Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Το δικαίωμα στον Ρατσισμό είναι ιερό!


n
Θέλω, με εθνικοθρησκευτική αγωνία, να ενώσω τη φωνή μου και να κάνω μια ωραία χορωδία με τους βουλευτές της Νέας της Δημοκρατίας κι αφού τραγουδήσουμε τα Γκρέατεστ τα Χιτς του Σταμάτη του Σπανουδάκη και του Ρόμπερτ του Ουίλιαμς, όλοι μαζί με μια φωνή, να εκφράσουμε την ενόχλησή μας για το αντιρατσιστικό το νομοσχέδιο. Η περήφανη και αδιαπραγμάτευτη ενόχλησή μας έχει να κάνει με τους περιορισμούς που μπορεί να επιβληθούν στους λειτουργούς της Εκκλησίας, οι οποίοι μπορεί να στερηθούν τη δυνατότητα να ζητούν, κατά τη διάρκεια του κηρύγματος της χριστιανικής αγάπης, το γρήγορο και χωρίς πόνο (αλλιώς τι αγάπη θα ήταν;) θάνατο των αλλόθρησκων, των αλλόδοξων, των ομοφυλόφιλων, των γυμνιστών, των άθεων, των Εβραίων, των Τούρκων, των Σκοπιανών, των ηθοποιών και σκηνοθετών που ανεβάζουν άσεμνες παραστάσεις και γενικά όλων εκείνων που κάνουν το χριστεπώνυμο πλήθος να αμφιβάλει για το ορθό της πίστης και του τρόπου ζωής του.
n
«Σε μια γωνιά της σκεπαστής / ΑΕΚάρα πάντα θα με βρεις / για σένα, ναι, θα τραγουδώ / δικέφαλε σε αγαπωωωωωωωωώ»

Ομολογώ πως ο τεράστιος αυτός κίνδυνος δεν θα περνούσε από το μυαλό μου αν δεν υπήρχε ο μητροπολίτης ο Καλαβρύτων, ο Αμβρόσιος, ο οποίος με μια επιστολή γροθιά, ένα fist letter δηλαδή, επισημαίνει τους κινδύνους που μπορεί να δημιουργηθούν αν οι ιερείς στερηθούν το δικαίωμα στο ρατσισμό και το μίσος. Όπως γράφει ο βοσκός –ή «ποιμένας», όπως του αρέσει να τον αποκαλούν, με τον ίδιο τρόπο που τους θαμώνες του ιπποδρόμου τους αρέσει να τους φωνάζουν «φίλιππους»–, αν κάτι τέτοιο συμβεί «Οι έμποροι των ναρκωτικών θα στήνονται έξω από τα σχολεία για να πωλούν την πραμάτειά τους!». Όποιος πονηρός άθεος δεν μπορεί να δει το συσχετισμό είναι γιατί δεν έχει φτάσει σ’ αυτό το είδος του Ζεν που μόνο η εισπνοή λιβανιού σε συνδυασμό με τη σεξουαλική αποχή και τη νηστεία μπορούν να χαρίσουν και μπράβο τους.
n
Αθήνα 2014 μ.Χ. Οι συνέπειες του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου δεν άργησαν να φανούν. Τα περισσότερα θύματα ήταν μαθητές του γυμνασίου και του δημοτικού.

Και για να μη νομίζετε πως μόνο η Εκκλησία κινδυνεύει, οφείλω να σας πω πως το ανθελληνικό αυτό νομοσχέδιο θα είναι μια ευθεία απειλή και για την εθνική ασφάλεια της χώρας. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους εκπαίδευση θα λαμβάνουν οι φαντάροι και με τι φρόνημα θα μαζεύουν γόπες, θα καθαρίζουν τουαλέτες, θα σφουγγαρίζουν θαλάμους, θα βάφουν στρατόπεδα, θα κάνουν θελήματα και θα είναι έτοιμοι να αποκρούσουν οποιονδήποτε εχθρό, αν οι αξιωματικοί δεν τους έχουν πρώτα εξηγήσει γιατί καλός Τούρκος είναι μόνο ο νεκρός Τούρκος ή γιατί οι οικογένειες των Αλβανών είναι οι καλύτερες για να εκτονώσουν τα bisexual σεξουαλικά τους απωθημένα.
n
Έλληνες στρατιώτες την ώρα που καθαρίζουν τα σκουπίδια που με σατανικό τρόπο πετούν στις ελληνικές παραλίες Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί και Βούλγαροι

Από την άλλη, για να είμαι όσο πιο δίκαιος γίνεται και για να αποδείξω πως ο μόνος πραγματικός κίνδυνος είναι να αποδειχθεί το πόσο λεπτό είναι το όριο που χωρίζει την πολιτική ορθότητα από την ηλιθιότητα, θα πω πως το αντιρατσιστικό το νομοσχέδιο μπορεί να φέρει κάποιες χρήσιμες για τη συμβίωση αλλαγές. Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι μια χρυσή ευκαιρία να απαγορευθούν τα ανέκδοτα με Πόντιους, τα ανέκδοτα τα οποία ξεκινούν με έναν Γερμανό, έναν Γάλλο, έναν Εβραίο και έναν Έλληνα, τα ανέκδοτα με ομοφυλόφιλους, τα ανέκδοτα με ξανθές, τα ανέκδοτα με χοντρούς, με κοντούς, με ψηλούς, με καραφλούς, με αναπήρους, και γενικά να τεθούν εκτός νόμου τα ανέκδοτα που μας αναγκάζουν να γελάσουμε με συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού.
Με λίγα λόγια, είναι ευκαιρία να απαγορευτούν όλα τα ανέκδοτα, εκτός από αυτά που κάνουν ερωτήσεις του τύπου: «Τι είναι κίτρινο και ζει στη θάλασσα», τα οποία δεν προσβάλλουν παρά μόνο τα καρχαρίνια για τα οποία –κακώς ίσως– κανείς δεν νοιάζεται ιδιαίτερα. Ταυτόχρονα είναι ευκαιρία να αλλάξουν μερικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, όπως εκείνος στο τραγούδι της Μαρίας της Φαραντούρη που αναφέρεται στο γέρο το νέγρο τον Τζιμ, ο οποίος καλό θα ήταν να τραγουδιέται ως γερο-αφροαμερικάνος Τζιμ. Προφανώς ο Μαύρος Πιτ θα γίνει Έγχρωμος Πιτ, το ίδιο και τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα της φίλης του Νίκου του Καρβέλα. Τέλος, η φράση «μη γίνεσαι γύφτος» είναι χρήσιμο και πολιτικώς ορθό να αντικατασταθεί από τη φράση «μη γίνεσαι ρομά».
n
«Ο Ουίλιιι ο έγχρωμος θερμαστηηηηής από το Τσιμπουτιιιιί»

Επιτρέψτε μου να τελειώσω με μερικά αστεία: Όποιος δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να σταλεί στα γκούλαγκ (γέλια), όποιος ψηφίσει Σύριζα πρέπει να σταλεί στη Μακρόνησο (γέλια), όποιος ψηφίσει Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να κρεμαστεί (γέλια), όποιος ψηφίσει Χρυσή Αυγή θα πρέπει να ευνουχιστεί χωρίς αναισθητικό (γέλια), όποιος ψηφίσει ΠΑΣΟΚ... (ξαφνική αμηχανία, γιατί είναι αστείο σε βάρος μειονότητας που δεν μπορώ να ολοκληρώσω και ζητώ συγνώμη), όποιος ψηφίσει ΚΚΕ πρέπει να εξοριστεί (γέλια), όποιος ψηφίσει ΔΗΜΑΡ θα πρέπει να ακούσει για 24 συνεχόμενες ώρες ομιλίες του κυρ-Φώτη του Κουβέλη (παγωμάρα λόγω του απάνθρωπου της τιμωρίας).
Επειδή κάποιοι μπορεί να ενοχλήθηκαν από τα αστεία μου αυτά, να πω πως καμία σχέση δεν έχουν με τα επαίσχυντα ρατσιστικά ανέκδοτα στα οποία αναφέρθηκα πιο πάνω. Αυτό γιατί, ενώ δεν μπορείς να αλλάξεις την καταγωγή σου, μπορείς πολύ εύκολα να αλλάξεις την ιδεολογία σου και να την προσαρμόσεις σε αυτά που κάθε φορά ζητούν –αστειευόμενοι, φυσικά– οι άνθρωποι που πολύ θα ήθελαν να έχουν τη δυνατότητα να σε στείλουν διακοπές με έξοδα του κράτους, προκειμένου να γίνεις καλύτερος και πιο χρήσιμος στην Πατρίδα, τον Λαό, τη Θρησκεία, τον Αγώνα, την Οικογένεια, την Κοινωνία, την Επανάσταση, την Ηθική και όλες αυτές τις, πολύ ωραίες, λέξεις πάνω στις οποίες κάθονται όσοι έχουν ονειρώξεις με την, ακόμα ωραιότερη, λέξη Εξουσία.
n
Επόμενος λαχνός που κερδίζει εισιτήριο για τα γκούλαγκ είναι ο 17.654.. χαχαχαχαχαχαχα.. καλό ε;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα