Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Πρώτο Γενετικά Τροποποιημένο Κρέας Σολομού Εγκρίνεται Για Το Καλοκαίρι Του 2013!!! Είναι Ήδη Πάρα Πολύ Αργά!!!

gm σολομό


Επιστήμονες από το  Ινστιτούτο του Πανεπιστήμιου του Εδιμβούργου Ρόσλιν  ενθαρρύνουν την κυβέρνηση να στηρίξει την εξάπλωση του γενετικά τροποποιημένου σολομού καθώς και την στήριξη της Γενετικής Μηχανικής στα εκτρεφόμενα ζώα.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να εγκρίνουν τον γενετικά τροποποιημένο σολομό εντός της επόμενης εβδομάδας. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων σχετικά με το αν θα επιτρέψει την εμπορική παραγωγή γενετικά τροποποιημένου κρέατος και ψαριών.

Αναπτύχθηκε με τη χρήση ενός γονιδίου αυξητικής ορμόνης και ένα γονίδιο που λαμβάνεται  από το ωκεάνειο σύκο . Το ψάρι είναι αποστειρωμένο και θα αναπαράγεται σε μια σειρά από μεγάλης κλίμακας δεξαμενές . Εάν εγκριθεί, ο σολομός θα είναι το πρώτο από τα 30 ή περισσότερα πιθανώς γενετικά τροποποιημένα ψάρια υπό εξέλιξη που θα μπορούσαν να διατεθούν στην αγορά.
Εταιρείες βιοτεχνολογίας, όπως η AquaBounty φαίνεται να έχει την  απαιτούμενη πειθώ, όταν πρόκειται για συναλλαγές με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Πολλές μεγάλες "εταιρείες τροφίμων και υγείας", όπως η Monsanto, έχουν πάντα μεγάλους πολιτικούς που ασκούν πιέσεις για αυτά.
Ο μεγαλομέτοχος της AquaBounty, η Intrexon Corporation  (1)  ανήκει σε μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία με την επωνυμία Clinical Data Inc. Κατόπιν η Intrexon αγόρασε την Avalon Pharmaceutical Inc, μια πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της Clinical Data Corp  (2) . Μήπως οι συνολικοί ανθρώπινοι δείκτες της υγείας μας μειώνονται, διότι οι φαρμακευτικές εταιρείες που κατέχουν τα τρόφιμα μας θέλουν να  έχουν κέρδος. Ένα πολυ-τρισεκατομμυρίων δολαρίων κίνητρο . 
Μήπως δεν είναι όλα για τα χρήματα; Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει;
Οι λεγόμενοι εμπειρογνώμονες που υποστηρίζουν την ώθηση του γενετικά τροποποιημένου  σολομού και του κρέατος χρησιμοποιούν την πείνα στον πλανήτη ως δικαιολογία για την παραγωγή. Η πείνα στον κόσμο δεν είναι ένα πρόβλημα που πηγάζει από την έλλειψη τροφής. Έχουμε περισσότερο από αρκετούς πόρους για να βεβαιωθούμε ότι ο καθένας στον πλανήτη λαμβάνει ό, τι το ανθρώπινο σώμα απαιτεί.Η Βόρεια Αμερική μόνο, πετάει ποσότητες που θα μπορούσαν να θρέψουν ολόκληρο τον πλανήτη. Τα χρήματα που δαπανώνται για πόλεμους θα μπορούσαν να εξαλείψουν την πείνα στον κόσμο. Η πείνα στον κόσμο δεν οφείλεται στην έλλειψη τροφίμων στον πλανήτη μας, δεν χρειάζεται να παράγουμε περισσότερα, είναι μύθος των μέσων ενημέρωσης. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί τι βάζουμε στο σώμα μας, τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα έχουν τροποποιηθεί χρησιμοποιώντας χημικές ουσίες και στο τέλος επιλέγουμε να αλλοιώνουμε το DNA μας  καταναλώντας αυτά τα τρόφιμα. 
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα