Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Γενετικώς Τροποποιημένα Τρόφιμα, Τα τρόφιμα Που Συνδέονται Με Την Λευχαιμία

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου χωρίς την άδεια του διαχειριστή


Ακόμα πιο κακές ειδήσεις προκύπτουν για τις επιπτώσεις των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων στην υγεία μας.

Λευχαιμία και αναιμία συνδέονται με τα Γενετικώς Τροποποιημένα Τρόφιμα ή γενετικούς τροποποιημένους οργανισμούς, σύμφωνα με μια νέα μελέτη. Οι τοξίνες που απορροφούνται από αυτά τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα τροφίμων απορροφούνται από το σώμα και σπέρνουν τον όλεθρο στα κύτταρα του αίματος, προκαλώντας ζημιές και πιθανώς θανατηφόρες ασθένειες.Ο Belin Poletto Mezzomo, η Άννα Luisa Miranda-Vilela, και μια ομάδα ερευνητών από το Τμήμα Γενετικής και Μορφολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μπραζίλια διεξήγαγε τις δοκιμές των ΓΤΟ σε ποντίκια εργαστηρίου. 


Η μελέτη δημοσιεύθηκε αργότερα στο έγκριτο περιοδικό της Αιματολογίας και θρομβοεμβολικών παθήσεων.Τοξίνες, που ονομάζονται πρωτεΐνες Cry, ταΐστηκαν στους ποντικούς και αμέσως άρχισαν να προκαλούν πολυάριθμες ανωμαλίες αίματος. 

Αναιμία προκλήθηκε από τη χαμηλότερη δόση. Η εισαγωγή αυτών των τοξίνων των ΓΤΟ προκάλεσαν  βλάβες στα κύτταρα του μυελού των οστών και αύξησαν τον αριθμό των λευκοκυττάρων, ενός τύπου λευκών αιμοσφαιρίων που σχετίζονται με την λευχαιμία. Την 7η ημέρα των δοκιμών, οι ανωμαλίες στο αίμα σταθερά επιδεινώθηκαν.


Η Monsanto Corp, ο μεγαλύτερος παραγωγός γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών και σπόρων προς σπορά, ΑΠΕΙΛΗΣΕ ακόμη και με νομική δράση εναντίον εκείνων που δημοσίευσαν τη συγκεκριμένη μελέτη.
      
Με τη συζήτηση για την ασφάλεια των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων να παίρνει φωτιά, όλο και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι αρκετές σοβαρές ακόμα και θανατηφόρες συνθήκες για την υγεία μπορούν να προκύψουν από την κατανάλωση τέτοιων ειδών.

 Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι τα ποντίκια πάσχουν από επιθετική ανάπτυξη όγκου, όταν τρέφονται με γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και τώρα η Ρωσία απαγορεύει τα τρόφιμα που εισάγονται από τις ΗΠΑ, που είναι γενετικώς τροποποιημένα. Πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν απαγορεύσει ή απαιτούν επισήμανση των βρώσιμων προϊόντων που περιέχουν ΓΤΟ συστατικά, αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται να είναι πολύ πίσω σε αυτό το θέμα.
    
  Μια παγκόσμια διαμαρτυρία έχει προγραμματιστεί για τις 25 του Μάη ενάντια στη Monsanto Corp, η οποία, εκτός από τις αμφιλεγόμενες αγωγές λόγω προσβολής των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και άλλων επιχειρηματικών πρακτικών, είναι ο ηγέτης στην ανάπτυξη των ΓΤΟ και αποτελείται από στελέχη που κατέχουν σήμερα υψηλές θέσεις στην αμερικανική διοίκηση της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων.

Από naturalcuresnotmedicine
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα