθνούς άσκησης ΘΡΑΚΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ ( ΗΠΑ-ΕΛΛΑΔΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ), με το να εμφανίσουν απαράδεκτους χάρτες και πλαστογραφήσεις εθνικού μας χώρου ήταν επιεικώς απαράδεκτη και αποδεικνύει, ότι αυτοί οι νεοφερμένοι στο ΝΑΤΟ (με την δική μας υποστήριξη, και με τιποτένιες στρατιωτικές μονάδες και αναιμική εμπειρία) , δεν έχουνε αντιληφθεί που βρίσκονται και παραμένουν προσκολλημένοι σε δόλια σχέδια σε βάρος εθνικής μας επικράτειας , προσπαθώντας παρά τα μαύρα τους χάλια να πλήξουν την χώρα μας. Οι επιτελείς του υποπτεράρχου Ποπώφ είναι άσχετοι, ανιστόρητοι και απαράδεκτοι.

Η άσκηση εμπίπτει στα πλαίσια της συνεργασίας των ΗΠΑ με κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ στη ΝΑ ΕΥΡΩΠΗ. Προς αυτή την κατεύθυνση οι Αμερικανοί θα έπρεπε να είχαν σχεδιάσει οι ίδιοι, και όχι να αφήνουν σε τυχάρπαστους Βαλκάνιους , να καπηλεύονται την ιστορία μας και στο Μακεδονικό αλλά και στις προκλητικές κινήσεις κρατών που χρειάζονται να διδαχθούν ιστορία. Δεν αποκλείω ασφαλώς και την περίπτωση υποβολιμαίας ενέργειας των Τούρκων, οι όποιοι έχουνε σχετική πληθυσμιακή επιρροή στην γειτονική μας χώρα, ενώ έχουν αυξήσει και την στρατιωτικό-πληροφοριακή συνεργασία με Σόφια και Βουκουρέστι.(με εμάς να μην έχουμε πάρει είδηση στα οριακότατα που βρισκόμαστε). Αυτό το συνδέω και με τις βρόμικες και άθλιες λεκτικές θέσεις του Μπερίσα σχετικά με τις ανυπόστατες θέσεις περί των δολοφόνων και συνεργατών των Γερμανοτσολιάδων Τσάμηδων ), και τα περί μεγάλης τάχα Αλβανίας. Για αυτό και δεν μπορώ να αποκλείσω διευρυμένο Τουρκικό δάκτυλο. Με την ίδια λογική οι Ρουμάνοι θα μπορούσαν να θέσουν ζήτημα της περιοχής της Δοβρόύτσας, απέναντι στους Βούλγαρους. Το θέμα είναι ότι οι τελευταίοι, επειδή έστειλαν 400-500 άνδρες σε Ιράκ και Αφγανιστάν , έχουν την εντύπωση ότι είναι υπολογίσιμοι. Τίποτα δεν είναι, όπως οι πλείστοι Ευρωπαϊκοί στρατοί.

Αναφορικά με την αντίδραση Παναγιωτόπουλου και του Α/ΓΕΑ τις θεωρώ αναιμικές και αποδεικνύουν έλλειψη πληροφοριών σχετικά με σχεδιασμούς στα Βαλκάνια. Δεν γνωρίζουν τα θέματα καλά και με λυπεί το γεγονός. Αντέδρασαν μετά εορτή, και σε αυτό ευθύνονται και οι δικές μας αδύναμες -λόγω της οικονομικής σφοδρής κρίσης- στις υπηρεσίες πληροφοριών. Πολλοί από αυτούς είναι ερασιτέχνες και κομματάνθρωποι. Υπενθυμίζω ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος και οι αρμόδιοι υπουργοί αυτά θα πρέπει να τα θέτουν αυτά , ειδικά τώρα που πλησιάζουμε στις ημερομηνίες για τις Συνόδους του ΝΑΤΟ( Στρατιωτική Επιτροπή-ΥΠΕΞ-ΥΕΘΑ / NAC- DPC)στις Βρυξέλλες… Αλλά θα μου πείτε τι ζητάω… Άρα η απάντηση Παναγιωτόπουλου δεν με ικανοποίησε , ενώ και τα ΓΕΕΘΑ-ΓΕΑ έχουν χάσει επαφή με πολλά θέματα/λείπει ο συντονισμός, αλλά και λόγω κρίσης έχουμε μειώσει εντυπωσιακά τα στελέχη μας στο εξωτερικό. Ας μην λησμονούμε ότι από κάκιστες δικές μας πολιτικό-στρατιωτικές επιλογές δεν διαθέτουμε πλέον ούτε ένα Νατοϊκό Στρατηγείο/ (αφού καταργείται το CAOC-7 στο Κουτσόχερο-Τιρνάβου , ενώ το Στρατηγείο NDC-GR στην Θεσ/κη δεν του έχουνε δώσει την οντότητα που απαιτείται).
 ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς η υπόθεση είναι φωτοτυπία με το σκοπιανό αφού η θεωρία ότι οι Βούλγαροι κατάγονται από τους Θράκες κυριαρχεί εδώ και πολλά χρόνια στην γειτονική χώρα.Χρησιμοποιούν μάλιστα ονόματα όπως Ευριδίκη και Ορφέας σε διάφορα παραδοσιακά προιόντα.Επίσης μην ξεχνάμε ότι οι Βούλγαροι είναι αυτοί που ξεκίνησαν το σκοπιανό εδώ από το 1890 αν θυμάμαι καλά. Τώρα εδώ και χρόνια αθόρυβα δημιουργούν τετελεσμένα με τους Θράκες βαπτίζοντας ασκήσεις, εκδηλώσεις κι οτιδήποτε άλλο μπορούν ως θρακικό. Πραγματικά ντρέπομαι για την ανικανότητά μας ν' αντιδράσουμε σε πολλά θέματα εδώ και πολλά χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα