Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

8 Στρατιώτες Των ΗΠΑ Εξαφανίστηκαν Κατά Την Προσπάθεια Μετακίνησης Αρχαίας Ιπτάμενης Μηχανής Από Σπηλιά Του Αφγανιστάν!!!


Αυτό που προκάλεσε την ξαφνική βιασύνη των πλέον ισχυρών ηγετών του δυτικού κόσμου να πάνε στο Αφγανιστάν, η έκθεση αυτή συνεχίζει, ήταν για να δουν άμεσα την ανακάλυψη από Αμερικανούς στρατιωτικούς επιστήμονες αυτού που  περιγράφεται ως "Vimana", παγιδευμένο σε ένα "Time Well" (πηγάδι χρόνου) που έχει ήδη προκαλέσει την «εξαφάνιση» τουλάχιστον 8 Αμερικάνων στρατιωτών κατά την προσπάθεια να το μετακινήσουν από το σπήλαιο  μέσα στο οποίο βρίσκεται  σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις εδώ και 5.000 χρόνια.
Τι είναι ένα Vimana;
Vimana είναι μια λέξη με πολλές σημασίες που κυμαίνονται από το ναό και το παλάτι έως και  τις μυθολογικές ιπτάμενες μηχανές που περιγράφονται στα σανσκριτικά έπη.
Αναφορά στα αρχαία ινδικά ιπτάμενα οχήματα προέρχεται από τις αρχαίες ινδικές πηγές, πολλά είναι τα γνωστά αρχαία ινδικά έπη, και υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες από αυτά. Τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν καν μεταφραστεί στα Αγγλικά ακόμη από τα παλιά σανσκριτικά.
Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι πριν από λίγα χρόνια, οι Κινέζοι ανακάλυψαν μερικά σανσκριτικά έγγραφα στη Λάσα του Θιβέτ και τα έστειλαν στο Πανεπιστήμιο του Chandrigarh να μεταφραστούν. Η Δρ Ruth Reyna του πανεπιστημίου είπε πρόσφατα ότι τα έγγραφα περιέχουν οδηγίες για την κατασκευή διαστρικών διαστημόπλοιων!
Η μέθοδος τους της πρόωσης, είπε, ήταν «αντι-βαρυτική" και βασίστηκε σε ένα σύστημα ανάλογο με εκείνο του «laghima," την άγνωστη δύναμη του εγώ που υπάρχει σε φυσιολογικό μακιγιάζ του ανθρώπου, "μια φυγοκεντρική δύναμη αρκετά ισχυρή για την εξουδετέρωση όλων των βαρυτικών έλξεων".
Σύμφωνα με την Ινδουιστική Γιόγκι, είναι αυτή η «laghima", η οποία επιτρέπει σε ένα άτομο να αιωρείται. Η Δρ Reyna είπε ότι επί του σκάφους, με τα μηχανήματα αυτά, τα οποία ονομάζονται "Αστράς" σύμφωνα με το  κείμενο, οι αρχαίοι Ινδοί θα μπορούσαν να στείλουν ένα απόσπασμα ανδρών σε κάθε πλανήτη, σύμφωνα με το έγγραφο, το οποίο πιστεύεται ότι είναι χιλιάδων ετών. Τα χειρόγραφα είπε επίσης αποκαλύπτουν το μυστικό της "antima» (Το αμετάκλητο του Θανάτου), «το καπάκι της αορατότητας" και της  "Garima" (Μεγαλείο), όπως και το "πώς να γίνει κάποιος τόσο βαριός όσο ένα βουνό από μόλυβδο."
Το Πιστεύετε; 





Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα