Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ / PLANET EARTH (τι είναι οι διαστάσεις?)


planetearth10  

Αναμφίβολα κατοικούμε στον ωραιότερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος. Πανέμορφος πλανήτης που φιλοξενεί τον «άνθρωπο» την εξέλιξη του δίποδου, και εκατομμύρια άλλα είδη.
Είναι ο τρίτος σε απόσταση πλανήτης από τον ήλιο απέχοντας από αυτόν 150.000.000 .
Σχηματίστηκε πριν από 4,5 δισεκατομμύρια έτη και έχει έναν φυσικό δορυφόρο την πανέμορφη ρομαντική Σελήνη.
Όπως όλοι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος αποτελείται από συμπαγή  ύλη.
Όλοι οι πλανήτες που μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι ή διαμέσου τηλεσκοπίων στο ηλιακό μας σύστημα δονούνται μέχρι και την 4η κοσμική διάσταση.


dimensions

Τι είναι όμως οι διαστάσεις. Οι διαστάσεις είναι ενεργειακά πεδία δόνησης. Όσο πιο υψηλή είναι η διάσταση τόσο η δόνησή  είναι ισχυρότερη.
Οι κοσμικές διαστάσεις Φωτός συντονίζονται με το Φως του Ήλιου.
Οι κοσμικές διαστάσεις είναι επτά. Οι τέσσερις βρίσκονται μέσα στο ηλιακό μας σύστημα. Όλοι οι υλικοί πλανήτες δονούνται μέχρι και την 4η διάσταση. Το διάστημα, ο χώρος, μέσα στον οποίο βρίσκονται οι υλικοί πλανήτες καθώς και οι τέσσερις διαστάσεις ονομάζεται Γαλαξιακό Διάστημα.
Οι αναφορές λοιπόν στο Γαλαξιακό Διάστημα σηματοδοτούν πλανήτες και διαστάσεις της ύλης. Είτε αυτή η ύλη είναι συμπαγής (στις τρεις πρώτες διαστάσεις) είτε είναι αιθερική (ύλη με λεπτοφυή δομή) στην τέταρτη διάσταση.
Με άλλα λόγια όλοι οι υλικοί πλανήτες, αστρικά συστήματα, και γενικά ότι φαίνεται με γυμνό μάτι δονούνται μέχρι και την 4η διάσταση στο Γαλαξιακό Διάστημα. Είναι οι πλανήτες και τα συστήματα τα οποία ναι μεν μπορεί εν μέρει να έχουν αφυπνιστεί, ειδικά όσα δονούνται στην 4η διάσταση, αλλά δεν έχουν αναληφθεί.

turtle

Όταν μιλάμε για ανάληψη ενός πλανήτη, εννοούμε την οριστική μεταβολή της ύλης σε αιθέρα, την είσοδο του πλανήτη στην 5η διάσταση και την μεταβολή της ύλης σε κρυστάλλινη με την έννοια της καθαρότητας.
Για να επιτευχθεί η ανάληψη ενός πλανήτη ή ενός συστήματος του Γαλαξιακού Διαστήματος θα πρέπει τα έμψυχα όντα του πλανήτη να έχουν αναπτύξει και να έχουν συντονίσει  την δόνησή τους στην 4η διάσταση. Θα πρέπει να έχουν μετουσιώσει τουλάχιστον τα τριάμισι τέταρτα των υλικών τους καταγραφών και να έχουν επιλέξει να αποχαιρετίσουν διαπαντός την ύλη που γνώρισαν και βίωσαν επάνω στον πλανήτη τους.
Θα πρέπει επάνω στον πλανήτη ή στο σύστημα να έχουν εκλείψει ακραία υλικά φαινόμενα και η συνείδηση των έμψυχων οντοτήτων να έχει αφυπνισθεί πλήρως.
Σε διαφορετική περίπτωση δεν επιτυγχάνεται η ολική ανάληψη του πλανήτη παρά η μερική ή η κατά τόπους ή η  κατά οντότητες.
Η ανάληψη του πλανήτη ή των οντοτήτων σε ανώτερες διαστάσεις και συγκεκριμένα στην 5η επιτυγχάνεται όταν ο πλανήτης ή το σύστημα ευθυγραμμιστεί με το αρχέτυπό του. Με άλλα λόγια όταν ευθυγραμμιστεί με τον ανώτερο εαυτό του.

earthtetragono
Ένας υλικός πλανήτης όταν «εκδηλωθεί» στο Γαλαξιακό διάστημα είναι απλώς μία εικονική προβολή του αρχέτυπού του που βρίσκεται σε ένα άλλο διάστημα, σε μία ανώτερη διάσταση και συγκεκριμένα στην 5η διάσταση.
Κάθε πλανήτης και κάθε έμψυχη οντότητα διαθέτει ένα αρχέτυπο στην 5η διάσταση.
Τα αρχέτυπα αυτά βρίσκονται στην άλλη πλευρά του πέπλου, στον χώρο που βρίσκεται επάνω από το Γαλαξιακό διάστημα. Για να επιτύχει λοιπόν ένας πλανήτης ή μία οντότητα την επανένωση με το αρχέτυπό του θα πρέπει να Δια-σχίσει το Γαλαξιακό Διάστημα και να βρεθεί στον χώρο εκείνον που ονομάζεται Δια-Γαλαξιακό Διάστημα.
Υπάρχουν πολλές θεωρίες που θέλουν την Γη να εισέρχεται στην 5η διάσταση τον Δεκέμβριο του 2012.
Υπάρχει ένα  γεγονός που πρόκειται να γίνει τον Δεκέμβριο του 2012. Η Γη συχνά ευθυγραμμίζεται με το κέντρο του Γαλαξία, αλλά αυτόν τον Δεκέμβριο πρόκειται να ευθυγραμμιστεί και με το κέντρο του Αρχέτυπού της στην 5η διάσταση.
Όμως είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί ολοκληρωτική ανάληψη του πλανήτη διότι οι κάτοικοί του μόλις άρχισαν να συνειδητοποιούν τι ακριβώς συμβαίνει επάνω σε έναν πλανήτη που βρίσκεται σε καταστολή. Αυτή η συνειδητοποίηση ονομάζεται αφύπνιση. Από την αφύπνιση μέχρι την ανάληψη υπάρχει ένα μονοπάτι κατά το οποίο η οντότητα θα πρέπει να μετουσιώσει τις υλικές καταγραφές.


earthsomprero

Η επιφάνεια του πλανήτη και το υπέδαφός του φιλοξενεί τις τρεις πρώτες διαστάσεις. Η τέταρτη διάσταση βρίσκεται αρκετά μέτρα επάνω από το έδαφος της επιφάνειας και φιλοξενεί το αιθερικό ολόγραμμα του πλανήτη. Όταν οι οντότητες – κάτοικοι αφυπνιστούν πλήρως και συντονιστούν με την δόνηση της 4ης διάστασης τότε ενεργοποιείται το ολόγραμμα του πλανήτη και την επίμαχη ώρα της ευθυγράμμισης με το αρχέτυπό του επιτυγχάνεται διαμέσου του ολογράμματος η ανάληψη του πλανήτη ή του συστήματος.
Ο συμπαγής υλικός πλανήτης παραμένει στο Γαλαξιακό διάστημα για να υπενθυμίζει ότι κάποτε υπήρξε εδώ ένας πολιτισμός. Συνεχίζει να δονείται μέσα στην γραμμή του Γαλαξιακού χρόνου ενώ το ολόγραμμα Δια-σχίζοντας το κέντρο του γαλαξία περνάει στο αιώνιο άχρονο και δεν αναγνωρίζει πλέον αυτό που λέμε εμείς εδώ στην Γη , χρόνο.
Κάποτε η τέταρτη διάσταση ήταν επάνω στην επιφάνεια της Γης. Ο άνθρωπος συζούσε μαζί με τα όντα της τέταρτης διάστασης, με τις νεράιδες, τις γοργόνες και όλα αυτά που σήμερα τα θεωρούμε αιθερικά όντα αλλά που όμως γήινη λογική τα ονομάζει μυθοπλασίες.
Όμως αυτά τα όντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Απλώς το υλικό μας μάτι δεν μπορεί να τα δει διότι η δομή τους είναι πιο λεπτοφυής.

lightearth

Όπως προανέφερα η τέταρτη διάσταση κάποτε ήταν επάνω στην επιφάνεια της Γης. Όμως ο άνθρωπος αντί να ανυψώσει την δόνησή του υπέκυψε σε διάφορες επικυριαρχίες, αγάπησε περισσότερο την ύλη από το πνεύμα , προτίμησε την υλική δόξα από την πνευματική δόξα . Το αποτέλεσμα ήταν να βουτήξει τόσο βαθιά στην ύλη επηρεάζοντας και όλο το πεδίο γύρω του και επάνω στην επιφάνεια του πλανήτη.
Έτσι η τέταρτη διάσταση δεν μπόρεσε να σταθεί μπροστά σε αυτή την συμπαγή ύλη που ολοένα αυξανόταν. Έτσι αναχώρησε για υψηλότερα πεδία και εγκαταστάθηκε αρκετά μέτρα επάνω από την επιφάνεια της γης, συμπαρασύροντας μαζί της κέντρα, ναούς αλλά και οντότητες που ήταν συντονισμένες στην δόνησή της.
Αργότερα όταν η  δόνηση αυτή της τέταρτης εξελίχθηκε αρκετές οντότητες αναχώρησαν οριστικά και αμετάκλητα για την 5η αποχαιρετώντας διαπαντός την ύλη στην οποιαδήποτε συμπυκνωμένη μορφή της .
Με άλλα λόγια διέρρηξαν το σπήλαιο του Πλάτωνα και εισήλθαν στα φωτεινά πεδία των Αρχέτυπων.
Σε όποιο σημείο όμως και εάν βρίσκεται η δική μας εξέλιξη σαν οντότητες δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι κυρίαρχο ρόλο σε αυτήν παίζει ο δικός μας αγαπημένος πλανήτης, η Μητέρα μας η Γαία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

2 σχόλια:

  1. Living In 2 Worlds
    http://www.youtube.com/watch?v=towqap4yCNc&list=UUm_HEdtHNzUQeamPqmHXDDg&index=1
    A-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννης Μαρκόπουλος - Εαρινή Συμφωνία
    http://www.youtube.com/watch?v=rSMexr324lY

    Iasis - Ecstasy
    http://www.youtube.com/watch?v=zpnb6csAES8

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα