Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Δημοκρατία αλά φασιστικά



Στην κουζίνα της παγκοσμιοποίησης, κατάφεραν να οριστικοποιήσουν τη συνταγή της δημοκρατίας αλά φασιστικά, για μαζική εστίαση.
Διότι όπως είπε και γνωστός δημοσιογραφος σε σχετική ερώτηση...δεν επιχειρείται ξαναμοίρασμα της πίτας, αλλά θέλουν την πίτα ολόκληρη.
Και ο μόνος διαχρονικά αποτελεσματικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι ο πόλεμος είτε με συμβατικά μέσα είτε με την κοινωνική κατακρύμνηση αξιών και υποδομών.
Κύριοι στόχοι...τόχουμε ξαναπεί..η ενέργεια, τα ΜΜΕ, το νερό, και οι άλλοι πόροι.


Ενας ένας οι στόχοι κατακτώνται και έπεται συνέχεια όσο οι κοινωνίες απολαμβάνουν τις μεταξύ των μερών τους διαμάχες και προστριβές και επιδίδονται στον βαυκαλιστικό λήθαργο του "υπάρχουν συνάνθρωποί μου σε χειρότερη κατάσταση απο μένα, οπότε εγώ καλά είμαι".


Η τελευταία εφαρμογή του δίπολου ΜΜΕ - νερό (το δεύτερο αρχίζει να μπαίνει στο αυλάκι του ξεπουλήματος-ιδιωτικοποίησής του), εύχομαι να αποτελέσουν το ξεχείλισμα του ποτηριού.
Μα για να γίνει αυτό πρέπει να ξυπνήσουμε και να πάμε στη βρύση να πιούμε ενα ποτήρι.
Μόνο έτσι το ξεχείλισμα θα γίνει αντιληπτό.


Η βραδυνή για πολυ κόσμο έκπληξη του κλεισίματος του μπλόκ της κρατικής τηλεόρασης, έμεινε να αναδεικνύεται μόνο απο το κανάλι του 902 που με αρκετές διακοπές σήματος απο τον διαχειριστή του ψηφιακού συστήματος DIGEA (αμ γιατί μάγκες μου ξαφνικά μας την σερβίρανε την ντίγκεα;;;;;), φιλοξένησε καθ' όλη τη βραδυά της 12/6/13 το πάνελ της ΝΕΤ, με αρκετό κόσμο στην Μεσογείων, με μπόλικα ασφαλίτικα γύρω γύρω, με εκβιασμούς περί αυτοφόρου σε όσους αρνηθούν να αποχωρήσουν απο το "τσιφλίκι" του νεοφασιστικού δοιηκητικού συστήματος κατα τα άλλα ιδιοκτησία των Ελλήνων, κτιρίου, ενώ ουδείς εισαγγελεύς εφάνηκε για την νομική έστω κάλυψη της τραμπούκικης απόφασης, και ασφαλώς παρέμεινε τελείως αφανές σε όλα τα άλλα κανάλια που σαν να μην συμβαίνει τίποτα συνέχισαν το πλούσιο σε παπαριές ως συνήθως εκμαυλιστικό πρόγραμμά τους.


Το πρόσωπο της ιδιωτικής εκμετάλευσης των ΜΜΕ ελπίζω πως επιτέλους έγινε ξεκάθαρα αντιληπτό σε όσους έως τώρα θεωρούσαν την λοιπή ενημέρωση αντικειμενική και δημοκρατική. 

Και έτσι παρά τα όσα μπορεί κάθε Ελληνας τηλεθεατής να καταμαρτυρήσει στην κρατική τηλεόραση, δεν μπορεί να μην ξεκαθαρίσει στο μυαλό του το οτι το παιχνίδι κλείσιμο κρατικής τηλεόρασης-ραδιοφώνου δεν είναι θέμα εξυγείανσης αλλά πρωτίστως κλείσιμο επικίνδυνου εν δυνάμει διαύλου ενημέρωσης.


Ετσι απλά δεν εξυγειαίνουμε, αλλά κλείνουμε. Σαν το αυγό του Κολόμβου. Μόνο που ο Κολόμβος μετά το κατόρθωμά του απλά δεν έφαγε ομελέτα.


Ο δε Νο 2 πανηλίθιος προδότης στον πολιτικό στίβο μετά τον Γιωργάκη, ο Αδωνις ο κερατωμενουφυπουργηθής, εδήλωσεν οτι ο Ελληνας πολίτης δεν υποχρεούται να πληρώνει κρατική τηλεόραση για να τρώνε με χρυσά κουτάλια οι λειτουργοί της.


Τον ευχαριστούμε θερμά που μας σκέφτεται...και ψηφίζει μνημόνια χωρίς να ρίχνει ούτε ματιά στο περιεχόμενό τους.


Μένει να δούμε αν θα εκλείψει απο τον λογαριασμό της ΔΕΗ το χαράτσι για λογαριασμό ΕΡΤ.


Οσο για την ενημέρωση που έπρεπε να έχει ο Ελληνικός λαός για τις αποφάσεις κλεισίματος της ΕΡΤ....ας το μάθουμε απο στόμα σε στόμα. Ποιός μας χέζει!

Η δε Χ.Α. στο πλάισιο της προστασίας που έχει στόχο να παράσχει στον βασανισμένο λαό μας, συνεφώνησε με τους χρηματοδότες της δεξιούς χωρίς σεύτερη σκέψη.


Ετσι λοιπόν στην κουζίνα της παγκοσμιοποίησης κατασκευάζουν συνταγές με σκοπό να χορτάσουμε όλοι απο δημοκρατία. Αποφασίζουν, διατάσουν, παίρνουν, φεύγουν. Και βεβαίως τον λογαριασμό τον πληρώνει ο ψηφοφόρος, που ως κατακερματισμένη, παραπληροφορημένη, ανιστόρητη μάζα ακολουθεί τη μυρωδιά και μπαίνει στο μαγαζί τους, που ανήκει στον λαό, αφού με τον κόπο και τις θυσίες του άνοιξε, μόνο όποτε τους βολεύει.


Απλά πράγματα...στον τόπο που γέννησε την ιδέα της δημοκρατίας και που κατ' ουσίαν ουδέποτε ευτύχισε να απολαύσει πραγματικά.


Τι λέτε λοιπόν...έχει γεμίσει το ποτήρι ή έχει ακόμα χώρο για άλλα...


Οσο για την συνταγή...πόσο δίνετε για να απολαύσετε ένα πιάτο;

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα