Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Η Μετατόπιση Βρίσκεται Ήδη Σε Εξέλιξη - Ο Μαγνητικός Βόρειος Πόλος Καλπάζει Ενα Μίλι Την Ημέρα!!! (Βίντεο)

_comparison1_strip


Είναι μία καταπληκτική προσωπική έρευνα,παρακολούθησης της κίνησης του μαγνητικού βόρειου πόλου, ο οποίος προφανώς <<συσσωρεύει>> ακόμη  ταχύτητα και σύμφωνα με αυτόν τον ερευνητή θα πρέπει να φθάσει στη Σιβηρία, τουλάχιστον μέσα σε 2 χρόνια. 


 Υποστηρίζει ότι σύμφωνα με τα πειράματα που έχει κάνει, όταν ο μαγνητικός βόριεος πόλος φτάσει στο γεωγραφικό πλάτος των 40 μοιρών μια βίαιη αλλαγή θα μπορούσε να λάβει μέρος καθώς θα κινείται γρήγορα στις 40 μοίρες νότια όπου και εκ νέου θα σταθεροποιηθεί εκεί.


Μένει να το δούμε. Και όπως λέει, αυτή η επιταχυνόμενη μαγνητική μετατόπιση θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει παράξενα τις καιρικές συνθήκες μας, και θα ήθελα να προσθέσω, ιδίως όταν συνδυάζεται με τα μαζικά βλακώδη προγράμματα γεωμηχανικής που λαμβάνουν μέρος σε όλο τον κόσμο.

Αυτός υποθέτει επίσης ότι εξαιτίας ενός λιγότερο έντονου ηλιακού κύκλου ο πυρήνας θερμαίνεται κάτι που  θα μπορούσε να συμβάλλει στη συνολική αποδυνάμωση του μαγνητικού πεδίου ειδικά από τη στιγμή που οι θερμαινόμενοι μαγνήτες χάσουν τις μαγνητικές τους ιδιότητες. 

Ενώ αυτός ο ηλιακός κύκλος δεν ήταν ό, τι αναμενόταν, εξακολουθεί να είναι σε ένα ηλιακό μέγιστο, που θα μπορούσε λόγω της αυξημένης ηλιακής και άλλων ενεργητικών επιρροών, όπως η δραστηριότητα της αόρατης μαύρης τρύπας να συμβάλλει στην θέρμανση του πυρήνα, που επηρεάζει όχι μόνο το μαγνητισμό, αλλά όπως μερικοί λένε και την  αύξηση του μεγέθους του πλανήτη κάτι που με τη σειρά του οδηγεί σε μεγαλύτερη σεισμική δραστηριότητα.

Μια άλλη θεωρία είναι ότι η μαγνητική έλξη ενός επερχόμενου μεγάλου πλανήτη, όπως ο περίφημος Niburu ή ο βιβλικός αστεροειδής Wormwood  ή άλλος αναμενόμενος επισκέπτης είναι η κινητήρια δύναμη αυτών των αλλαγών.

Υποθέτω ότι θα το δούμε σύντομα. Καλό είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά για όλα αυτά τα πράγματα. 

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οδεύουμε για μια άγρια ​​βόλτα με το διαστημόπλοιο γη ! -


Από  zengardner
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα