Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΠΑΡΕΛΘΟΝ


της Άννα Απέργη


Σίγουρα όλοι σας έχετε ακούσει εκφράσεις όπως “τρέχω μακρυά από το παρελθόν μου”, “έσβησα το παρελθόν μου σαν μια λέξη γραμμένη με μολύβι”! Τέτοιες εκφράσεις δείχνουν μία απέχθεια, μια αμυντική αλλά ταυτόχρονα και απόμακρη στάση από το παρελθόν μας!

Τις χρησιμοποιούν κυρίως άτομα που είχαν ένα δύσκολο, αμαρτωλό και βρώμικο παρελθόν γι αυτό όμως και δεν μπορούν να γλυτώσουν και ποτέ τους από αυτό! Είναι άτομα συνήθως εσωστρεφή, χωρίς φίλους, άτομα που “σαπίζουν” βλέποντας τηλεόραση ή ξενυχτάνε στον υπολογιστή τους! Άτομα που απέχουν πολύ από την πραγματική έννοια της ζωής! Ο φόβος για το παρελθόν τους τους κυνηγάει…
Όμως ο φόβος δεν είναι ελάττωμα και πρέπει να αντιμετωπίζετε άμεσα!
“Οι πράξεις του παρελθόντος καθορίζουν το ποιος είσαι σήμερα.”
Μην ντρέπεστε να μιλήσετε γι αυτό! Μοιραστείτε τον εαυτό σας χωρίς κόμπλεξ και συστολές! Όταν η προσωπικότητά σου είναι αποδεκτή από εσένα τον ίδιο θα γίνει και από τους άλλους!
Το παρελθόν σου είναι Εσύ. Μην φεύγεις μακριά του, μην το κρύβεις, μην το θάβεις. Όχι να συμβιβαστείς μαζί του, απλά αποδέξου το. Όποιο και αν είναι, ότι και να έχει γίνει είναι το παρελθόν σου. Το παρελθόν μπορεί να είναι παρελθόν, αλλά επειδή έχεις διαμορφωθεί μέσα από αυτό και οι μελλοντικές σου πράξεις κρίνονται μέσα από τα γεγονότα του παρελθόντος, συμφιλιώσου!
Άννα Απέργη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα