Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η Οικονομία Των ΗΠΑ Βρίσκεται Σε Πλήρες Και Συνολικό Χάος Και Είναι Καιρός Να Αντιμετωπίσει Την Αλήθεια - 40 Στατιστικά Στοιχεία Σχετικά Με Την Πτώση Της Οικονομίας Των ΗΠΑ Που Είναι Σχεδόν Πάρα Πολύ Τρελά Για Να Τα Πιστέψει Κάποιος!!!!

40 Στατιστικά στοιχεία σχετικά με την πτώση της οικονομίας των ΗΠΑ που είναι σχεδόν πάρα πολύ τρελό να πιστέψει



Εάν γνωρίζετε κάποιον που πραγματικά πιστεύει ότι η οικονομία των ΗΠΑ είναι σε καλή κατάσταση, απλά να τους δείξετε τα στατιστικά στοιχεία από αυτό το άρθρο. Κοιτάζοντας το παρελθόν και παρατηρώντας  τις μακροπρόθεσμες τάσεις, είναι αναμφισβήτητο το τι πραγματικά συμβαίνει στις Η.Π.Α.

Είμαστε στη μέση μιας τρομακτικής οικονομικής ύφεσης που είναι  αποτέλεσμα δεκαετιών πολύ κακών  αποφάσεων. Πριν από 30 χρόνια, το εθνικό χρέος των ΗΠΑ ήταν περίπου ένα τρισεκατομμύριο δολάρια. Σήμερα, είναι περίπου 17 τρις ​​δολάρια. Πριν από 40 χρόνια, το συνολικό ποσό του χρέους των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν περίπου 2 τρισεκατομμύρια δολάρια. Σήμερα, είναι πάνω από 56 τρις ​​δολάρια. 


Την ίδια στιγμή που έχουμε συνεχή διόγκωση του χρέους, η οικονομική υποδομή μας και η ικανότητά μας να παράγουμε πλούτο απολύτως είναι μηδενικέςΑπό το 2001, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν χάσει περισσότερες από 56.000 εγκαταστάσεις παραγωγής και τα εκατομμύρια των καλών θέσεων εργασίας έχουν αποσταλεί στο εξωτερικό. Το μερίδιό μας στο παγκόσμιο ΑΕΠ μειώθηκε από 31,8 τοις εκατό το 2001 σε 21,6 τοις εκατό το 2011.

 Το ποσοστό των Αμερικανών που είναι αυτοαπασχολούμενοι είναι σε χαμηλό ρεκόρ, και το ποσοστό των Αμερικανών που εξαρτώνται από την κυβέρνηση είναι σε υψηλό ρεκόρ. Η οικονομία των ΗΠΑ βρίσκεται σε  πλήρη και συνολικό χάος, και είναι καιρός να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια.
Τα ακόλουθα 40 στατιστικά στοιχεία σχετικά με την πτώση της οικονομίας των ΗΠΑ, είναι σχεδόν πάρα πολύ τρελά για να τα πιστέψει κάποιος...
# 1  Πίσω στο 1980, το αμερικανικό εθνικό χρέος ήταν  λιγότερο από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια . Σήμερα, πλησιάζει γρήγορα τα 17.000.000.000.000 δολάρια ...
Εθνικό χρέος
# 2  Κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Ομπάμα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση συσσώρευσε περισσότερο χρέος από ό, τι όλοι μαζί οι προηγούμενοι 42 πρόεδροι των ΗΠΑ .
# 3  Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ είναι τώρα  πάνω από 23 φορές μεγαλύτερο  από ό, τι ήταν όταν ο Τζίμι Κάρτερ έγινε πρόεδρος.
# 4  Για να ξεπληρωθεί  μόνο το νέο χρέος  που οι ΗΠΑ έχουν συσσωρεύσει κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ομπάμα στο ποσοστό του ενός δολαρίου ανά δευτερόλεπτο, θα χρειαζόταν  περισσότερο από 184.000 χρόνια  για να το εξοφλήσει.
# 5  Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση υποκλέπτει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια από τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, κάθε ώρα, κάθε μέρα.
# 6  Πίσω στο 1970, το συνολικό ποσό του χρέους στις Ηνωμένες Πολιτείες (δημόσιου χρέους + το χρέος των επιχειρήσεων + χρέος των καταναλωτών, κ.λπ.) ήταν λιγότερο από 2 τρισεκατομμύρια δολάρια. Σήμερα είναι πάνω από 56 τρις δολάρια ...
Συνολικό χρέος
# 7  Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΑΕΠ των ΗΠΑ αντιπροσώπευε το  31,8 τοις εκατό του συνόλου της παγκόσμιας οικονομικής δραστηριότητας το 2001. Ο αριθμός αυτός μειώθηκε σε  21,6 τοις εκατό  το 2011.
# 8  Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πέσει στην παγκόσμια οικονομική κατάταξη ανταγωνιστικότητας που καταρτίζεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ  για τέταρτη συνεχή χρονιά  .
# 9  Σύμφωνα με το The Economist, οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν το καλύτερο μέρος στον κόσμο για να γεννηθεί κάποιος πίσω στο 1988 . Σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται   στην 16η θέση .
# 10  Απίστευτο,  πάνω από 56.000  εγκαταστάσεις παραγωγής στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κλείσει οριστικά από το 2001.
# 11  Υπάρχουν λιγότεροι Αμερικανοί που εργάζονται στην κατασκευή σήμερα,  από ό, τι ήταν το 1950,  παρόλο που ο πληθυσμός της χώρας έχει υπερδιπλασιαστεί από τότε.
# 12  Σύμφωνα με τους New York Times, σήμερα υπάρχουν  περίπου 70.000 εγκαταλελειμμένα κτίρια  στο Ντιτρόιτ.
# 13  Όταν η NAFTA δημιουργήθηκε από το Κογκρέσο το 1993, οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν ένα εμπορικό  πλεόνασμα  με το Μεξικό, ύψους 1,6 δισ. δολαρίων. Μέχρι το 2010, είχαμε ένα εμπορικό  έλλειμμα  με το Μεξικό 61,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων .
# 14  Πίσω στο 1985, το εμπορικό μας έλλειμμα με την Κίνα ήταν περίπου  εκατομμύρια  δολάρια   για το  σύνολο του  έτους. Το 2012, το εμπορικό μας έλλειμμα με την Κίνα ήταν  315  δισ.  δολάρια . Αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπορικό έλλειμμα που ένα έθνος έχει με άλλο έθνος στην ιστορία του κόσμου.
# 15  Συνολικά, το εμπορικό έλλειμα των Ηνωμένων Πολιτειών  με τον υπόλοιπο κόσμο είναι  πάνω από 8 τρις δολάρια  από το 1975.
# 16  Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Οικονομικής Πολιτικής, οι Ηνωμένες Πολιτείες χάνουν  μισό εκατομμύριο θέσεις εργασίας  από την Κίνα κάθε χρόνο.
# 17  Πίσω στο 1950,  περισσότερο από το 80 τοις εκατό  όλων των ανδρών στις Ηνωμένες Πολιτείες είχαν μια θέση εργασίας. Σήμερα,  λιγότερο από το 65 τοις εκατό  όλων των ανδρών στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν θέσεις εργασίας.
# 18  Σε αυτό το σημείο, ένα εκπληκτικό  53 τοις εκατό  του συνόλου των αμερικανικών εργαζομένων έχουν απολαβές λιγότερες από 30.000 δολάρια το χρόνο.
# 19  Οι Μικρές επιχειρήσεις πεθαίνουν ραγδαία στην Αμερική. Σε αυτό το σημείο,  μόνο το 7 τοις εκατό  του συνόλου των μη γεωργικών εργαζομένων στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι αυτοαπασχολούμενοι. Αυτό είναι ένα all-time χαμηλό ρεκόρ.




# 20  Πίσω στο 1983,  το 95 τοις εκατό του συνόλου των εισοδημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες που πήγαιναν για το χρέος ήταν 62 σεντ  για κάθε κερδισμένο δολάριο. Μέχρι το 2007, ο αριθμός αυτός είχε αυξηθεί  σε 1,48 δολάρια .
# 21  Στις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα, το πλουσιότερο ένα τοις εκατό του συνόλου των Αμερικανών έχει μεγαλύτερη καθαρή αξία  από το υπόλοιπο 90 τοις εκατό .
# 22  Σύμφωνα με το Forbes, οι 400 πλουσιότεροι Αμερικανοί έχουν περισσότερο πλούτο από  150 εκατομμύρια Αμερικανούς  μαζί.
# 23  Οι έξι κληρονόμοι, του ιδρυτή της Wal-Mart, Sam Walton, έχουν τόσο πολύ πλούτο όσο και το ένα τρίτο του συνόλου των Αμερικανών  μαζί .
# 24  Σύμφωνα με την Υπηρεσία Απογραφής των ΗΠΑ,  περισσότερα από 146 εκατομμύρια Αμερικανοί  είναι είτε "φτωχοί" είτε "χαμηλού εισοδήματος".
# 25  Σύμφωνα με την Υπηρεσία Απογραφής των ΗΠΑ,  το 49 τοις εκατό  του συνόλου των Αμερικανών ζουν σε ένα σπίτι που λαμβάνει άμεσες χρηματικές παροχές από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Πίσω στο 1983,  λιγότερο από το ένα τρίτο  του συνόλου των Αμερικανών ζούσαν σε ένα σπίτι που έχει λάβει άμεσα οικονομικά οφέλη από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
# 26  Συνολικά, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση τρέχει  σχεδόν 80  διαφορετικά «εξαρτώμενα από το εισόδημα, προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας», και σε αυτό το σημείο  πάνω από 100 εκατομμύρια Αμερικανοί  είναι εγγεγραμμένοι σε τουλάχιστον ένα από αυτά.
# 27  Πίσω στο 1965, μόνο ένας στους 50 Αμερικανούς ήταν στο Medicaid (πρόγραμμα περίθαλψης υγείας). Σήμερα,  ένας στους 6  Αμερικανούς είναι στο Medicaid, και τα πράγματα πρόκειται να γίνουν πάρα πολύ χειρότερα.  Προβλέπεται ότι το Obamacare θα προσθέσει  16 εκατομμύρια περισσότερους Αμερικανούς  στο Medicaid .
# 28  Όπως έγραψα  πρόσφατα ,  προβλέπεται ότι ο αριθμός των Αμερικανών σχετικά με το Medicare θα αυξηθεί από 50,7 εκατ. το 2012 σε  73,2 εκατ.  το 2025.
# 29  Σε αυτό το σημείο, το Medicare αντιμετωπίζει  υποχρεώσεις άνω των 38 τρις δολάριων τα επόμενα 75 χρόνια. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου $ 328.404  για κάθε νοικοκυριό στις Ηνωμένες Πολιτείες.
# 30  Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν περίπου 56 εκατομμύρια Αμερικανοί σε προγράμματα παροχών Κοινωνικής Ασφάλισης. Μέχρι το 2035, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί στον εκπληκτικό αριθμό των  91 εκατομμύριων .
# 31  Συνολικά, το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης θα αντιμετωπίσει ένα 134  τρισεκατομμυρίων  δολαρίων έλλειμμα  κατά τα επόμενα 75 χρόνια.
# 32  Σήμερα, ο αριθμός των Αμερικανών για την Κοινωνική Ασφάλιση Αναπηρίας υπερβαίνει πλέον  το σύνολο του πληθυσμού στην Ελλάδα , και ο αριθμός των Αμερικανών για κουπόνια τροφίμων υπερβαίνει πλέον  το σύνολο του πληθυσμού της Ισπανίας .
# 33  Σύμφωνα με μια έκθεση που εκδόθηκε πρόσφατα  από το Pew Research Center , κατά μέσο όρο οι Αμερικανοί ηλικίας άνω των 65 ετών έχουν 47 φορές περισσότερο πλούτο από  ότι οι Αμερικανοί ηλικίας κάτω των 35.
# 34  Οικογένειες των ΗΠΑ που έχουν επικεφαλή του νοικοκυριού  κάτω από την ηλικία των 30 έχουν ποσοστό φτώχειας  37 τοις εκατό .
# 35  Όπως ανέφερα  πρόσφατα , το ποσοστό ιδιοκτησίας (homeownership) στην Αμερική είναι τώρα στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων σχεδόν 18 χρόνων .
# 36  Υπάρχουν σήμερα  20,2 εκατ. Αμερικανοί  που ξοδεύουν περισσότερο από το ήμισυ των εισοδημάτων τους για στέγαση. Αυτό αντιπροσωπεύει μια αύξηση 46 τοις εκατό από το 2001.
# 37  45 τοις εκατό  του συνόλου των παιδιών ζουν σε συνθήκες φτώχειας στο Μαϊάμι,  περισσότερο από το 50 τοις εκατό  του συνόλου των παιδιών ζουν σε συνθήκες φτώχειας στο Κλίβελαντ, και περίπου  το 60 τοις εκατό  του συνόλου των παιδιών ζουν σε συνθήκες φτώχειας στο Ντιτρόιτ.
# 38  Σήμερα,  περισσότερο από ένα εκατομμύριο  μαθητές των δημόσιων σχολείων στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι άστεγοιΑυτή είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία μας.
# 39  Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα εισήλθε για πρώτη φορά στο Λευκό Οίκο, περίπου 32 εκατομμύρια Αμερικανοί έπαιρναν κουπόνια τροφίμων. Τώρα,  πάνω από 47 εκατομμύρια Αμερικανοί  παίρνουν κουπόνια τροφίμων.
# 40  Σύμφωνα  με έναν υπολογισμό , ο αριθμός των Αμερικανών για κουπόνια τροφίμων υπερβαίνει πλέον το άθροισμα των πληθυσμών των "Alaska, Arkansas, Κονέκτικατ, Ντέλαγουερ, Περιφέρεια της Κολούμπια, Χαβάη, Αϊντάχο, Αϊόβα, Κάνσας, Μέιν, Μισισίπι, Μοντάνα, Νεμπράσκα, Νεβάδα , New Hampshire, New Mexico, Βόρεια Ντακότα, Οκλαχόμα, Όρεγκον, Ρόουντ Άιλαντ, Νότια Ντακότα, Γιούτα, Βερμόντ, Δυτική Βιρτζίνια, και Ουαϊόμινγκ. "

Από investmentwatchblog
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα