Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Star Trekk Και Η Ημέρα Της Κρίσης:Ο Πλανήτης Nibiru Φτάνει Σύντομα Εντός Του Σκότους


Η θεωρία της ημέρας της κρίσεως (Doomsday) ξεκίνησε το 1976, όταν Ζεκάρια Σίτσιν έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Ο Δωδέκατος Πλανήτης», το οποίο βασίστηκε σε δική του μοναδική μετάφραση της σφηνοειδής γραφής των Σουμερίων , ένα από τα πρώτα συστήματα γραφής. 

Στο βιβλίο,ο Σίτσιν εντόπισε τον πλανήτη, Nibiru, που περιφέρεται γύρω από τον ήλιο κάθε 3600 χρόνια. Χρόνια αργότερα, η  Nancy Lieder, η οποία αυτο-χαρακτηρίζεται ως άτομο με ιδιαίτερες ικανότητες, ανακοίνωσε ότι οι εξωγήινοι την είχαν προειδοποιήσει ότι ο Nibiru θα συγκρουστεί με τη Γη το 2003.
 
ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

Ακολουθήστε το link για να δείτε το βίντεο
 

Το 2003 ήρθε και έφυγε χωρίς να συμβεί κάτι, και η  Ημέρα της Κρίσεως (Nibiru) μεταφέρθηκε στο 2012, ώστε να συμπέσει με το τέλος του ημερολογίου μακράς μέτρησης των αρχαίων Μάγια.
 
Τώρα ο πλανήτης της ημέρας της κρίσεως (Doomsday)  Nibiru καταφθάνει σύντομα εντός του σκότους
 
Οι Kirk (L) και Σποκ, σε άλμα από ένα βράχο σε  τρέιλερ της νέας ταινίας, "Star Trek Into Darkness".

 
Η νέα ταινία του  "Star Trek" κυκλοφόρησε στις αίθουσες την Πέμπτη (Μάιος 16) και οι λάτρεις του διαστήματος μπορούν να βρουν κάτι οικείο στις αρχικές σκηνές του πλασματικού σύμπαντος: έναν πλανήτη που ονομάζεται Nibiru.
 
 "Star Trek Into Darkness".
 
 
Όταν οι φήμες ότι ο κόσμος θα τελειώσει το 2012 έγιναν ευρέως δημοφιλείς το περασμένο έτος, μια από τις θεωρίες μεταξύ των θεωρητικών της Ημέρας της Κρίσεως ήταν ένας υποτιθέμενος πλανήτης που ονομάζεται Nibiru, για τον  οποίο ορισμένοι ισχυρίστηκαν ότι θα συγκρουστεί με τη Γη με καταστροφικά αποτελέσματα.
 
Δεν υπήρξαν (και εξακολουθούν να μην υπάρχουν) επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν την ύπαρξη του Nibiru, ακόμη και η NASA προέβει σε δήλωση το περασμένο έτος αντικρούοντας τους ισχυρισμούς, αφού ο οργανισμός είχε κατηγορηθεί για συνωμοσία συγκάλυψης της απειλής του Nibiru ώστε να αποφευχθεί ο πανικός των μαζών.
 
Space.com

Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα