Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Υφέρπων Πάγος Καταστρέφει Σπίτια Σε Μανιτόμπα, Καναδά Και Μινεσότα!!! Αν Πιστεύετε Ότι Τα Έχετε Δεί Όλα...Αναθεωρήστε Τις Απόψεις Σας (Βίντεο + Φωτογραφίες)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου χωρίς την άδεια του διαχειριστή




Αυτή είναι μια σκηνή που θα μπορούσε να είναι βγαλμένη από μια ταινία τρόμου της δεκαετίας του '70: Ένα κύμα κρυστάλλων πάγου βαδίζει αδυσώπητα προς τα σπίτια στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Τα τεράστια κομμάτια πάγου έχουν καταστρέψει επίσης 12 σπίτια και προκάλεσαν ζημιές σε άλλα 15 στον Καναδά, στα σύνορα με την Μινεσότα.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, συνολικά επτά σπίτια στην Ochre Breach   «κυριολεκτικά συνθλίφτηκαν» από τον πάγο που ξεσηκώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά ωθούμενος από ισχυρούς ανέμους, αναφέρει το Winnepeg Free Press.
Ένας κάτοικος πήρε πλάνα από ένα κύμα πάγου  από μια άλλη λίμνη στη Μινεσότα - που ως παγωμένος αφρός ωθήθηκε στην ξηρά από τους ισχυρούς, παγωμένους ανέμους.
Δισεκατομμύρια βελόνες πάγου ωθήθηκαν έξω από τη λίμνη και συνέρρευσαν πάνω από την ακτογραμμή.
κυνηγούς σημείο

Με πάνω από τρία πόδια βάθος, ο πάγος αναγκάστηκε να εισέλθει σε σπίτια αφού πρώτα πέρασε πάνω από  θάμνους, δέντρα και φράχτες, καθώς βάδισε μέχρι την παραλία.
Ο μυστηριώδης ήχος τριξίματος είναι από ρωγμές κρυστάλλων πάγου καθώς οι βελόνες πάγου κινούνται και αναπτύσσονται.
Το φαινόμενο διαρκεί αρκετές εβδομάδες λόγω των ασυνήθιστων καιρικών συνθηκών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Χιονοπτώσεις και ψυχροί άνεμοι έχουν κυριαρχήσει ασυνήθιστα στα τέλη της άνοιξης.


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η κοινότητα του Ochre Beach στη Μανιτόμπα του Καναδά, μετά από ισχυρούς ανέμους έως και 55 μίλια/ώρα οι οποίοι έσπρωξαν τεράστια κομμάτια πάγου από την Λίμνη  Dauphin σε κοντινές κατοικίες.



Κανείς δεν τραυματίστηκε, αλλά τα σπίτια κοντά στην παραλία εκκενώθηκαν.

Ο Doug David είπε ότι άκουσε ΤοΝ πάγο να έρχεται και, μέσα σε πέντε λεπτά, ένας τοίχος πάγου μετακινήθηκε από τη λίμνη με τόση ισχή που όργωσε το διώροφο σπίτι του.
Έσπρωξε έπιπλα από το ένα υπνοδωμάτιο σε ένα άλλο, με το λουτρό να μετακινείται στο διάδρομο.

Ένας υπάλληλος, ο Clayton Watts, δήλωσε στο Winnipeg Free Press: "Το όλο πράγμα συνέβη σε περίπου 10 λεπτά.

"'Άνθρωποι έπαιρναν μπάρμπεκιου στα τραπέζια τους. Μπήκαν στο σπίτι τους για να πάρουν κάτι και όταν γύρισαν πίσω   είχαν εξαφανισθεί τα πάντα κάτω από τόνους πάγου.
«Ήταν σαν μια εμπορική αμαξοστοιχία να εισάβαλε στον χώρο."
Οι κάτοικοι και οι εθελοντές είχαν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στην περιοχή και να σκάψουν τον πάγο από τα σπίτια που δηλώθηκαν ως δομικά σταθερά.

Στις ΗΠΑ, οι άνθρωποι που ζουν γύρω από τη λίμνη Mille Lacs στη Μινεσότα παρακολουθούσαν έκπληκτοι τον πάγο να μετακινείται και να σέρνεται  σε πόρτες και παράθυρα στο Izatyz Resort.
Άνεμοι έως 40 μίλι/ώρα έσπρωξαν τον τοίχο του πάγου προς τα σπίτια κατά μήκος της ακτής.


Οι αρχές έχουν χρησιμοποιήσει βαρύ εξοπλισμό για να μετακινήσουν τον πάγο.
Το φαινόμενο διαρκεί αρκετές εβδομάδες λόγω των ασυνήθιστων καιρικών συνθηκών στις ΗΠΑ, με πολλές  χιονοπτώσεις και ψυχρούς ανέμους κατά τη διάρκεια μιας ασυνήθιστα καθυστερημένης άνοιξης.
Από couriermail και news.sky
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα