Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ηνωμένες Πολιτείες: γιατρός μπορεί να αναστήσει νεκρούς

Ηνωμένες Πολιτείες: ο γιατρός μπορεί να αναστήσει τους νεκρούς


Υπάρχει ένας γιατρός στη Νέα Υόρκη, ο Δρ Sam Parnia, ο οποίος ορίζεται από τη γερμανικήεφημερίδα Die Welt ως "ο άνθρωπος που πρόκειται να ξαναγράψει την ιστορία της ιατρικής, λόγω της επιμονής του για σωστή ενημέρωση και CPR  (καρδιοαναπνευστική αναζωογόννηση) τεχνικές» και από την The New York Post  ως "επαναστατικός, όπως εκείνοι που ανακάλυψαν τη φωτιά, την ηλεκτρική ενέργεια, το αεροπλάνο, την ατομική βόμβα και το Διαδίκτυο."


Πριν από λίγο καιρό, ένας οδηγός ταξί στους δρόμους της Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια μιας ζεστής καλοκαιρινής μέρας, ένιωσε άρρωστος και άρχισε να ιδρώνει. Καθώς χειροτέρευε αποφάσισε να κάνει έναν ιατρικό έλεγχο αλλά φτάνοντας στο νοσοκομείο  σωριάστηκε στο έδαφος: ήταν κλινικά νεκρός. Μετά από σαράντα λεπτά ανάνηψης και μερικές εβδομάδες στο νοσοκομείο, ο άνθρωπος πήρε εξιτήριο σε άριστη υγεία.

Τι συνέβη; Σύμφωνα με τον Δρ Sam Parnia, ο θάνατος δεν είναι μια κατάσταση, αλλά μια διαδικασία και, ως εκ τούτου, μπορεί να διακοπεί. Η λύση είναι το κρύο. Για παράδειγμα, στην ταινία Τιτανικός αλλά και στην πραγματική ιστορία, όσοι  βρίσκονταν μέσα στο νερό για ώρες και κατεψυγμένοι: ήταν πραγματικά νεκροί; 
Με την τωρινή τεχνική ανάνηψης, ίσως, θα μπορούσαν να είχαν σωθεί.
Από segnidalcielo
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

3 σχόλια:

  1. Ηθελα και νάξερα, αυτος που αναρτήσε το άρθρο, παει καλα ? Το διάβασε μετα ? το κατάλαβε απο τα Γερμανικά ? η τό´βαλε στην αυτόματη μετάφραση του Google ?
    Το άρθρο δεν λεει τιποτα το ουσιαστικό, ειναι παραπλανητικος ο τίτλος,και οι γραμμές που περιγράφουν ( προσπαθούν ) το άρθρο, ειναι αλλα αντί άλλων !
    Θερμη παράκληση, μην υποτιματε την νοημοσύνη των φίλων σας, γράφοντας οτι σας πέσει στην αντίληψη σας, αμασητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε μου, το καταλαβαμε παρα πολυ καλα...
    αλλα δεν ειναι γερμανικα...
    Ιταλικά είναι...
    Να βρω την κανονική πηγή να την ανεβάσω...
    Αν μπερδεύουμε τα ιταλικά με τα γερμανικά...
    Τι να πω τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.guardian.co.uk/society/2013/apr/06/sam-parnia-resurrection-lazarus-effect

    The Lazarus Effect is nothing short of an attempt to recast our understanding of death, based on Parnia's intimate knowledge of the newly porous nature of the previously "undiscovered country from which no traveller returns".

    http://en.wikipedia.org/wiki/Sam_Parnia

    He is recognized as an authority on the scientific study of death, the human mind–brain relationship, and near-death experience.

    Επειδή η μετάφραση μας μπορεί να είναι από το google και επειδή φίλε αναγνώστη ίσως μπορείς να ξεχωρίσεις και να καταλάβεις τα αγγλικά, σου παράθεσα παραπάνω δύο πρόχειρες πηγές που βρήκα με λίγο ψάξιμο.
    Πιστεύω ότι ένα συγγνώμη θα ήταν αρκετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα