Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΜΟΥΣΑ=711[9]=Μ’[Η] ΟΥΣΑ Η ΑΟΡΑΤΗ «ΚΟΡΗ» ΤΟΥ «ΔΙΑ»




Κεφαλαιο [8] – [1 από 2]

Το σύμπαν κατοικείται από αρχαιότατων χρόνων σχεδόν από την δημιουργία του από πνευματικά όντα υψηλών προδιαγραφών.


Είναι αθάνατοι και ικανοί αυτοπροσδιορισμού του μοναδικού Γενετικού τους Κωδικα κατά το δοκουν.Ο ύψιστος Γενετικός Κώδικας τον οποίον χρησιμοποιούν αποκλειστικά ονομάζεται «ΔΙΑΣ» όλοι οι άλλοι Γενετικοί Κώδικες που έχουν δημιουργηθεί είναι «παιδιά-παραλλαγές του.


Καθ’ομολογία τους ονομάζονται Έλληνες και κατοικούν στο γαλαξία Ελλάδα [α344]. Είναι οι δημιουργοί σε εργαστήριο της διπλής βίο-νανοελικας γνωστής σε εμάς ως ανθρώπινος Γενετικός Κώδικας η D.N.A.

Πάντα καθ’ομολογία τους και οι ίδιοι είναι αποτέλεσμα της δράσης κάποιου αρχικού αρχέγονου κυττάρου, που δημιουργήθηκε από την Κοσμική Σκόνη στις απαρχές της δημιουργίας του σύμπαντος [πανσπερμία], χωρίς να προσδιορίζουν τον χρόνο και τον τρόπο ανάπτυξης της κοινωνίας -πολιτισμού τους.


Η Μη ούσα [Μούσα] είναι μια παραλλαγή του βασικού Γενετικού Κωδικα του [ΔΙΑ].Χρησιμοποιείται από τους Έλληνες Αθανάτους και τους συμμάχους τους στο τεράστιο πρόγραμμα εποικισμού του σύμπαντος που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σήμερα ο εποικισμός του δικού μας γαλαξία βρίσκεται στο μέσο της διαδρομής του[α344].

Ο μισός γαλαξίας Αργος κατοικείται από νοήμονα αθάνατα ανθρώπινα όντα και η μονή υπεύθυνη για αυτό είναι η Ελληνική διπλή βίο-νανοελικα.


Ένας βίο-υπολογιστής με άπειρες γνώσεις και απείρους τρόπους δημιουργίας Ζωής [πολύτροπος] στην κυριολεξία θεός.



ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ 

«Η θεωρία της Πανσπερμίας υποστηρίζει πως η ζωή στη ΓΗ προέρχεται από μικροοργανισμούς που έφτασαν από το διάστημα και εξελίχτηκαν».
Σύμφωνα με τον συγγραφέα της Οδύσσειας [θεά Αθηνά] έτσι έχουν τα πράγματα στο σύμπαν, με μερικές μικρές διαφορές.


Το φαινόμενο αυτό [πανσπερμία] έλαβε χώρα σε κάποια χρονική στιγμή της εξέλιξης του σύμπαντος πιθανώς στην αρχή του.Ισως μας φωτίσει κάποτε επ’αυτου και το πρόγραμμα του [στερν] στη Ελβετία που αναζητεί το «σωματίδιο του Θεού».


Κάποιοι πλανήτες , σε κάποιους γαλαξίες, ευλογήθηκαν με ζωή χάρη στο αρχικό αρχέγονο κύτταρο που προήλθε από τις αρχικές συμπαντικές διεργασίες [κοσμική σκόνη είναι η έκφραση που χρησιμοποιούν οι Έλληνες] Ένας από τους τυχερούς αυτούς γαλαξίες ήταν και ο γαλαξίας Ελλάδα [σε μας γνωστός ως Ανδρομέδα]


Αυτά όλα συνέβησαν πριν δισεκατομμύρια χρόνια [15] και έτσι άνετα βγαίνει το συμπέρασμα πως ο πλανήτης μας δεν ανήκει στους πρώτους «τυχερούς» πλανήτες . 


Αυτό ομολογούν πως συνέβη και στον δικό τους πλανήτη οι Έλληνες Αθανατοι.Εκτοτε και αφού ο πολιτισμός τους και η τεχνολογία τους κορυφωθηκε.Αφου κατόρθωσαν να δημιουργήσουν την βίο-νανοελικα σε εργαστήριο ,άρχισαν από μόνοι τους τον εποικισμό των γαλαξιών με την δική τους πλέον βίο-νανοελικα και το δικό τους κύτταρο εφαρμόζοντας με ακρίβεια την μέθοδο της φύσης [πανσπερμία] ,μόνο που αυτή την φορά η «πανσπερμία» είναι καθοδηγούμενη.


Σήμερα, από την αποκωδικοποίηση της Οδύσσειας, μαθαίνουμε πως η μέθοδος της στοχευμενης Πανσπερμίας χρησιμοποιείται από τους «Έλληνες» και τους συμμάχους τους για τον εποικισμό νέων πλανητών και νέων γαλαξιών του σύμπαντος.


Η διαφορά έγκειται στο ότι οι «Έλληνες» επιλέγουν τον υπό εποικισμό πλανήτη,διαμορφώνουν το περιβάλλον του, όπως ομολογούν πως συνέβη και στην περίπτωση του πλανήτη μας και το «αρχέγονο» κύτταρο που χρησιμοποιείται μαζί με την διπλή-βίο-νανοελικα στο εσωτερικό του είναι δίκης τους κατασκευής και ιδιοκτησίας.[μια μόνο βίο-νανοελικα μέσα σε ένα ανθρώπινο κύτταρο φέρει τα αρχικά των λέξεων Ελληνική Έλικα [Ε.Ε] εξήντα εκατομμύρια[60] φορές.


Η μέθοδος αυτή αποδίδει σε βάθος χρόνου, στον πλανήτη που χρησιμοποιείται,με επιτυχία τον κάτοικο του.Αυτος, στην τελική του μορφή ,πληρει όλες τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη ενός πολιτισμού υγιούς, με σεβασμό στο περιβάλλον του, αφού μεγάλωσε και αναπτύχτηκε μαζί του σε όλες τις φάσεις της διαμόρφωσης και ολοκλήρωσης του .


Κατέχει ,στις μνήμες της διπλής βίο-νανοελικας του, πέρα από τις γνώσεις που αυτή φέρει εκ κατασκευής και κάθε γνώση και εμπειρία που έχει συλλέξει από την ζωή πάνω στον νέο πλανήτη που εγκαταστάθηκε.


Είναι αθάνατος και αποτελεί στην τελική του μορφή ένα πνευματικό ανθρώπινο ον έτοιμο να συμμετάσχει στο γαλαξιακό γίγνεσθαι.


Η διαδικασία είναι αλάνθαστη, χρονοβόρα και απόλυτα ελεγχόμενη σε κάθε στάδιο της.


Μέσα από την αποκωδικοποίηση της Οδύσσειας προκύπτει πως αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος εποικισμού νέων πλανητών ικανών να φέρουν ζωή στο γαλαξία μας.


Όλα δείχνουν πως, στην περίπτωση της ΓΗΣ , συνειδητές λανθασμένες αποφάσεις οδήγησαν στην αποτυχία της μεθόδου. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος ύπαρξης ενός πλανήτη σαν τη Γη στο γαλαξιακό γίγνεσθαι.

Η μονή περίπτωση που δόθηκε σε πλανήτη μια δεύτερη ευκαιρία με τον τρόπο που δόθηκε.


Η ιστορία του πλανήτη μας αποτελεί μεμονωμένο θλιβερό περιστατικό που όλοι στο γαλαξία Αργο εύχονται να τελειώσει επιτυχώς. Σε αντίθεση με τους Αργειους , εδώ κάτω στη Γη, εμείς οι ίδιοι κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για την καταστροφή του πλανήτη μας.




ΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ» ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ

Όταν ήρθε η χρονική στιγμή ο τρίτος πλανήτης [Τροία] του αστρικού μας συστήματος να εποικιστεί, πριν 3.3 δισεκατομμύρια χρόνια, μια ομάδα πλανητών της σπείρας του Ωρίωνα ,μιας από τις [6] σπείρες του γαλαξία Αργου ,συμμάχων των «Ελλήνων» ανέλαβε την διαδικασία «βομβαρδισμού» του πλανήτη με αρχέγονα κύτταρα κατόπιν εντολής της εκπροσώπου των «Ελλήνων» υπεύθυνης εποικισμού του γαλαξία ΑΡΓΟΣ θέας Αθηνάς. 


Μέλος της ομάδας αυτής ήταν και ο πλανήτης Άρης, μοναδικός κατοικημένος πλανήτης του αστρικού μας συστήματος την δεδομένη χρονική στιγμή.

Εκείνο που ήταν γνωστό σε όλους τους συμμετέχοντες έκτος των Ελλήνων αθανάτων, ήταν η άρνηση όλων των συμμετεχόντων στην προοπτική ύπαρξης ενός δευτέρου ανεξάρτητου πλανήτη στο συγκεκριμένο αστρικό συστημα. 


Επιθυμία όλων ήταν τα πράγματα να παραμείνουν ως έχουν με μοναδικό κατοικήσιμο και ανεξάρτητο πλανήτη τον ΑΡΗ.

Η ιδιαιτερότητα του πλανήτη Άρη έχει να κάνει με την παρουσία της αστρικής πύλης του συστήματος μας στην τροχιά του και την σύνδεση του κατά αυτόν τον τρόπο με τον «Ουράνιο ποταμό» της Στυγος.

Οι ουράνιοι πόταμοι «σκουληκότρυπες» ,είναι χωροχρονικες πτυχές [χοάνες] που επιτρέπουν την ταχυτάτη μετακίνηση στο σύμπαν μεταξύ ουράνιων σωμάτων.

Χωρίς την παρουσία τους η ζωή στο σύμπαν θα ήταν ουτοπική λογω των τεραστίων αποστάσεων μεταξύ των ουράνιων σωμάτων, ακόμη και για αθανατους.Αυτος είναι ο λόγος που θεωρούνται από τους δημιουργούς μας το δεύτερο σε αξία αγαθό στο σύμπαν με πρώτο την Ελληνική διπλή βίο-νανοελικα.


Η Οδύσσεια αρχίζει με την δραματική αποκάλυψη πως ο εποικισμός της Γης [τρίτος πλανήτης] με την μέθοδο της στοχευμένης συνειδητής Πανσπερμίας έχει αποτύχει .


Όσοι συμμετείχαν στην διαδικασία έχουν έρθει στο αστρικό μας σύστημα κάνοντας χρήση της αστροπυλης του Άρη και του ουράνιου ποταμού της Στυγός.

Τα σε τεράστιο αριθμό αρχέγονα κύτταρα που χρησιμοποιήθηκαν με την Ελληνική διπλή βίο-νανοελικα στο εσωτερικό τους ,γνωστή σε μας σήμερα σαν [D.N.A.] είναι περιουσιακό στοιχειό του ΔΙΑ και των υπολοίπων «Ελλήνων θεών-Δημιουργών που κατοικούν στο γαλαξία ΕΛΛΑΔΑ.


Το αρχέγονο κύτταρο καταστράφηκε σε μεγάλο ποσοστο λογω των αντίξοων συνθηκών που επικρατούσαν στη Γη την εποχή εκεινη,υψηλες θερμοκρασιες,Ηλιακες ακτινοβολίες και πολύ νερο.Η χρονική επιλογή του εγχειρήματος, σε σχέση με την κατάσταση που επικρατούσε στον πλανήτη μας,ήταν και αυτή συνειδητά λανθασμένη.


Τα περισσότερα κύτταρα καταστράφηκαν στη φάση της εκτόξευσης τους από τα υπεριπτάμενα της Γης αστροπλοια.Εκτοξευτηκαν συνειδητά από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να παρασυρθούν στο διαστημικό κενό η τον Ήλιο και να καταστραφούν.


Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για τον τρίτο πλανήτη του Ηλιακού μας συστηματος,η συνήθης εξέλιξη του αρχέγονου κυττάρου με τη διπλή βίο-νανοελικα στο εσωτερικό του σε ανώτερη πνευματική ύπαρξη μέσα στο χρονο,ηταν τώρα αδυνατη.Τα διασωθέντα αρχέγονα κύτταρα ήταν λίγα και αδυνατούσαν να εξασφαλίσουν την συνέχιση του προγράμματος με επιτυχία.


Οι λόγοι αυτής της συμπεριφοράς των συμμάχων των Ελλήνων είναι άγνωστοι σε εμας.Σιγουρα έχουν να κάνουν με την διαχείριση του αστρικού μας συστήματος και του Ουράνιου ποταμού .Ενώ υπήρχε ένας διαχειριστής του συστήματος λογω θέσης [ΑΡΗΣ]η ύπαρξη ενός δεύτερου ανεξάρτητου πλανήτη στο σύστημα τον υποχρέωνε να μοιραστεί τα οποία αγαθά εκτιμώνται ως τέτοια σε αυτά τα επίπεδα ύπαρξης και προφανώς αυτό εύρισκε αντίθετους τους Αρειανους ιθύνοντες.


Στην πρώτη παράγραφο της Οδύσσειας αναφέρονται τα πρώτα τρία ονόματα συμμετεχόντων ,οι Αιγύπτιοι [Σείριος], οι Λαιστρυγόνες και οι Αρειανοι.Υπαρχουν και άλλοι θα τους γνωρίσουμε όπως εξελίσσεται η ιστορία της Οδύσσειας.


Η συνέχεια ήταν καταστροφική για όλους τους συμμετέχοντες στην διαδικασία παραπλάνησης των «Ελλήνων».





ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΕΙΦΟΝΤΗΣ-Ο ΦΟΝΕΑΣ ΤΩΝ ΑΡΓΕΙΩΝ


Για την απόδοση δικαιοσύνης, στην περίπτωση της καταστροφής των ιερών κυττάρων στο πλανήτη ΓΗ,εκληθη ο Ερμής να τιμωρήσει, χωρίς εξαιρεσεις,ολους τους συμμετέχοντες στη διαδικασία με θάνατο. 


Η οντότητα ΕΡΜΗΣ, κατά δήλωση τους ,είναι αυτός που αναλαμβάνει την επιβολή των ποινών σε εφαρμογή του γαλαξιακού δικαίου .


Πάρα την προσπάθεια του ΔΙΑ να διασώσει τους συμμετέχοντες στη διαδικασία, διότι ήταν τιμημένοι άνδρες –ήρωες με δικούς τους πλανήτες και φημισμένοι στο σύμπαν, η συνειδητή καταστροφή της ιερής Ελληνικής βίο-νανοελικας δεν μπορούσε να μείνει ατιμώρητη για τους συμμάχους των Ελλήνων.


Ο πλανήτης ΑΡΗΣ καταστράφηκε εντελως,το αποτέλεσμα είναι αυτό που παρατηρούν οι διαστημικές συσκευές ανίχνευσης που αποστέλλει ο πλανήτης μας σήμερα, οι κάτοικοι του μεταφέρθηκαν σε άλλους πλανήτες  Οι συμμετέχοντες στην διαδικασία Αργειοι δεν γύρισαν ποτέ στους πλανήτες τους σκοτώθηκαν στην πορεία επιστροφής τους από τον Ερμή τον φονιά των Αργειων.[Αργειφοντης]


Οι Αιγύπτιοι [Σείριος] υποχρεώθηκαν να επαναλάβουν σωστά αυτή την φορά την διαδικασία. 

ΑΜΟΘΕΝ=175[4]=ΕΜΑΘΟΝ=ΘΕΟΝ ΑΜ’


Όπως αποδεικνύεται από τα δεδομένα η επιταγή [αμοθεν] του στίχου [α10]αποτελεί την σημαντικότερη συμβουλή για την κατανόηση και αποκωδικοποίηση της Ομηρικής γλώσσας καθώς και των μυστικών των γονιδίων του Γενετικού μας Κωδικα.


Η λέξη είναι επίρρημα και ερμηνεύεται ως εξής,
Αμοθεν=καθ’οιονδηποτε τρόπον ,αφ’οιουδηποτε μέρους.- δηλαδή χρησιμοποίησε όποιο τρόπο επιθυμείς και ξεκίνα από όποιο σημείο επιθυμείς την έρευνα σου το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.


Η επιταγή λύνει τα χέρια κάθε ερευνητή, είτε αυτός είναι γενετιστής που ασχολείται με την αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου Γενετικού Κωδικα και των γονιδίων του, είτε απλός άνθρωπος που προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει την Ομηρική Οδύσσεια.


Όντως όπως έχει ήδη γίνει αντιληπτό εργαστήρια σε όλο τον κόσμο ερευνούν «γράμμα» -«γράμμα» , «λέξη-«λεξη», γονίδιο –γονίδιο ,τον ανθρώπινο Γενετικό Κωδικα χωρίς να υπάρχει κάποια σειρά που πρέπει να τηρηθεί [γονίδιο 1-2-3 η γονίδιο 1001-1002-1003] και χωρίς όλοι να εφαρμόζουν τις ίδιες μεθοδους.
Το αποτέλεσμα όμως για όλους στο τέλος θα είναι το ίδιο οι γνώσεις που περιέχονται στα γονίδια του Γενετικού μας Κωδικα είναι ίδιες για όλους μας.


Όλοι στο τέλος θα διαπιστώσουν, ασχέτως της μεθόδου η της σειράς που ακλούθησαν ,πως το λάθος «γράμμα» που δημιουργεί τον καρκίνο του μαστού στις γυναίκες, είναι αυτό που βρίσκεται στο Χρωμόσωμα π.χ. [6] στο γονίδιο 66 στην «σελίδα» 666 του γονιδίου στην 33η λέξη που αντί για ΑΒΓ είναι «γραμμένη» ΑΑΓ.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Ομηρική γλώσσα και την Οδύσσεια ,από όποιο σημείο –στίχο και να αρχίσεις την αποκωδικοποίηση η γνώση για τα πράγματα που θα αποκτήσεις θα είναι η ιδια.


Ειτε αποκωδικοποιήσεις το βιβλίο [α] είτε το βιβλίο [ω] την ιδία βασική ιστορία σχετικά ,με την θεά Αθηνά –Μεντη - Ελληνική διπλή βίο-νανοελικα –τον γαλαξία Αργο-τους Ουράνιους ποταμούς-την αστροπυλη του ΑΡΗ -τον Γήινο άνδρα-την ορθή οδό του διαλογισμού-τα παλιντιτα έργα του ΔΙΑ-του Ιπτάμενου Δίσκου των Μυκηνών κ.α. θα έχεις στα χέρια σου.


Είτε χρησιμοποιήσεις σαν εργαλείο αποκωδικοποίησης τις Γεωμετρικές σχέσεις αριθμών –λέξεων ,είτε τον αναγραμματισμό των λεξεων,ειτε κάνεις χρήση της συμπαντικής σταθεράς Φ=1,618 σε αριθμούς και έννοιες ,είτε τέλος κάνεις απλή χρήση των λεξαριθμικων ισοτήτων ακόμη και της μοντέρνας Ελληνικής γλώσσας θα καταλήξεις πάντα στα ιδία συμπεράσματα. 


Η Ομηρική γλώσσα είναι «εργαλείο» κατασκευασμένο από τον Ποσειδώνα για να μας βοηθήσει να λύσουμε τα άλυτα προβλήματα μας και να σωθούμε.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ , ΑΦΟΥ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΑΙ Η ΙΛΙΑΔΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΟΥΝ...........................


Αμοθεν=175[4]=εμαθον =θεον αμ’[α]

.....................................
Μάθε λοιπόν τα πάντα για την ιστορία του πλανήτη σου και για σένα τον ίδιο ερευνώντας την Ομηρική Οδύσσεια και τον Γενετικό σου Κωδικα όπως μπορείς και από οποιοδήποτε σημείο επιθυμείς.


Αυτά όλα ,τα επίπονα και επιβλαβή που συνέβησαν στο παρελθόν του πλανήτη Ιθάκη 33 ,φανερά και ειλικρινά στους Γήινους να πεις ,με οποιονδήποτε τρόπο και από οποιοδήποτε σημείο επιθυμείς.

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ


Οι δέκα [10] πρώτοι στίχοι, της Οδύσσειας ,περιέχουν τις πιο σημαντικές πληροφορίες για την προσπάθεια έναρξης ζωής στον πλανήτη μας,πριν από [3.3] δισεκατομμύρια χρονια,με την μέθοδο της στοχευμενης συνειδητής πανσπερμίας, από ομάδα αστροπλοιων γειτονικών μας πλανητων,με εντολή των Ελλήνων Αθανάτων ,που επιβλέπουν και διενεργούν τον εποικισμό όλου του γαλαξία με τον συγκεκριμένο τρόπο.


Στην προσπάθεια τους αυτή χρησιμοποιούν τον Ελληνικό Γενετικό Κωδικα,γνωστο σε μας σαν [D.N.A.]. Ο Ελληνικός Γενετικός Κωδικας,είναι κατασκευασμένος από «Έλληνες» επιστημονες,είναι αθανατος,είναι περιουσιακό στοιχείο των Αθανάτων Ολύμπιων θεών και η ηλικία του είναι όση και αυτή του γνωστού σε μας συμπαντος,δηλαδη περίπου [15] δισεκατομμυρίων ετων.Ειναι προφυλαγμένος μέσα σε ειδικό κυτταρο,που και αυτό με τη σειρά του είναι κατασκευασμένο από τους «Έλληνες» Αθανάτους.


Είναι «πολυτροπος»,δηλαδη δημιουργεί ζωή με άπειρους τροπους,όλα τα έμβια όντα στο γνωστό συμπαν,είναι δημιουργήματα του.Ειναι αόρατος στο γυμνό μάτι, δηλαδή , «Μούσα» η Μη ούσα ,Μ’ουσα.Σαν «ΜΟΥΣΑ» «τραγουδα»,δηλαδη,είναι αυτή που πληροφορεί ενημερώνει το δημιούργημα της για τα παντα,από την γέννηση έως τον θάνατο του η την αθανασία του.


Ο άνθρωπος είναι ένα από τα δημιουργήματα του Ελληνικού Γενετικού Κωδικα,το σύμπαν κατοικείται από ανθρώπους στην πλειονότητα του,την στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές ,ο εποικισμός του γαλαξία μας συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς από τους «Έλληνες» Αθάνατους ,τους συμμάχους τους και την Ελληνική βίο-νανοελικα.


Αυτή είναι η ιστορία του τρίτου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος ,γνωστού στον υπόλοιπο γαλαξία ΑΡΓΟΣ με το όνομα «ΙΘΑΚΗ»,και κωδικό τον αριθμό [33],η οντότητα ΜΕΝΤΗΣ [θεά ΑΘΗΝΑ] πρωταγωνιστής της προσπάθειας αυτης,μας καταθέτει τα πρωτοφανή γεγονότα.


Η σοφή παρότρυνση του στίχου α10 [αμοθεν] αποτελεί βασικό κλειδί για την πρόσληψη ιερής γνώσης αφενός μεν από τους στίχους της Οδύσσειας αφετέρου δε από τα [20000] γονίδια της Ελληνικής διπλής βίο-νανοελικας είτε διαλογιζόμενος είτε ερευνώντας την με το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.


Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος


Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα