Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Μπαλώστε τη διαρροή της ενέργειας




Όταν υπάρχει διαρροή, πρέπει να την επιδιορθώσετε. Πολλοί άνθρωποι εξαντλούνται ενεργειακά επειδή δεν είναι σε θέση να κρατάνε αρκετή ζωική ενέργεια ή «chi». Σ' αυτή την άσχημη ενεργειακή τους κατάσταση, διώχνουν μακριά την ενέργεια και μοιάζουν με το καζανάκι της τουαλέτας που ρίχνει με δύναμη το νερό προς τα κάτω. Προκειμένου να διατηρηθεί η καλή κατάσταση της υγείας τους, χρειάζονται ενέργεια που θα στροβιλίζεται σπειροειδώς στο τσάκρα της βάσης τους.

Εδώ είναι ένας τρόπος που μπορείτε να το κάνετε αυτό σε 4 απλά βήματα:
• Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε ότι μπορείτε να δείτε την ενέργεια που διαρρέει έξω από κόκκυγα σας.
• Φανταστείτε ένα μπάλωμα αρκετά μεγάλο για να καλύψει τη διαρροή.
• Τοποθετήστε το μπάλωμα πάνω στη διαρροή.
• Φανταστείτε ότι μπορείτε να πάτε κάτω από την ενέργεια και να αντιστρέψετε τη ροή της, ώστε να κινείται σπειροειδώς προς τα επάνω στο σώμα σας, μέσω του κόκκυγά σας.
  

Ανοίξτε το τσάκρα της κορυφής.
Γιατί είναι αυτό σημαντικό; Η ζωική ενεργειακή δύναμη τροφοδοτείται προς εμάς μέσω του τσάκρα της κορυφής. Το τσάκρα αυτό βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού σας. Διατηρούμε μια υψηλότερη ενεργειακή δύναμη ζωής, όταν το τσάκρα της κορυφής είναι ανοικτό και ενεργό.  

Όταν το τσάκρα της κορυφής είναι κλειστό ή αδύναμο, αισθανόμαστε έλλειψη ζωτικότητας και κατεύθυνσης στη ζωή μας. Ως αποτέλεσμα, ψάχνουμε να βρούμε στους άλλους την πνευματική πυξίδα για καθοδήγηση.
Εδώ είναι ένα απλός, αλλά πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να ανοίξετε το τσάκρα της κορυφής για να λαμβάνετε ενέργεια σε αφθονία:
• Τοποθετήστε τις άκρες των δακτύλων του καθενός από τα χέρια σας στην κορυφή του μετώπου σας, εκεί όπου ξεκινά η γραμμή των μαλλιών σας. Τα δάχτυλά σας θα πρέπει να αγγίζονται.
• Τραβήξτε τώρα τα δάχτυλά σας μακριά τα μεν από τα δε, σαν να ανοίγατε το κεφάλι σας.
• Μετακινήστε τα δάχτυλά σας 3 εκατοστά πάνω από το σημείο που ξεκινήσατε και επαναλάβετε την ίδια κίνηση.
• Κάντε το αυτό σε όλη την κορυφή του κεφαλιού σας μέχρι να φτάσετε στον αυχένα του λαιμού σας. Πάρτε 3 βαθιές αναπνοές για να εδραιώσετε αυτό το άνοιγμα.


Ενεργοποιήστε το τρίτο τσάκρα σας.
Η διακοπή της ροής της ζωικής ενεργειακής δύναμης συμβαίνει όταν ένα τσάκρα έχει ακινητοποιηθεί ή είναι αδύναμο. Είναι πολύ κοινό για τα άτομα να έχουν ακινητοποιημένο ή αδύναμο το τρίτο τσάκρα. Το τρίτο τσάκρα αντιπροσωπεύει την θέλησή σας, τη δύναμη, την εμπιστοσύνη και την αίσθηση του εαυτού. Αυτό οδηγεί σε έλλειψη εμπιστοσύνης και θέλησης να προχωρήσετε προς τα εμπρός με ενθουσιασμό προς τους στόχους σας. Ο τρίτος τροχός της ενέργειας ή τσάκρα, βρίσκεται 3 εκατοστά πάνω από τον ομφαλό, στην περιοχή του ηλιακού πλέγματος. Αυτά τα απλά βήματα θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε το τρίτο τσάκρα σας αποτελεσματικά:
• Τρίψτε τις παλάμες σας γρήγορα δημιουργώντας στατικό ηλεκτρισμό.
• Τοποθετήστε την παλάμη του δεξιού χεριού στο ηλιακό πλέγμα, στριφογυρίζοντάς την δεξιόστροφα, ενώ επαναλαμβάνετε: «Είμαι ισχυρός, έχω τη θέληση να δημιουργίσω αυτό που θέλω».
• Επαναλάβετε αυτά τα βήματα 3 φορές.
• Η ενέργεια των τσάκρας σας είναι από τα πιο ισχυρά και σημαντικά συστήματα της ενέργειάς σας.

Συστήνουμε ιδιαίτερα να μελετήσετε αυτή την άσκηση με μεγαλύτερη λεπτομέρεια για να αλλάξετε τα αποτελέσματα της ζωής σας. Είτε είστε βετεράνος φοιτητής της θεραπείας της ενέργειας ή καινούργιος σε αυτές τις πληροφορίες, το ενεργειακό σύστημα των τσάκρας είναι από τα πιο σημαντικά που πρέπει να κατανοήσετε και να εργαστείτε μαζί.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα