Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Γνωρίστε τα συμπτώματα της δηλητηρίασης με ασπαρτάμη!!!



Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης με ασπαρτάμη μπορούν να επηρεάσουν την ψυχολογική και φυσιολογική λειτουργία σας και μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και σε θάνατο. 

Η ασπαρτάμη είναι μια γλυκαντική ουσία που είναι πολύ πιο γλυκιά από τη ζάχαρη, αλλά έχει λιγότερες θερμίδες. Η ασπαρτάμη μπορεί να βρεθεί σε σόδες διατροφής,στον καφέ και το γιαούρτι. Ενώ τα προϊόντα ασπαρτάμης , όπως NutraSweet και Equal  μπορεί να φαίνονται ότι είναι μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση από τη ζάχαρη, υπάρχουν πολλές παρενέργειες και το δυναμικό για δηλητηρίαση.



Ψυχολογικές

Η Ψυχολογική δηλητηρίαση με ασπαρτάμη μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα που σας επηρεάζουν ψυχολογικά. Τα Ψυχολογικά συμπτώματα έχουν επιπτώσεις στην ψυχική σας ευεξία και στην ρύθμιση των διαθέσεων σας. Ενώ τα συμπτώματα αυτά μπορεί να μην φαίνονται επικίνδυνα μπορούν να οδηγήσουν σε κακή λήψη αποφάσεων και μειωμένη κρίση.

Νευρολογικές 

Τα Νευρολογικά συμπτώματα  της δηλητηρίασης με ασπαρτάμη έχουν επιπτώσεις στο κέντρο ελέγχου του σώματός σας, το μυαλό σας . Ανάμεσα σε αυτά τα συμπτώματα είναι η ζάλη,το μούδιασμα στα άκρα, σοβαρό τρέμουλο, άλγος προσώπου, επιληπτικές κρίσεις, πονοκεφάλοι ή ημικρανίες, σύγχυση, κόπωση, μπερδεμένη ομιλία και η υπερκινητικότητα.

 Φυσικές

 Σύμφωνα με τον συγγραφέα Karen Hanrahan, εκπαιδευτικό και σύμβουλο διατροφής ενός κέντρου ευεξίας , η δηλητηρίαση με ασπαρτάμη μπορεί να προκαλέσει ναυτία, ίλιγγο, αλλοιώσεις του δέρματος, κουδούνισμα στα αυτιά, απώλεια γεύσης, πόνο στους μύες και τις αρθρώσεις, ακανόνιστο έμμηνο κύκλο,  συμπτώματα καρδιακής προσβολής και κράμπες περιόδου. Φυσικά μπορείτε επίσης να παρουσιάσετε διάρροια, κοιλιακό άλγος, επώδυνη κατάποση, συμπτώματα τύπου άσθματος, αραίωση μαλλιών, τριχόπτωση, κάψιμο κατά την ούρηση, υπερβολική δίψα, κατακράτηση υγρών, υψηλή πίεση του αίματος, αλλεργικές αντιδράσεις στο στόμα, απώλεια ή αύξηση βάρους, πρήξιμο στο πόδι και φούσκωμα. 

Από undergroundhealth
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα