Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

16 Λόγοι Για Να Κάνετε Καθημερινά Σεξ!!!





Νιώθετε αγχωμένοι, επιβαρυμένοι με τα δύσκολα προβλήματα της ζωής και φοβάστε ότι η υγεία σας δεν βρίσκεται σε καλό επίπεδο;

Τότε  το σεξ είναι η απάντηση για ευτυχία, μακροζωία και ένα υγιές σώμα. 

Δεν συμφωνείτε;

Λοιπόν, σας παρουσιάζουμε μια λίστα με τα οφέλη 
του σεξ για την υγεία, ώστε να το κάνετε καθημερινά για να ζήσετε την πλήρη απόλαυση. 


16 λόγοι για να κάνετε σεξ σήμερα! 

1. Διώχνει το στρες 


Το Σεξ σας βοηθά να μειώσετε το στρες. Όταν οι βαθιές ασκήσεις αναπνοής δεν σας διώχνουν το στρες, το σεξ θα κάνει αυτό που πρέπει. 

Στη διάρκεια του σεξ το σώμα σας παράγει την ντοπαμίνη, μια ουσία που καταπολεμά τις ορμόνες του στρες, τις ενδορφίνες, γνωστές και ως «ορμόνες ευτυχίας» και την οξυτοκίνη, μια ορμόνη που ενισχύει την επιθυμία και η οποία εκκρίνεται από την υπόφυση του αδένα. 

Σε μια μελέτη, που δημοσιεύθηκε στη Δημόσια Βιβλιοθήκη του περιοδικού Science, τρεις Νευροεπιστήμονες ερευνητές πραγματοποίησαν μια δοκιμή σε αρσενικά ποντίκια και διαπίστωσαν ότι τα σεξουαλικά ενεργά  ποντίκια είχαν λιγότερο άγχος από τους αρουραίους χωρίς σεξουαλική δραστηριότητα.

 2. Σπουδαία μορφή άσκησης 


Κάνοντας έρωτα είναι μια μορφή σωματικής δραστηριότητας. Κατά τη διάρκεια της συνουσίας, οι φυσιολογικές αλλαγές στο σώμα σας είναι όμοιες με μια προπόνηση. Πρέπει να έχετε παρατηρήσει ότι ο αναπνευστικός ρυθμός αυξάνεται, που σημαίνει ότι κουράζεστε. 

Ως εκ τούτου, μπορείτε να κάψετε θερμίδες. Αν κάνετε σεξ τρεις φορές την εβδομάδα για 15 λεπτά (αλλά ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερο από αυτό) θα κάψετε περίπου 7.500 θερμίδες σε ένα χρόνο. Αυτό είναι το ισοδύναμο με τζόκινγκ 75 μιλίων! 

Η βαριά αναπνοή αυξάνει την ποσότητα του οξυγόνου στα κύτταρα σας, και η τεστοστερόνη που παράγεται κατά τη διάρκεια του σεξ κρατά τα κόκαλα και τους μυς σας ισχυρούς. 

3. Μειώνει την υψηλή πίεση του αίματος 


Οι αγκαλιές και το σεξ μπορούν να βελτιώσουν την αρτηριακή σας πίεση. Το Σεξ μειώνει τη διαστολική πίεση του αίματος. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Paisley πραγματοποίησαν ένα πείραμα πάνω σε αυτό. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το σεξ βελτιώνει την αρτηριακή πίεση. 


4. Χτίζει το ανοσοποιητικό σύστημα 

Προσπαθείτε να καταπολεμήσετε το συνάχι; Το σεξ είναι η απάντηση για την καταπολέμηση του κρυολογήματος και άλλων προβλημάτων υγείας. Το Σεξ μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. 
Η ανοσοσφαιρίνη Α, είναι ένα αντιγόνο που καταπολεμά τις εμφανίσεις της γρίπης, όταν  αυξάνεται η συχνότητα του σεξ.

 5. Σας κάνει να δείχνετε νεότεροι 


Κάνοντας έρωτα τρεις φορές την εβδομάδα μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε 10 χρόνια νεότεροι, ισχυρίζεται ένας Σκωτσέζος ερευνητής. 

«Είναι υγιές να έχετε καλό σεξ», λέει ο David Weeks, ένας κλινικός νευροψυχολόγος στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Εδιμβούργου, του οποίου η μελέτη σχετικά με τις επιπτώσεις του Σεξ στη γήρανση εμφανίζεται στο βιβλίο του, Secrets of the Superyoung . 

6. Υγιής καρδιά 


Το Σεξ σας βοηθάει να κάψετε θερμίδες, αλλά μπορεί επίσης να βελτιώσει την καρδιά σας. Το Σεξ σας προστατεύει από εγκεφαλικά επεισόδια και εμφράγματα, κι εσείς θα πρέπει απλά να απολαύσετε τη στιγμή. 

Επιστήμονες του New England Research Institute εξέτασαν την επίδραση του Σεξ στην καρδιά. Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες έχουν 45 τοις εκατό λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρδιαγγειακά νοσήματα. Ωστόσο, η μελέτη απέτυχε να μελετήσει την επίδραση του Σεξ στην καρδιά μιας γυναίκας. 

7. Ανακούφιση από τον πόνο 


Η ηδονή είναι το μέτρο για να διώξετε τον πόνο. Νιώθετε ημικρανίες και πόνους στο σώμα;  Το σεξ είναι η απάντηση.

Αλλά αν αισθανθείτε πόνο στην πλάτη, το καλύτερο είναι να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. 

Ο Δρ George E. Erlich, ένας ειδικός περί  αρθρίτιδας από τη Φιλαδέλφεια διεξήγαγε μελέτη σχετικά με τη σχέση μεταξύ της αρθρίτιδας και του Σεξ. Οι ασθενείς οι οποίοι κάνουν συχνά Σεξ νιώθουν λιγότερο πόνο. 

8.Χτίζει την εμπιστοσύνη και την οικειότητα 


Η πράξη του σεξ παράγει την ορμόνη ωκυτοκίνη. Αυτή η ορμόνη είναι υπεύθυνη για την ευτυχία σας και την αγάπη. 

Εάν αισθάνεστε ότι η σχέση σας έχει πέσει έξω, πιστεύετε ή ανησυχείτε ότι ο σύντροφός σας απομακρύνετε, τότε το σεξ θα διαλύσει τις αμφιβολίες αυτές. Η ορμόνη ωκυτοκίνη χτίζει την εμπιστοσύνη και φέρνει τα ζευγάρια πιο κοντά όπως επίσης και τον Έρωτα. 

9. Λιγότερες πιθανότητες καρκίνου 


Η τακτική εκσπερμάτωση μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του προστάτη. Σε μια αυστραλιανή μελέτη οι άνδρες που εκσπερμάτωναν 21 φορές το μήνα είχαν λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο. Υποστηρίζεται περαιτέρω από άλλες έρευνες ότι η σεξουαλική επαφή μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη. 

10. Ισχυρότεροι μύες της πυέλου 


Το Σεξ περιλαμβάνει τη χρήση αρκετών μυών. Ως εκ τούτου η τακτική σεξουαλική επαφή μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε ισχυρότερους μύες της πυέλου. 

Περαιτέρω, δεδομένου ότι η πράξη του σεξ περιλαμβάνει μια σειρά από μύες, βοηθά επίσης να ενισχύσετε αυτούς τους μυς - για παράδειγμα: ο τετρακέφαλος μηριαίος μυς και το πάνω μέρος της πλάτης. Μέσα από το τακτικό σεξ, μπορείτε επίσης να διατηρήσετε μια ισχυρή λειτουργία της κύστης και του εντέρου. Οι ισχυροί μύες και η καύση θερμίδων, βελτιώνουν την υγεία της καρδιάς - το σεξ φαίνεται να σας φροντίζει. 

11. Προστασία του προστάτη 


Τα περισσότερα από τα υγρά που εκσπερματώνονται εκκρίνονται από τον αδένα του προστάτη. Εάν σταματήσει να εκσπερματώνει, το υγρό παραμένει στον αδένα, ο οποίος τείνει να διογκώνεται, προκαλώντας πολλά προβλήματα. Η τακτική εκσπερμάτωση θα απομακρύνει τα υγρά και θα διασφαλίσει την ευημερία των προστάτη σας μέχρι τα γηρατειά. Προβλήματα ενδέχεται επίσης να παρουσιαστούν όταν αλλάζει ξαφνικά η συχνότητα των εκσπερματώσεων. 

12. Προκαλεί  ύπνο 


Μετά από αυτή τη μεγάλη, όμορφη προπόνηση θα είστε αναγκασμένοι να πάρετε έναν καλό ύπνο. Αλλά μαντέψτε πως: Το Σεξ λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως η άσκηση. Η αύξηση του καρδιακού ρυθμού οδηγεί σε αυξημένη μετά τη συνουσία χαλάρωση.

Το Σεξ θα μπορούσε να είναι η λύση για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον ύπνο! Έτσι, αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι το σεξ μπορεί να σας χαλαρώσει, ως εκ τούτου, εάν είστε ήδη κουρασμένοι, η πράξη του σεξ θα σας προκαλέσει ύπνο. - Όταν οι άνδρες εκσπερματώνουν γίνονται ληθαργικοί, αυτό μπορεί να τους επιφέρει υπνηλία.

 13. Τακτά χρονικά διαστήματα στην περίοδο των γυναικών


Προφανώς το σεξ μπορεί να βελτιώσει τον εμμηνορροϊκό κύκλο σας. Το Σεξ ρυθμίζει τις ορμόνες, οι οποίες με τη σειρά τους ρυθμίζουν τον εμμηνορροϊκό κύκλο. Το Σεξ μειώνει το στρες, το οποίο είναι ένας από τους λόγους που οι γυναίκες χάνουν την περίοδό τους. Το Σεξ φαίνεται σαν μια καλύτερη επιλογή από τα χάπια.
 14. Αποτρέπει στυτικές δυσλειτουργίες 


Πενήντα τοις εκατό των ανδρών άνω των 40 ετών πάσχουν από στυτικές δυσλειτουργίες και όλοι οι νέοι φοβούνται τη στιγμή που δεν θα είναι σε θέση να τους σηκωθεί πια. Το καλύτερο φάρμακο κατά της ανικανότητας είναι ... το σεξ. Η στύση κρατά το αίμα που ρέει μέσω των αρτηριών του πέους σας, έτσι ώστε ο ιστός να παραμένει υγιής. Πλέον, οι γιατροί συγκρίνουν τη στύση με ένα αθλητικό αντανακλαστικό: Όσο περισσότερο είναι εκπαιδευμένη τόσο το πιο ικανή στο έργο που καλείται να επιτελέσει. 

15. Ζείτε περισσότερο 


Μια υγιή καρδιά, δυνατότεροι μύες, αυξημένη κυκλοφορία του οξυγόνου και η ευτυχία είναι μερικοί από τους παράγοντες που προσθέτουν ζωή στα χρόνια σας  και ως εκ τούτου  χρόνια στη ζωή σας. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal αποκαλύπτει ότι οι άνδρες που ασχολούνται με το σεξ συχνά ζουν διπλάσιο εκείνων που είχαν σπάνια σεξουαλική δραστηριότητα. 

16. Υγιέστερο σπέρμα 


Εάν προσπαθείτε να συλλάβετε, θα αυξήσει τον όγκο του σπέρματος, αν κάνετε σεξ τακτικά. Η τακτική του σεξ αντικαθιστά τα παλαιά σπερματοζωάρια από τους όρχεις. Εάν υπάρχει ένα φυσικό κτήσιμο των σπερματοζωαρίων μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη του DNA.



Από expressionoftruth
Απόδοση Κειμένου dorieas
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα