Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Καθαρίζουμε το σπίτι μας από την αρνητική ενέργεια της Πανσελήνου


Εάν αισθανόμαστε βαριοί, υποτονικοί, σε μια αποτελμάτωση ή ότι το σπίτι μας δεν μας χωρά, ίσως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι


Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Πλανητικές Απόψεις: Καθαρίζουμε το σπίτι μας από την αρνητική ενέργεια της Πανσελήνου    
Αυτή είναι μια στιγμή έντονης ενέργειας, λόγω Πανσέληνου και Σεληνιακής έκλειψης μαζί, και πλανάται μια πολύ βαριά «σκόνη» στον αέρα, που απλά θα μπορούσε να μας καταβάλλει ακόμη περισσότερο. Εάν αισθανόμαστε βαριοί, υποτονικοί, σε μια αποτελμάτωση ή ότι το σπίτι μας δεν μας χωρά, κάτω από την έντονη ψυχολογική πίεση που μας ασκεί το πλανητικό σκηνικό, ίσως ήρθε η ώρα να πάμε ένα βήμα παραπέρα.

Ο Ταύρος είναι το σύμβολο της ζωής. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο των νεκρών. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια της Πανσέληνου στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού για να καθαρίσουμε και να αναζωογονήσουμε τους χώρους διαβίωσης μας και το εσωτερικό «σπίτι» μας, το σώμα μας.
Έχουμε όλοι περπατήσει σε κάποιο μέρος και πήραμε αυτό το συναίσθημα δυσφορίας. Αυτό που μας συμβαίνει είναι ότι αντιλαμβανόμαστε την αρνητική ενέργεια που έμεινε στο χώρο. Μερικές φορές είναι οι άνθρωποι που καταλαμβάνουν το χώρο και δημιουργούν την αρνητικότητα. Άλλες φορές, είναι ο ίδιος ο χώρος. Γι΄αυτό κι αυτός σαν εμάς, χρειάζεται εκκαθάριση.
Πώς να καθαρίσουμε την ενέργεια
Καταρχάς, είναι σημαντικό να αφήνουμε τα παράθυρα ανοιχτά και να περιβάλλουμε τα δωμάτια στο χρυσό φως του Ηλίου. Όπου υπάρχει σκοτάδι ρίχνουμε φως...
Με την ίδια λογική χρησιμοποιούμε εμπόδια από φως, όπως λάμπες δαπέδου ή κρυμμένα σποτ, έτσι ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας όταν συναντάμε αρνητικούς ανθρώπους στο σπίτι μας.
Μπορούμε ακόμη να χρησιμοποιήσουμε αλάτι. Αυτή η τεχνική, που έχει τις ρίζες της στο Φενγκ Σούι, βασίζεται σε θαλασσινό αλάτι που δεν έχει υποστεί χημική λεύκανση -χονδρό ή ψιλό δεν έχει σημασία. Σε ένα καμινέτο λοιπόν, ζεσταίνουμε το αλάτι μέσα σε ένα πυρίμαχο σκεύος και αρωματίζουμε το χώρο.
Επίσης, ένα σακουλάκι με βότανα (δεντρολίβανο ή φασκόμηλο) κάτω από το χαλάκι της εξώπορτας, είναι εξίσου βοηθητικό. Με αυτό τον τρόπο, κάθε φορά που εμείς ή κάποιος επισκέπτης μπαίνει στο σπίτι, η αρνητική ενέργεια που τυχόν φέρει επάνω του θα «συλλαμβάνεται» στην είσοδο και δεν θα εισχωρεί στο εσωτερικό του σπιτιού.
Μια ακόμη πρόταση είναι να αγοράσουμε ένα μελωδό. Κατασκευασμένα από γυαλί ή μέταλλο, τα «παιχνίδια των ανέμων», όπως συνηθίζεται να τα λένε, πιστεύεται πως δεν επιτρέπουν στην ενέργεια να «λιμνάζει». Kαθώς οι μελωδοί χρειάζονται τη δύναμη του αέρα για να κινηθούν, όταν τους τοποθετούμε σε εσωτερικούς χώρους, φροντίζουμε να τους κινούμε συχνά. Kαλύτερα σημεία τοποθέτησης θεωρούνται οι γωνίες και τα δοκάρια.
Θα πρέπει, όμως, να συνειδητοποιήσουμε πως τα αποτελέσματα δεν θα είναι άμεσα. Xρειάζεται χρόνος και συστηματική φροντίδα, όπως συμβαίνει με το μυαλό μας και την καρδιά μας, με αυτήν την Πανσέληνο.


ΠΗΓΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα