Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Αποκλειστικό.Όλος ο σημερινός διάλογος για την ΕΡΤ.




Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες τις οποίες και βέβαια θα τις αναφέρουμε για του λόγου το αληθές,παρουσιάζουμε τον σημερινό διάλογο για την ΕΡΤ πριν καν ακόμα αυτός γίνει..

Σύμφωνα λοιπόν με τον περιπτερά του οποίου πελάτης είναι ο τρίτος ξάδερφος του συζύγου της κουνιάδας του κουμπάρου του δεύτερου ξαδέρφου της πεθεράς της δεύτερης γυναίκας του οδοκαθαριστή έξω από το προεδρικό μέγαρο,ο οποίος ρώτησε φρουρό της προεδρικής φρουράς που φυλάει το προεδρικό μέγαρο για το αν οι διάλογοι που θα διαβάσετε είναι αληθινοί, πήρε μια σιωπηρή απάντηση σαν ο φρουρός να συμφωνούσε....

Αλλά επειδή αυτό δεν σας φτάνει,είμαι σίγουρος,είπα να διασταυρώσω τη πληροφορία και αμέσως ρώτησα την κυρά μας την μαμή η οποία αφού με ξεμάτιασε δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία αλλά ούτε και την αρνήθηκε...Προχωράμε και βγάζουμε στην φόρα το σημερινό διάλογο των 3 πολιτικών αρχηγών..

Α.Σ.... Καλώς τα τα παιδιά καλώς τα 2-0

Ε.Β....Όρεξη για πλάκα έχεις Αντωνάκη μου;; (Αν σας θυμίζει ατάκα από ελληνική ταινία,σύμπτωση)

Φ.Κ...Τι έγινε βρε παιδιά έχασα κάτι;

Α.Σ...Καθήστε παιδιά,Που είσαι παιδί(σερβιτόρος)..Τι θα παραγγείλετε παιδιά;;

Ε.Β...Το γνωστό καφεδάκι για αρχή...

Φ.Κ...Σε υπουργείο τι έχετε;;;;

Α.Σ... Λοιπόν παιδιά τι νέα;;Σπίτι όλα καλά;;

Ε.Β....Άσε τις γλύκες και προχώρα στο ψητό.

Α.Σ...Όπως ήδη γνωρίζετε μαζευτήκαμε εδώ για να συζητήσουμε το καυτό θέμα της ΕΡΤ,ο κόσμος     περιμένει να σπάσουμε αυγά..να κάνουμε ομελέτα..

Φ.Κ...Σε υπουργείο τι έχετε;;;

Ε.Β...Έχεις δίκιο Αντωνάκη μου και τι θα γίνει όμως με όλους αυτούς που έχουμε βάλει στην ΕΡΤ τόσα χρόνια;Τα παιδιά μας στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις,δεν ήρθαμε εδώ για να ρίξουμε τη κυβέρνηση αλλά για να τα βρούμε κάπως στη μοιρασιά...

Φ.Κ...Αργεί το υπουργείο ρε παιδιά;;;

Α.Σ...Είστε σκληροί διαπραγματευτές,μη νομίζετε όμως ότι κι εγώ δεν θα οδηγήσω την χώρα στις εκλογές αν δεν τα βρούμε σήμερα εδώ.

Ε.Β....Έλα  τώρα μεταξύ μας είμαστε,φτάνει τον έκανες τον σκληρό,έλα τώρα να ξαναμοιράσουμε την τράπουλα..

Φ.Κ....Το υπουργείο ρε παιδιά....

Ε.Β...'Ελα δεν είναι δύσκολο,ένα υπουργείο πάνω ένα κάτω τι σημασία έχει μπροστά στην πολιτική ευθύνη  που θα επιδείξουμε μπροστά σε αυτή την επικίνδυνη εθνική κρίση...

Φ.Κ....Ναι ρε παιδιά,ένα υπουργείο ρε παιδιά.

Α.Σ....Εντάξει ρε παιδιά με πείσατε,άντε εις υγεία του κορόιδου,που είσαι παιδίιιι(σερβιτόρος)τα γνωστά κοψίδια.Να περάσει και λίγο η ώρα για να κάνουμε δηλώσεις στον τύπο..

Φ.Κ...Εχει πανσέληνο απόψε κι'είναι ωραίααα...

Α.Σ...Όχι απόψε Φώτη μου την Κυριακή....

Φ.Κ....Τι;;Δεν είναι Κυριακή ρε παιδιά;;



Φανταστικοί διάλογοι που ίσως και να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα...η νεκροψία θα δείξει..Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν.


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα