Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Σοδιούχα Ποτά Και Αύξηση Του Σωματικού Βάρους




Η τακτική κατανάλωση σοδιούχων ποτών οδηγεί σε τερηδόνα, αύξηση του σωματικού βάρους, διαβήτη, καρδιακές παθήσεις, οστεοπόρωση, και δεκάδες άλλα προβλήματα υγείας. Αντί για χυμό ή νερό, τα περισσότερα παιδιά, σε ορισμένες από τις περισσότερο αναπτυγμένες χώρες στρέφονται προς τα μαλακά ποτά όταν είναι διψασμένα.


Οι υπερβολικές ποσότητες φωσφόρου στα περισσότερα αναψυκτικά προκαλούν προβλήματα των οστών, ιδίως για τις γυναίκες που είναι επιρρεπείς στην οστεοπόρωση. Οι σόδες διατροφής είναι συχνά εξίσου κακές ή χειρότερες, και συχνά περιέχουν ασπαρτάμη, μια τεχνητή γλυκαντική ουσία που συνδέεται με διάφορους τύπους καρκίνου και μάλιστα πιστεύεται ότι προκαλεί αύξηση του σωματικού βάρους και αύξηση των πιθανοτήτων ανάπτυξης διαβήτη. Ακόμη και το καραμελόχρωμα  βρέθηκε να έχει καρκινογόνες ιδιότητες.

Την επόμενη φορά που θα είστε διψασμένοι, δοκιμάστε  λίγο πράσινο τσάι προσθέτωντας μια αφή ακατέργαστου μελιού, ή ένα ποτήρι χυμό καρότου με μία δόση φρέσκου ​​χυμού πορτοκαλιού αναμεμιγμένο με χυμό λεμονιού . Οι επιλογές για την υγεία μας καθορίζουν αν μπορούμε να αποτρέψουμε τις καρδιακές παθήσεις, τον διαβήτη και τα προβλήματα των οστών. Να θυμάστε ότι η διατροφή είναι η φυσική ασφάλιση της υγείας μας.

Από naturalcuresnotmedicine
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα