Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΔΟΜΟΥ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΑΤΡΕΑ ( Μέρος Τέταρτο)



Οι διαστασεις του δρομου που οδηγουν στην εισοδο του μεγαλιθικου μνημειου είναι σοφα επιλεγμενες από τον αρχιτεκτονα του περιβαλοντος χωρου του δομου των Μυκηνων.

Ετσι ωστε με την καταλληλη επεξεργασια κάθε απλου μυαλου με βασικες γνωσεις Γεωμετριας να αποκαλυπτεται μια οπτικη αναπαρασταση του Γενετικου μας Κωδικα,της Ελληνικης διπλης βιο-νανοελικας,του D.N.Α. μας.

Για να δουμε την εικονα αυτή απλα χωριζουμε τον [36μ] δρομο σε [6] ισα τετραγωνα με διαστασεις [6Χ6].


Φερουμε την καθετη και την οριζοντια διαμεσο του κάθε τετραγωνου και τις διαγωνιους αυτου.

Το αποτελεσμα είναι ο σχηματισμος μιας ακριβους εικονας του Γενετικου μας Κωδικα όπως δειχνει στα ματια οσων τον βλεπουν με ηλεκτρονικο μικροσκοπιο.

Παρατηρουμε πως εχουν σχηματισθει [5] ρομβοι,που σχηματιζουν ανα δυο τα περιφημα 8αρια του Γενετικου μας κωδικα.Η καθετη διαμεσος των τετραγωνων μας δινει στα δεξια μας [3] Τριαρια και αριστερα μας [3] Εψιλον.Το [3] και το [Ε=5] μας δινουν τον αριθμο [8]
Η αποσταση του κάθε «γραμματος» του γενετικου μας Κωδικα είναι [3,3] Angstroms,που είναι μοναδα μετρησης νανοαποστασεων που προφανως γνωριζουν και χρησιμοποιησαν οι δημιουργοι μας.
Οι κορυφες των ρομβων [5=Ε]αριστερα και [5=Ε] δεξια μας δινουν τα αρχικα των λεξεων «Ελληνικη Ελικα»,όπως ακριβως συμβαινει και με τα συμβολα που υπαρχουν στην αιθουσα του θρονου στην Κνωσσο της Κρητης.


Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα