Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Η εξέλιξη της συνείδησης είναι μια αργή και επίπονη διαδικασία. Επιτυγχάνεται μέσα από δοκιμασίες και λάθη και απορρίπτοντας παλιές ιδέες , αντιλήψεις όταν βρίσκονται νέες καλύτερες.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο κόσμο σήμερα που έχουν κάποια διορατική ικανότητα αλλά δεν κυριαρχούν πάνω σε πολλά επίπεδα συνείδησης όπως απαιτεί η πλήρη ανάπτυξη.

Λίγοι παραδέχονται ότι βλέπουν περισσότερο από τους άλλους και υπάρχουν συγκρουόμενες γνώμες μεταξύ τους. Λίγοι αντιλαμβάνονται ή αναγνωρίζουν τις διαφορές στους ανθρώπους και σχεδόν όλοι αρνούνται να κοιτάξουν αυτό που είναι δυσάρεστο στην όψη.
Αρκετό από το απορριπτόμενο παλιό βρίσκεται προσκολλημένο στους ανθρώπους με την μια ή την άλλη μορφή μέσα στους φορείς και πρέπει να εξαλειφθεί.
1. Αυτά που είναι πάνω από το κεφάλι (έθιμα, κώδικες ,κανόνες, είδωλα, θεοί) και προς τα κάτω μέχρι το ύψος του λαιμού (ιδέες από τα κατώτερα νοητικά πεδία που κάθισαν για την ανάπτυξη και το περιβάλλον του δημιουργού τους). Συνήθως ανήκουν στη φύση ψεύτικων και υπερμεγεθών ιδεωδών. Δηλ. εξιδανικευμένες σκεπτομορφές.
2. Αυτά γύρω από το λαιμό και το ανώτερο τμήμα της πλάτης, τους ώμους και το στήθος, που φαίνεται ότι ανήκουν στις αρνητικές ιδέες και συναισθήματα σχετικά με την προσωπική αξία ή εκτίμηση. Αν και υπάρχουν μερικοί θετικοί σχηματισμοί αυτοεκτίμησης. Είναι άχρηστοι σχηματισμοί ή συμπλέγματα αυτοεκτίμησης.
3. Αυτά γύρω από το μέσον του σώματος που αποτελούν καταστροφικές ιδέες και συναισθήματα όπως μίσος, φόβος, θυμός, και οι ακρότητες εγωισμού και του εγωκεντρισμού. Υπάρχουν βοηθητικοί σχηματισμοί (συχνά είναι παρέμβαση) κτητικής αγάπης και αυτά που παράγονται από στάσεις θυσίας και κάνουν ένα αυτό-δημιουργημένο μάρτυρα. Όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα του κακώς κατευθυνόμενου συναισθήματος . Είναι οι λεγόμενοι συναισθηματικοί σχηματισμοί.
4. Αυτά που είναι συγκεντρωμένα στη κατώτερη περιοχή του κορμού και γύρω από τους γοφούς και το κατώτερο τμήμα της πλάτης. Σχετίζονται με τα ένστικτα που είναι ριζωμένα στο φόβο, στην αυτό-συντήρηση, στη δημιουργία αγέλης, στο σεξ, στη ζωώδη περιέργεια, στην αυτό-επιβεβαίωση, στην αίσθηση της κτητικότητας ή της πίστης ότι κάποιος είναι ξεχωριστός. Αυτοί είναι οι ενστικτώδεις σχηματισμοί.
5. Οι σχηματισμοί που είναι μαζεμένοι γύρω από τα πόδια και παριστάνουν καταστάσεις στη ζωή που ο άνθρωπος θα ήθελε ν’ αποφύγει αλλά δεν μπορεί. Εμποδίζουν τη δράση και τη κίνηση και είναι περιοριστικά.

Αρκετές εισροές ενέργειας από τη Ψυχή εκτρέπονται από τις σκεπτομορφές. Η ανταπόκριση του μικρού εαυτού στο φως της, κάνει τη φυλακισμένη ενέργεια να απολυτρώνεται και ελευθερώνεται. Σε κάποια προσωρινή εισροή μπορεί να ανυψωθεί το επίπεδο της προσωπικότητας και παράλληλα μια σταθερή πίεση από το αχρησιμοποίητο τμήμα του αστρικού ή νοητικού σώματος να το μειώσει αυτό το επίπεδο. Αυτές οι βαρύτερες και ανθεκτικές συσσωρεύσεις ενεργειακής ατομικής ουσίας είναι περιοριστικής φύσης. Η συναισθηματική φύση που περιπλέκει, εξαπατά και πλανεύει και περιορίζεται από παλιές ή αρχαίες συνήθειες δημιουργεί συμπίεση μέσα στο περιοριστικό στρώμα της υλικής μορφής. Τα δημιουργήματα της ανθρώπινης σκέψης που ενώ φαίνονται να λάμπουν με το δικό τους φως, τα παραμορφωμένα και υπερμεγέθη ιδεώδη συμβάλλουν επίσης παρεμποδιστικά σαν αποφρακτικό κατασκεύασμα που σκεπάζει την αλήθεια και αποκλείει ένα άνθρωπο από την άμεση εμπειρία της εσωτερικής πραγματικότητας.
Είναι υπολείμματα από το παρελθόν και αφαιρούνται με τις διαδικασίες του εξαγνισμού και της κάθαρσης. Γιατί όλοι οι φορείς αποτελούνται από διάφορους τύπους πυρός που παράγεται δια της τριβής.
Η ληθαργική μη φωτισμένη ύλη έχει τη δική της καθορισμένη ζωή και τάσεις που διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Οι σκέψεις και οι εντυπώσεις που γεννιούνται από ένα νωθρό πυρήνα ζωής είναι συχνά αυτές της αλαζονείας και αυτό-επαίνου και της αυτό-συντήρησης μπροστά σε οποιοδήποτε κίνδυνο είτε πραγματικός είτε φανταστικός. Σε αυτές της καταστάσεις οι παλιές σκεπτομορφές έρχονται με ταχύτητα να υποστηριχθούν. Οι σκεπτομορφές έχουν ωθητική ενέργεια που συγκρατεί την ύλη-ουσία σε μια συγκεκριμένη μορφή, αλλά παρόλα αυτά ατελή.
Διαδικασία Αναδόμησης
<Ενεργοποιήστε το άστρο πάνω από το κεφάλι σας και ανοίχτε το αγωγό σας ,το κεντρικό κανάλι(ράβδος, κοντάρι, μεσαία στήλη, άξονας, γέφυρα του ουράνιου τόξου, αντακάρανα) που είστε εσείς για να περάσει μέχρι κάτω από τη γη>
Επειδή ο χώρος και ο χρόνος δεν είναι ίδιοι στα άλλα επίπεδα όπως στο φυσικό πεδίο η εκδήλωση, η κατάσταση, η χρήση και η ανάπτυξη αποκαλύπτονται μέσα στο Κανάλι. Όπως σε κάθε δοχείο έτσι και στο σώμα το βαρύτερο υλικό που κατακάθεται στον πυθμένα χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να αφαιρεθεί. Τα υψηλότερα σημεία δουλεύονται γρηγορότερα και τα κατώτερα χρειάζονται περισσότερο χρόνο -χωρίς βαθμιαία μείωση του καναλιού.
Η ενέργεια δεν είναι ένα απροσδιόριστο «κάτι» σαν «πνευματικό» και να το περιμένουμε με εμπιστοσύνη να κάνει τον εξαγνισμό χωρίς τη δική μας προσπάθεια. Η γνώση της χρήσης της ενέργειας μας βοηθά να έχουμε τη προσοχή στη διαδικασία της κάθαρσης . Να κατανοήσουμε τι είναι αυτή η διαδικασία, γιατί χρησιμοποιείται και τι πετυχαίνει καθώς γίνονται τα επόμενα βήματα. Ενέργεια είναι ,όπως λέμε , το Λευκό ότι είναι ένα συνθετικό χρώμα από άλλα χρώματα του φάσματος. Κάθε χρώμα στο φάσμα αναπαριστά μια συχνότητα, κραδασμό και επειδή εκτείνονται και πέρα από το ορατό φάσμα αναπαριστούν «πνευματικές ενέργειες.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα