Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Η Υποτιθέμενη Απόκλιση Η Οι Αντιλήψεις Περί Επίτευξης Πολλαπλών Διαστάσεων Στη Στιγμή Του Τώρα - Ολότητα

handsunite



Πλησιάζουμε όλο και περισσότερο τη στιγμή στην οποία οι αντιλήψεις αλλάζουν και πολλοί αισθάνονται  αμφισβήτηση απέναντι στις πεποιθήσεις τους ή έρχονται σε αντιπαράθεση με τις δικές τους αντιλήψεις στην τρισδιάστατη πραγματικότητα του σήμερα.

Δεν είναι δύσκολο να πούμε ότι υπάρχει πολλή κίνηση καθώς οι αλήθειες είναι συχνά μόνο κομμάτια ενός μεγαλύτερου παζλ ή ακόμα και ακριβώς τμήματα μιας μεγαλύτερης αλήθειας. Η απόφαση αυτή εξακολουθεί να εκφράζεται και το βλέπουμε παντού. Πρόκειται για εγκληματική πράξη, αδικία, ακόμα και χειραγώγηση της αλήθειας ή ανώνυμες προσωπικές επιθέσεις ή όχι.

 Αυτοί που το κάνουν δείχνουν μόνο τους παλιούς τρόπους που συνεχίζουν να προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους μέχρι τον κατήφορο χωρίς καμία τύχη. 


Το μήνυμα είναι σαφές αλλάξτε την αντίληψή σας και ξυπνήστε με  αυτό που είναι πραγματικά νέο. Δείτε, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να κατακτήσετε ή να εκφοβήσετε τους γύρω σας, ούτε χρειάζεται να έχετε συναίνεση ή άδεια να είστε ή να κάνετε. Εφ 'όσον είστε σύμφωνοι με την πεποίθηση της άνευ όρων αγάπης τότε η βλάβη ή ζημία σε οτιδήποτε ή οποιονδήποτε είναι το μόνο όριο για την ελευθερία σας. 

Η νέα αυτή ελευθερία είναι εγκατεστημένη σε όλους, λόγω της άνευ όρων αγάπης που τους έχει ανατεθεί. Βλέποντας όλο αυτό να είναι μαζί ξανά και πάλι θα δείτε πολικότητα που δεν έχει σημασία σε αυτόν το ουδέτερο χώρο.
Αυτό είναι που αλλάζει.

 Ακόμα βλέπουμε διαφορετικές διαστάσεις πραγματικότητων και αντιλήψεων να εκφράζονται ανάμεσά μας, οι οποίες μπορεί να είναι τελείως συγκεχυμένες. Αυτές είναι οι στροβιλιζόμενες δίνες όλων εκείνων των επιπέδων των αντιλήψεων και των διαστάσεων της πραγματικότητας, στο πλαίσιο του νέου πενταδιάστατου προτύπου που εκτυλίσσεται. 

Όλα τα συστατικά είναι εδώ ώστε να κάνουν τα πράγματα να λειτουργήσουν για όλους, αλλά πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να φτάσουμε εκεί ή λίγο-λίγο ή μέσω της γεφύρωσης παρελθόντος και μέλλοντος. Το μόνο εργαλείο που χρειαζόμαστε έρχεται μαζί σε αυτό το χώρο ουδετερότητας, όπου μπορούμε να αφήσουμε πολικότητες και κρίσεις πίσω .

Είμαστε όλοι ένα και αυτό είναι που χρειάζεται να φανεί. Οτιδήποτε βιώνετε εξαρτάται από την αντίληψη ή το διαστατικό επίπεδο της  πραγματικότητας στο οποίο είστε μέσα. Σε αυτό που παρατηρούμε βλέπω την κίνηση από το σκοτάδι και το φως προς το χώρο που θα φέρει μετά τις λεγόμενες συγκρούσεις την εσωτερική λύση  που είναι η διακοπή του αγώνα και η συνεργασία. 

Σταματήστε να βλέπετε τι είναι σωστό ή λάθος και μετακινηθείτε σε αυτό το χώρο, όπου μπορείτε να δείτε όλα όσα είναι αλήθεια και στο ισοζύγιο αυτού είναι η ειρήνη.

Θα διαπιστώσουμε ότι θα υπάρξει σύντομα ειρήνη στον κόσμο μας και πάνω από όλα στους εαυτούς μας. Ακόμη και αν οι αντιλήψεις μας πολεμηθούν, σιγά σιγά όλα θα γίνουν ένα. Οι ενεργητικές δονήσεις αυτή τη στιγμή διαμορφώνουν ήδη σαφώς ένα θετικό νέο πρότυπο. 

Είμαστε στην ανάπτυξη των επιπέδων νέων τρόπων οραματισμού των ομάδων που υπερβαίνουν ό, τι είχε ήδη παρακρατηθεί από εκείνους που στο παρελθόν ονομάζονταν <<οι σκοτεινοί>> . Καλούμε τώρα όλα τα υπόλοιπα  αγαπημένα μισά στην ολότητα.

Πρέπει να δούμε ότι υπάρχει ανάγκη να μείνουμε ουδέτεροι και να μην παρασυρόμαστε σε διαξιφισμούς, μάχες, ή διαφωνίες. Όσο περισσότερο το κάνουμε αυτό και είναι στην εξουσία μας, θα δούμε ότι οι άνθρωποι γύρω μας θα μετατοπιστούν.

 Είναι αυτό που τόσοι άλλοι είπαν, ότι η αλλαγή μέσα μας διαμορφώνει και αλλάζει την εξωτερική μας πραγματικότητα. Αυτό που χρειαζόμαστε και θέλουμε ανάμεσά μας, είναι η διαπίστωση ότι υπάρχει μόνο αφθονία ενέργειας και δημιουργικής δύναμης μέσα μας. 

Αυτό είναι που είχε αφαιρεθεί από εσάς στο παρελθόν και που έγινε για να ξεχάσετε ότι είστε ένας δημιουργός. Η εμπειρία του παραδείγματος δυαδικότητας έχει λήξει το προηγούμενο έτος.

Είμαστε τώρα στο τέλος της μεταβατικής φάσης. Σύντομα αυτή η μετάβαση θα είναι απλά μία ανάμνηση. Μια μοναδική εμπειρία για να μάθουμε τα άκρα της δυαδικότητας και το παιχνίδι της πολικότητας μας. 

Έχουμε μάθει τις όμορφες και τις πιο θλιβερές και κακές πλευρές αυτού του παιχνιδιού. Όλα ήταν όμως για έναν λόγο. Όλα έγιναν μέσα σε θεία τάξη. Θα βρούμε το δρόμο μας ανακαλύπτοντας την ουδετερότητα μέσα μας. Ο γάμος των δύο μερών ώστε να γίνουν ένα = μία φορά ξανά.

 Η είδηση ​​ταξιδεύει γρήγορα και τα γεμάτα αγωνία αδέλφια μας, οι λεγεώνες του φωτός μας περιμένουν  για τους τελικούς πανηγυρισμούς των τελικών πράξεων που θα λαμβάνουν χώρα, κατά την ενθύμηση μας πως είμαστε πλήρεις κυβερνήτες  που θα αναλάβουν ηγετικό ρόλο στον νέο κόσμο που έρχεται .

Να είστε ελεύθεροι, χαρούμενοι και να βρείτε την ειρήνη σε αυτό το χώρο ουδετερότητας που βρίσκεται στην καρδιά σας. Είμαστε όλοι ένα!!!

Αγάπη και Φως,

Lucas
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα