Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Η Άνοιξη Εξαφανίζεται Από Το Βόρειο Ημισφαίριο: Ο Χειμώνας Που Δεν Θα Τελειώσει!!!


Η Γη παραπαίει από μία δυναμική αλλαγή: το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη αποδυναμώνεται, η ηφαιστειακή δραστηριότητα αυξάνεται, μια σημαντική τεκτονική πλάκα θρυμματίζεται, και το κλίμα του πλανήτη γίνεται όλο και περισσότερο χαοτικό και απρόβλεπτο.
30 Απριλίου, 2013 - ΜΙΝΕΣΟΤΑ - Ο Απρίλιος ήταν ένας απίστευτα  κρύος μήνας στο μεγαλύτερο μέρος των βόρειων ΗΠΑ, φέρνοντας δυστυχία σε εκατομμύρια πεινασμένους για ήλιο  και κουρασμένους από τον χειμώνα κάτοικους από τα Βραχώδη Όρη στα μεσοδυτικά. "Ο χάρτης του καιρού... μοιάζει με κάτι σαν το The Twilight Zone".  Ο μετεωρολόγος από την Minneapolis, Paul Douglas της τηλεόρασης WeatherNation έγραψε στο blog του την περασμένη εβδομάδα. 
Ρεκόρ κρύου και χιονοπτώσεων έχουν αναφερθεί σε δεκάδες πόλεις, με την χειρότερη  ψύχρα στα Βραχώδη Όρη, στα ανώτερα μεσοδυτικά και στις βόρειες πεδιάδες. Πολλά παιχνίδια του μπέιζμπολ έχουν διακοπεί ή αναβληθεί λόγω χιονιού στο Ντένβερ και στη Minneapolis. Πόλεις όπως το Rapid City, SD, Duluth της Μινεσότα, και Boulder του Κολοράντο, έχουν υπομείνει τον χειρότερο μήνα χιονοπτώσεων που έχει καταγραφεί ποτέ στα αρχεία τα τελευταία εκατό χρόνια.
 
Στην πραγματικότητα, περισσότερες από 1.100 χιονόπτωσεις και 3.400 χαμηλές θερμοκρασίες έχουν καταγραφεί σε όλη τη χώρα μέχρι στιγμής, τον Απρίλιο, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο κλιματικών δεδομένων.
 Δυστυχώς για τον  ζεστό καιρό, ιδανικό για εραστές, μετά από τις ήπιες θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, η ψύχρα αναμένεται να επιστρέψει καθώς περνάμε στον Μάιο: Συσσωρευμένο χιόνι κατά τη διάρκεια της νύχτας την Τρίτη το βράδυ και την Τετάρτη στο Ντένβερ και στην Minneapolis-St.Paul από την Τετάρτη το βράδυ και την Πέμπτη, δήλωσε ο μετεωρολόγος Paquette Mark του AccuWeather  . Και σε πολλά μέρη των κεντρικών ΗΠΑ, οι θερμοκρασίες θα είναι 25 με 45 βαθμούς πιο κάτω την Τετάρτη από ό, τι ήταν τη Δευτέρα, σύμφωνα με το AccuWeather. Για παράδειγμα, το Ντένβερ θα έχει  υψηλή θερμοκρασία 35 βαθμούς την Τετάρτη μετά το υψηλό επίπεδο κοντά στους 80 τη Δευτέρα.
Ως προς την αιτία του συνεχιζόμενου κρύου; Ένα <<κολλημένο μοτίβο>>  καιρού συνεχίζει να  διοχετεύει παγωμένο αέρα στην κεντρική Αμερική από τον Καναδά  τους τελευταίους μήνες.Συγκεκριμένα, ο ταραχοποιός είναι αυτό που είναι γνωστό ως "κλείδωμα" της περιοχής υψηλής πίεσης πάνω από τη Γροιλανδία, στον ανατολικό Καναδά και τον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό, το οποίο ευνοεί μία κρύα βορειοδυτική ροή του αέρα πάνω από την κεντρική και την ανατολική ΗΠΑ, είπε ο  Paquette . 

Αν θέλετε τη ζεστασιά, είπε, κατευθυνθείτε δυτικά: καυτές, ξηρές, θυελλώδεις συνθήκες θα επικρατούν αυτή την εβδομάδα σε ένα μεγάλο μέρος της νότιας Καλιφόρνια και της Αριζόνα, όπου οι υψηλές θερμοκρασίες θα φτάσουν τα επίπεδα της δεκαετίας του '90. Εν τω μεταξύ, στη Μινεσότα, το χιόνι, η βροχή και το χιονόνερο που συνεχίζονται όλο τον Απρίλιο σημαίνει χρήματα που χάνονται για τα γήπεδα του γκολφ που δεν είναισε θέση να ανοίξουν. 
Ο υπεύθυνος εδάφους του Golf Club, Doug,  στο St Cloud ρωτήθηκε την περασμένη εβδομάδα αν θα δούμε ποτέ κάτι που να μοιάζει με  άνοιξη ξανά: «Δεν νομίζω», είπε. «Αυτό είναι ακριβώς πάρα πολύ παράξενο." - US Today
Jet Stream σε χάος: Η Άνοιξη έχει φτάσει με θερμοκρασίες πολύ  ψυχρότερες και χιονοπτώσεις από το μέσο όρο σε τμήματα των Ηνωμένων Πολιτειών, ιδίως στα ανατολικά Βραχώδη Όρη και στα άνω μεσοδυτικά. Το Duluth της Μινεσότα, για παράδειγμα, είχε 51 ίντσες (130 εκατοστά) χιόνι τον περασμένο Απρίλιο. Αυτό δεν είναι μόνο το περισσότερο χιόνι που η πόλη έχει δει σε οποιοδήποτε Απρίλιο - σπάζοντας το παλιό ρεκόρ των 31,6 ιντσών (80 cm) - αλλά και το περισσότερο χιόνι που  η πόλη έχει δεχθεί όλους τις μήνες, ποτέ, σύμφωνα με τα αρχεία της κυβέρνησης. 
Από τη Δευτέρα (22 Απριλίου), συνολικά 995 ρεκόρ χιονοπτώσεων έχουν επίσης σπάσει μέχρι στιγμής αυτό το μήνα, σύμφωνα με το AccuWeather. Κατά την ίδια χρονική περίοδο πέρυσι, 195 ρεκόρ χιονοπτώσεων είχαν σπάσει. Περισσότερο από το 91 τοις εκατό των άνω μεσοδυτικών πολιτειών έχουν επίσης χιόνι στο έδαφος από σήμερα (Απρίλιος 24), ο  μετεωρολόγος Jason Samenow έγραψε στο blog Washington Post’s Capital Weather Gang"  Η χιονοκάλυψη κατά τα προηγούμενα 10 χρόνια μετά την ημερομηνία αυτή δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά στην επίτευξη αυτής της έκτασης (που κυμαίνεται από το 19 τοις εκατό έως  πολύ χαμηλότερα)», έγραψε. 
Γιατί λοιπόν η άνοιξη παρέλειψε να εμφανισθεί; Κατηγορήστε το   jet streamΤο χιόνι ρεκόρ και οι κάτω του μέσου όρου θερμοκρασίες  οφείλονται σε ένα αυλάκι ή βουτιά στο jet stream  το οποίο έφερε εκρήξεις παγωμένου αέρα στα νότια μέχρι τα σύνορα του Μεξικού, δήλωσε ο Jeff Weber, ένας επιστήμονας με την  Πανεπιστημιακή  εταιρία για την Ατμοσφαιρική Έρευνα στο Boulder του Colorado.
 Η βουτιά στο   jet stream έφερε επίσης την υγρασία από τον Ειρηνικό στις Eastern Rockies.. Το Boulder του Κολοράντο, για παράδειγμα, είδε 47 ίντσες (119 cm) χιονιού, τον Απρίλιο, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 44 ιντσών (112 cm). Από τη βουτιά, το ρεύμα jet εφορμά στη συνέχεια μέχρι τα βόρεια προς την Μινεσότα, φέρνοντας νέα υγρασία σε αυτό από τον Κόλπο του Μεξικού, δήλωσε ο Weber. 
Αυτό το φαινόμενο προκάλεσε τις  χιονισμένες συνθήκες σε ολόκληρη την περιοχή. Αυτή το επίμονο αυλάκι που έμεινε σε μεγάλο βαθμό  στη θέση του κατά το μεγαλύτερο μέρος του Απριλίου, οφείλεται εν μέρει σε μία επίμονη μάζα θερμού αέρα πάνω από τη Γροιλανδία και τον Βόρειο Ατλαντικό, είπε ο Weber. Ένα παρόμοιο σύστημα ήταν επίσης υπεύθυνο για την  παρουσία κρύου ρεκόρ , το Μάρτιο σε ένα μεγάλο μέρος των Ανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή η μάζα του αέρα που έχει μπλοκάρει την κανονική προς ανατολάς εξέλιξη του  jet stream   φέρνει συνήθως θερμό αέρα από τα νότια και δυτικά στις κεντρικές Ηνωμένες Πολιτείες. Αντ 'αυτού, αυτό το «λυγισμένο» jet stream έχει κολλήσει στη θέση του,βυθίζοντας τα Rockies και τα μεσοδυτικά Βραχώδη Όρη  σε κρύο, και συχνά υγρό  αέρα, είπε ο Weber . -Live Science
Από theextinctionprotocol
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα