Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Τροφές που αγαπά ο μεταβολισμός & μισεί το λίπος!




Εάν εκτελείς συνέχεια κοιλιακούς για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά, διάβασε καλά: Δεν υπάρχει καμία άσκηση –ή μαγικό χάπι– που να εξαφανίζει το λίπος στην κοιλιά. Το τι σερβίρεις, όμως, στο πιάτο σου καθορίζει το πόσο εύκολα θα χάσεις αυτά τα κιλά.
-ΓκρέιπφρουτΣυνόδευσε τα σνακς σου με αυτό το πλούσιο σε βιταμίνη C φρούτο. Σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Public Health Nutrition βρέθηκε ότι οι άνθρωποι που κατανάλωναν τη μικρότερη ποσότητα από αυτό το θρεπτικό στοιχείο είχαν περισσότερες πιθανότητες να έχουν πιο παχιά μέση από αυτούς που κατανάλωναν τη μεγαλύτερη. Σε άλλες μελέτες υποστηρίζεται ότι το γκρέιπφρουτ καταπολεμά τις απότομες αυξήσεις της ινσουλίνης, που οδηγούν σε αποθήκευση λίπους.
-ΚαρύδιαΈρευνες δείχνουν ότι τα λιπαρά οξέα Ω-3 που περιέχουν μειώνουν τα επίπεδα των ορμονών του στρες, όπως η κορτιζόλη, που συμβάλλουν στην αποθήκευση λίπους. Για να πάρεις περισσότερα Ω-3 βάλε λιναρόσπορο στο γιαούρτι σου.
-Κρασί

Σε μελέτη στην επιθεώρηση Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism διαπιστώθηκε ότι οι άνθρωποι που έπιναν κατά μέσο όρο μία μερίδα αλκοόλ την ημέρα είχαν λεπτότερη μέση από όσους δεν έπιναν καθόλου. Μια μικρή ποσότητα αλκοόλ με το γεύμα επιταχύνει την καύση θερμίδων.
-Πεπόνι
Με λιγότερες από 50 θερμίδες ανά φέτα, είναι μια γλυκιά λιχουδιά που μπορείς να τρως ελεύθερα. «Το πεπόνι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο», σημειώνει η διαιτολόγος και προσθέτει: «Αυτό το μεταλλικό στοιχείο ρυθμίζει τα επίπεδα νατρίου και καταπολεμά το πρήξιμο».
-Ψωμί ολικής αλέσεωςΕρευνητές στο Πανεπιστήμιο Penn κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσοι έτρωγαν τουλάχιστον 5 μερίδες προϊόντα ολικής αλέσεως, ενώ ακολουθούσαν διατροφή χαμηλή σε θερμίδες, έχασαν κατά 24% περισσότερο κοιλιακό λίπος από αυτούς που κατανάλωναν τις ίδιες θερμίδες, αλλά έτρωγαν επεξεργασμένες τροφές. Για να αυξήσεις την κατανάλωση, αντικατάστησε τα κορνφλέικς με βρόμη.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα