Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Τ Ο Υ Φ Α Ν Τ Ο Τ Η Σ Π Η Ν Ε Λ Ο Π Η Σ... ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ;;;






Το καλύτερο παράδειγμα που θα μπορούσε ποτέ να δοθεί,ως προς το πώς λειτουργούν οι τρεις βασικοί εγκέφαλοι μας, είναι αυτό του «υφαντού της Πηνελόπης»,που για τρία[3] χρόνια κατά την διάρκεια της ημέρας το ύφαινε και κατά την διάρκεια της νυκτός το ξήλωνε και πάλι από την αρχή την επομένη.

Έτσι ακριβώς λειτουργούν οι τρεις [3] νέοι εγκέφαλοι μας.

Κατά την διάρκεια της ημέρας, όσο είμαστε ξύπνιοι δηλαδή, προσλαμβάνουμε κάθε είδους πληροφορία, με τις [7] αισθήσεις* μας,οι όποιες συσσωρεύονται στο Μεσολόβιο.
Το βράδυ κατά την διάρκεια του ύπνου μας το Μεσολόβιο μοιράζει την πληροφόρηση η τις πνευματικές εντολές που πρέπει να περάσουν στους δυο εγκεφάλους για να ενεργήσουν τα δέοντα την επομένη η και σε βάθος χρόνου.

Έτσι ότι βιώνουμε σήμερα και η παραμικρή λεπτομέρεια , έχει αποφασιστεί από μας τους ίδιους, την προηγούμενη ημέρα η κάποια άλλη ημέρα στο παρελθόν μας.


Έτσι λειτουργεί ο εγκέφαλος μας τίποτα δεν είναι τυχαίο όλα είναι προαποφασισμένα να συμβούν στη ζωή μας από εμάς τους ίδιους σε ασυνείδητο επίπεδο με τον τρόπο που σας εξήγησα.

* Είναι [7] θα τις γνωρίσουμε στο κεφάλαιο [γνωθι σ’αυτόν]

ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΜΑΣ;;;

Δεν είμαι ειδικός για να απαντήσω, από όσα λίγα γνωρίζω όμως ο ρόλος του Μεσολόβιου είναι ακόμη άγνωστος στους ειδικούς νεύρο-επιστήμονες μας, όπως είναι άγνωστος και ο ρόλος των γονιδίων μας, καθώς άγνωστα είναι και τα περισσότερα που λαμβάνουν χώρα μέσα στο κρανίο μας και έχουν σχέση με την λειτουργία των εγκεφάλων μας.

Ερωτήσεις όπως, τι είναι ευφυΐα – τι είναι αναμνήσεις –μνήμες -που αποθηκεύονται-πως αντιλαμβανόμαστε το κακό από το καλό-ποια λειτουργία του εγκεφάλου σου αποφασίζει τι θα συμβεί αύριο για σένα-[το μέλλον δεν είναι άγνωστο όπως λανθασμένα πιστεύει το μεγαλύτερο κομμάτι του άμαχου πληθυσμού] εμείς οι ίδιοι το διαμορφώνουμε σε καθημερινή βάση.

Θέλετε να απαλλαγείτε από ότι συμβαίνει στη χώρα σήμερα;;; Είναι άπλα θέμα μιας κοινής απόφασης μας,αρκει να γνωρίζουμε τι ακριβώς θέλουμε χωρίς ασαφειες.Σας διαβεβαιώνω πως τα πράγματα θα είχαν αλλάξει σε ένα 24ωρο.

Ένα απλό πρώτο βήμα θα ήταν να σταματήσει όλη η Ελλάδα να «βλέπει» τηλεοραση.Το κατευθυνόμενο αυτό μέσο που υποβάλλει προτάσεις στο ασυνείδητο σας και έτσι διαμορφώνει όπως αυτό θέλει το μέλλον σας.

Το δεύτερο θα ήταν να πιστέψετε σε μια άλλη πραγματικότητα και να προσεύχεστε για αυτην.Τοσο απλά όλα μαγικά θα είχαν αλλαξει.Η δύναμη του μυαλού μας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για όλους τους «τενεκέδες» να βρίσκονται πάνω στο κεφάλι μας και μόνο αυτή είναι ικανή να τους στείλει από εκεί που ήρθαν.



Πως εξηγούν αυτή την δύναμη του μυαλού οι ειδικοί νευροεπιστημονες;;;

Πως λειτουργεί ο μηχανισμός του διαλογισμού;;;

Έχει χρώματα η μουσική;;;

Μιλούν τα δένδρα;;;

«Ακούει» η θάλασσα τις εντολές-προσευχές σου;;;

«Ακούει» ο καιρός τις προσευχές σου;;; 

Ποιος μηχανισμός του εγκεφάλου σου είναι υπεύθυνος για όλα αυτά;;;

Υπάρχει ένα κομμάτι του εγκεφάλου κάθε ανθρώπου που γνωρίζει με κάθε ακρίβεια τα μελλούμενα-που βρίσκεται αυτό;;; αμφιβάλω αν η σημερινή νευροεπιστημη μπορεί να εξηγήσει αυτές τις λειτουργιές του ανθρώπινου εγκέφαλου και χιλιάδες ακόμη.

Απλά δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη για το μέλλον.

Μην ξεχνάτε πως μόλις πριν [10] χρόνια μετρήσαμε τα [6] δις «γράμματα» του Γενετικού Κώδικα μας.Να μην προσδοκούμε και «θαύματα» από τους επιστήμονες μας.

Η ιατρική ομάδα της Καλυψώς χρειάστηκε 700 χρόνια [Οδυσσέας 7 χρόνια στην Ωγυγία] για να παρουσιάσει τους Μυκηναίους [το 700 της εποχής του Κριού] και στη συνέχεια τους Δωριείς [το 1080 της εποχής του Κριού]και οι «άνθρωποι» διαθέτουν τέτοια τεχνολογία ώστε σε εμάς να φαντάζουν θεοί .

. Η Αθηνά που μας περιγράφει τα συνταρακτικά γεγονότα μας εξηγεί πως η αιτία της καθυστέρησης ήταν οι νοητικοί μηχανισμοί του Διαλογισμού και του «Υφαντού της Πηνελόπης»[τρόπος καθημερινής λειτουργίας των εγκεφάλων μας] .Το όργανο που τους επιτρέπει να υπάρχουν και να λειτουργούν είναι το Μεσολόβιο και η κατασκευή του συγκεκριμένου μυαλού προξένησε την καθυστέρηση.

Το συμπέρασμα που βγαίνει αν όλα αυτά είναι αληθινά είναι πως δεν πρέπει να περιμένουμε και πολλά πράγματα σύντομα από τους νευροεπιστημονες μας.

Ακόμη δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το ρόλο του Μεσολόβιου – προσπαθούν να δημιουργήσουν τεχνητούς νευρώνες και συνάψεις χωρίς να μπορούν να αντιληφτούν πως αυτό που προσπαθούν να μιμηθούν είναι και αυτό κατασκευασμένο σε εργαστήριο.

Όχι στο εργαστήριο της «φύσης» αλλά στα εργαστήρια της Φαιστού της Κρήτης από την Καλυψώ και την ιατρική της ομάδα.

Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα