Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΤΡΙΑ : Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Στατιστικά, όταν ο Ουρανός, ο πλανήτης της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας, συναντά τον αυταρχικό, ανατρεπτικό Πλούτωνα σε "σκληρή" όψη, γνωρίζουμε από τα ιστορικά γεγονότα  του παρελθόντος  πως δημιοργούνται : επαναστάσεις, πόλεμοι εναντίον αυταρχικών εχθρών,  αλλά και φυσικές καταστροφές. Η ουράνια αυτή ενέργεια φθάνει στη γη και κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες είναι ικανή να φέρει συγκεκριμένα αποτελέσματα εντός  Μάιου και Νοέμβριου 2013.
Η Ελλάς αρχίζει πλέον να αισθάνεται πως επιτέλους πρέπει να αλλάξει τη μοίρα της, μιας και ο Ελληνικός λαός κατανοεί όλο κα περισότερο από τις συνεχόμενες απειλές και πιέσεις πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα νόμιζε.

Από την άλλη μέσα σ' όλη αυτή την κρίση η Τουρκία παρακολουθεί στενά οποιαδήποτε μονομερή απόπειρα της Ελλάδος ή άλλων χωρών να διευρύνουν την οικονομική τους ζώνη ή να διεξάγουν έρευνες για πετρέλαιο. Σε αυτή την περίπτωση όμως, η Τουρκία θα κηρύξει ΑΟΖ που βέβαια θα περιλαμβάνει όλες τις περιοχές δικαιωμάτων,  που  δυστυχώς είναι επάνω στις ελληνικές περιοχές υφαλοκρηπίδας και δυνητικής ελληνικής ΑΟΖ.
ΤΟ ΑΛΦΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ  πάνω σε τούτα μάς δίνει τα φώτα του ως εξής :

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΤΡΙΑ = Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ΚΙ ΕΔΩ θΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ = 6226

 Ομάς Ιωκή


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα