Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Κλείνει και την Ελληνική Αστυνομία ο Αντώνης Σαμαράς

elas1


Το άμεσο κλείσιμο της Eλληνικής Αστυνομίας και την απόλυση όλων των εργαζομένων της ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του «Κουλουριού».  Όπως σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η ΕΛ.ΑΣ.  είναι μία «περίπτωση μοναδικής αδιαφάνειας και απίστευτης σπατάλης», ενώ παράλληλα έχει αποδειχθεί πολλάκις ανήμπορη να περιορίσει τις μαζικές διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες κατά της Κυβέρνησης.
Όπως σχολίασε στο «Κουλούρι» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η ΕΛ.ΑΣ.  θα αντικατασταθεί από μία νέα  εταιρεία, έναν «δημόσιο αλλά όχι κρατικό, ούτε κομματικά ελεγχόμενο οργανισμό», της οποίας αρχηγός, επικεφαλής και απόλυτος άρχων θα είναι ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στον οποίο θα απονεμηθεί ισόβια ο βαθμός του αντιστράτηγου.

Οι συζητήσεις για τη σύσταση της νέας εταιρείας αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του Σεπτέμβρη έτσι ώστε να τεθεί σε πλήρη λειτουργία πριν το τέλος της δεύτερης θητείας του Αντώνη Σαμαρά, το οποίο εκτιμάται το φθινόπωρο του 2018. Μέχρι τότε, τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και την προστασία των πολιτών θα αναλάβουν ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι ύστερα από διαγωνισμό, ο οποίος θα προκηρυχθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Επίσης, στις ιδιωτικές αυτές εταιρείες θα ανατεθεί η προστασία όλων των πολιτικών προσώπων,των δημοσίων κτιρίων, των γηπέδων, των θαλασσών και των ακτών.
Την απόφαση της Κυβέρνησης χαιρέτισε το κόμμα της Χρυσής Αυγής, το οποίο διαθέτει δικό του σώμα φύλαξης της τάξης και της νομιμότητας, που  μάλιστα εμφανίζεται σαν φαβορί για την ανάληψη των καθηκόντων της προστασίας των πολιτικών προσώπων, λόγω της μεγάλης πείρας των στελεχών του.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουλουριού», η Κυβέρνηση εξετάζει το άμεσο λουκέτο και σε άλλους σπάταλους και διεφθαρμένους δημόσιους οργανισμούς, μεταξύ των οποίων  η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ αλλά και η Ελληνική Βουλή.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα