Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Δημιουργείστε τα όριά σας

 
 
 Είναι σημαντικό να διατηρείτε τα όρια ανάμεσα σε σας και τους άλλους έτσι ώστε να σας φέρονται με σεβασμό και με τους κατάλληλους τρόπους.

Τα όριά σας επιτρέπουν στους άλλους να γνωρίζουν τι είστε διατεθειμένοι να δεχτείτε όσον αφορά την συμπεριφορά τους, την γλώσσα τους και την τοποθέτησή τους.

Αλλά εάν πάλι συνεχίζετε να προσελκύετε τους ανθρώπους που φαίνονται να αγνοούν τα όριά σας, ίσως είναι επειδή έχετε θέσει τα εξωτερικά σας όρια αλλά έχετε αγνοήσει τα εσωτερικά όριά σας.

Είναι δυνατόν οι άλλοι γύρω από σας να αγνοούν τα εξωτερικά σας όρια και να αντανακλούν το πώς σκέφτεστε εσείς για τον εαυτό σας; 
Όταν τα εσωτερικά όριά σας δεν είναι στην θέση που θα έπρεπε να είναι, είναι σαν να επιτρέπετε στον εαυτό σας να περιπέσει στις συνήθειες του φόβου, της αρνητικής σκέψης, της απόγνωσης, της έλλειψης εμπιστοσύνης και της έλλειψης πίστης.

Αν και μπορεί να θεωρείτε ότι οι σκέψεις σας απλά συμβαίνουν, στην πραγματικότητα έχετε τον έλεγχό τους όταν διατηρείτε ισχυρά τα εσωτερικά σας όρια ώστε να εστιάζεστε σε σκέψεις γύρω από αυτά που θέλετε να δημιουργήσετε στη ζωή σας.

 Χωρίς όρια, οι σκέψεις σας θα εστιαστούν στο φόβο και την έλλειψη.
 Όταν θεμελιώνετε τα εσωτερικά σας όρια γίνεστε ενήμεροι των σκέψεών σας και επιτρέπετε μόνο σε εκείνες τις σκέψεις που είναι μέσα στα όριά σας να υπάρχουν.

Τι είναι τα εσωτερικά όρια;
Αρχίζουν με αυτό που σκέφτεστε για τον εαυτό σας, πώς εκτιμάτε τον ίδιο σας τον εαυτό και πόσο αισθάνεστε ότι αξίζετε.

 Έπειτα όλα στην πραγματικότητά σας θα απεικονιστούν έτσι ακριβώς όπως τα σκέφτεστε και τα πιστεύετε.

 Θεωρήστε ότι οι άνθρωποι στη ζωή σας που φαίνονται να μην σέβονται τα εξωτερικά όριά σας, καθρεπτίζουν απλά τις αλλαγές τις οποίες πρέπει να κάνετε στον τρόπο που σκέφτεστε για τον εαυτό σας.
 Ενώ μπορείτε να λέτε ότι θέλετε στους άλλους για να σας φέρονται με σεβασμό, εάν δεν φερθείτε με σεβασμό και αξία εσείς ίδιοι στον ίδιο σας τον εαυτό, αυτό είναι στο οποίο θα ανταποκριθούν και οι άλλοι.

Η εξωτερική πραγματικότητά σας διαμορφώνεται από αυτά που ξέρετε και αισθάνεστε για τον εαυτό σας και όλα σε αυτην είναι μόνο ένας καθρέφτης της εσωτερικής πραγματικότητάς σας.
 Πώς οι άλλοι αντιδρούν σε σας είναι ένα σημάδι για όσα μπορεί να απαιτούν,
 επαναξιολόγηση και αλλαγή μέσα σε σας.

Την επόμενη φορά που κάποιος θα φαίνεται να αγνοεί τα όριά σας, να τον ευχαριστήσετε γιατί σας δείχνει ακριβώς που και σε τί χρειάζεται να δημιουργήσετε ισχυρότερα εσωτερικά όρια.
Αναθεωρήστε τις σκέψεις σας, δείτε που βρίσκονται οι φόβοι σας, εξετάστε εάν έχετε συναισθήματα ανεπάρκειας.
Όταν εστιάζεστε στην τελειότητά σας, δημιουργείτε τα εσωτερικά όρια που απεικονίζονται στο πώς οι άνθρωποι γύρω σας θα σας φερθούν.
 Κατόπιν θα προσελκύσετε τις πλήρεις σεβασμού, σχέσεις αγάπης που επιθυμείτε. 


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ  ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα