Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

"Η μυστική ζωή των φυτών»

                     

Έχετε ποτέ περπατήσει σε ένα δάσος με την αίσθηση ότι υπάρχει κάτι μαγικό και ζωντανό  στα δέντρα και τα φυτά; Έχετε νιώσει ποτέ μια σύνδεση μαζί τους και την αίσθηση ότι μοιράζονται μερικά μήκη κύματος μαζί σας ; Εμφανίζεται καθώς σκέψεις και  ενέργεια διαχέονται γύρω από τα φυτά δημιουργώντας μια διαταραχή στην ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα και στην επιφάνεια του φυτού.


Ο Δρ Cleve Backster, πρώην πράκτορας της CIA, ήταν ένας από τους πρώτους προγραμματιστές του ανιχνευτή ψεύδους ( τεστ ανιχνευτή  ψεύδους μέσω ηλεκτρικής δραστηριότητα του δέρματος).Είχε  την ιδέα να συνδέσει στο εργαστήριό του,  ένα φύλλο του φυτού στο μηχάνημα πολυγράφου και να προσπαθήσει να πάρει μια αντίδραση από αυτό. Προσπάθησε αγγίζοντας το φύλλο με ένα στυλό και βυθίζοντας ένα φύλλο μέσα στον καφέ του, και δεν υπήρξε καμία αντίδραση στο διάγραμμα του πολυγράφου.

 Τότε είχε τη σκέψη «Θα πάω στο γραφείο μου και θα κάψω το φύλλο με ορισμένες αντιστοιχίες", και μόλις αυτή η σκέψη εισήλθε στο μυαλό του, τα φυτά είχαν μια ενεργητική απάντηση: οι γραμμές στο γράφημαστην κορυφή του διαγραμματος έδειξαν κάτι  παρόμοιο με ηλεκτρική δραστηριότητα που φανερώνει ένα άτομο όταν παρουσιάζει συναισθήματα άγχους. Τα φυτά "φώναζαν" από τις σκέψεις του και μόνο, αλλά μόνο όταν γνώριζαν ότι οι σκέψεις του ήταν γνήσιες και τα φυτά αισθάνονταν ότι απειλούνται.

 Αυτό το φαινόμενο επαναλήφθηκε στο εργαστήριό του, μπροστά σε κοινό, ακόμα και για την τηλεοπτική εκπομπή «Μύθος Busters". Ο Backster πήρε επίσης παρόμοια πολυγραφικά αποτελέσματα από γαρίδες,  αυγά, ακόμη και  από ανθρώπινο DNA. Αν σας ενδιαφέρει αυτό, υπάρχει ένα βιβλίο με τίτλο «Η μυστική ζωή των φυτών», το οποίο έχει επίσης πολλές άλλες αναφορές επιστημόνων σχετικά με την σωματική, συναισθηματική, πνευματική σύνδεση μεταξύ των φυτών και του ανθρώπου.

 Η δημιουργία είναι ζωντανή και συνειδητή. Είναι ενεργειακά ευαίσθητη στο περιβάλλον της όπως ακριβώς είμαστε κι εμείς. Μοιραζόμαστε το πεδίο συνειδητότητας με όλη τη δημιουργία, και οι σκέψεις μας παράγουν ενεργειακά ρεύματα που διαδίδονται μέσα στο χώρο και όλη η ζωή είναι ενήμερη σε επιστημονικά μετρήσιμο επίπεδο. Εσείς και οι σκέψεις σας είστε ένα με τον πλέον άμεσο τρόπο. Έτσι, ίσως τα πιστεύω  όλων αυτών  εκεί έξω που ισχυρίζονται ότι τα δέντρα τους κατανοούν και  επικοινωνούν μαζί τους, έχουν περισσότερο κύρος από ότι νομίζαμε μέχρι τώρα.

 Πρωτότυπη μελέτη στο διεθνές ταξίδι στην Παραψυχολογία: "Η σημασία των αποτελεσμάτων πειράματος παρέχει αποδείξεις για την ύπαρξη μίας ακόμη απροσδιόριστης πρωτογενής αντίληψης στη ζωή των φυτών"


 Από disclose
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα