Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Τρώγαν Κορίτσια στο Jamestown, αναφέρει το Smithsonian.


2
Το γνωστό σε πολλούς Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Smithsonian Institution σε μία παρουσίαση που έγινε την περασμένη Τετάρτη ανακοίνωσε ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία που συνηγορούν στην ύπαρξη ενός περιστατικού κανιβαλισμού μίας 14χρονης Βρετανίδας στην πόλη  Jamestown της Βιρτζίνια το 1609.

Ανθρωπολόγοι με εξειδίκευση στην εγκληματολογία υποστηρίζουν ότι τα ίχνη που φέρουν τα οστά του κοριτσιού, τα οποία και ανακαλύφθηκαν σε μία πρόσφατη ανασκαφή δείχνουν ότι ο εγκέφαλός της καθώς και άλλα μέρη του σώματός της καταναλώθηκαν από τους κατοίκους της πόλης. Τα ίχνη που υπάρχουν στο μέτωπο του κρανίου της είναι αρκετά ενδεικτικά σύμφωνα με τους επιστήμονες. Κατόπιν, όπως αναφέρουν, υπάρχουν άλλα τέσσερα ίχνη χτυπημάτων στο πίσω μέρος του κρανίου, ένα εκ των οποίων φαίνεται να ήταν και το πιο ισχυρό όπου και έσπασε το κρανίο στα δύο.
Ένα διαπεραστικό χτύπημα φαίνεται ότι έγινε στον αριστερό κρόταφο πολύ πιθανό με τη χρήση ενός μαχαιριού, το οποίο και χρησιμοποίησαν μετά για να ανοίξουν στα δύο το κεφάλι και να αφαιρέσουν τον εγκέφαλο.
Ο λόγος της θανάτωσης του κοριτσιού παραμένη άγνωστος, αλλά σύμφωνα με το Smithsonian είναι η πρώτη σίγουρη ένδειξη κανιβαλισμού στην πόλη Jamestown. Οι ιστορικοί είναι αλήθεια ότι είχαν αρκετές αμφιβολίες  για να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα. Δεδομένου όμως ότι τα οστά βρέθηκαν σε έναν αποθέτη με άλλα απορρίματα και το γεγονός ότι όλα τα οστά έφεραν ίχνη από μαχαίρι αποδεικνύει χωρίς πολλά περιθώρια αμφιβολίας ότι αυτό το σώμα είχε διαμελιστεί για να καταναλωθεί.
Οι ιστορικοί γνωρίζουν τις πολύ δύσκολες συνθήκες που είχαν βρεθεί οι έποικοι της πόλης Jamestown που ίσως και να οδήγησαν τους κατοίκους της σε κανιβαλισμό για να επιβιώσουν. Ολα τα οστά που βρέθηκαν το περασμένο καλοκαίρι πέρασαν από αξονικό τομογράφο και τα ίχνη στο σαγόνι, στο πρόσωπο και στο μέτωπο του κρανίου σε συνδυασμό με αυτά στο οστό της κνήμης όλα δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανόν να πρόκειται για περίπτωση ανθρωποφαγίας.
Μάλιστα οι αρχαιολόγοι πιθανολογούν ότι περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις θα έρθουν στο φως. Ανάλογα παραδείγματα συναντούνται σε συχνά στη λογοτεχνία της εποχής. Οπότε, μία ερώτηση περιμένει να απαντηθεί: Πού είναι τα υπόλοιπα πτώματα; ΕΕΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; Όπως λέμε Το σύνθημα είναι «Φάτε»  Το παρασύνθημα είναι «Φαγωθείτε»
Αν η έλλειψη τροφής μπορεί να παρουσιαστεί σαν δικαιολογία για να κανιβαλίζουν τα ζόμπυ στο μέλλον, τότε πολύ σύντομα θα έχουμε προβλήματα μάχης γύρω απο τους σκουπιδοτενεκέδες… τα διάφορα πολιτικά παιχνίδια αποσκοπούν στη δημιουργία μίας νέας τάξης ανθρώπων, των αστών-φτωχών (μέσω οικονομικών δολιοφθορών) και κατόπιν σε εκκαθαρίσεις από τους δρόμους (σε στρατόπεδα συγκέντρωσης) στο όνομα της υγιεινής …
Ξυπνήστε (αν μπορείτε) ή συνεχίστε να βελάζετε, όπως σας έχουν μάθει !
ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα