Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Σημάδια Ότι Ο Nibiru Πλησιάζει Γρήγορα Τη Γη;! (Βίντεο)



Είμαι της γνώμης ότι εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει μία συνολική αποσιώπηση των ειδήσεων που αφορούν τον Planet X ή Nibiru και η οποία συνεχίζεται. Βίντεο που δείχνουν τον Nibiru , στη συνέχεια εξαφανίζονται. Ορισμένα ειδησεογραφικά blogs και κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook συμπεριφέρονται παράξενα όταν προσπαθούμε να γράψουμε για τον Nibiru. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα στα μέσα ενημέρωσης άλλων χωρών, αλλά  πραγματικά ελάχιστες αναφορές  στις ΗΠΑ.


Βρήκα κάτι σήμερα από το Yahoo Answers και τι είναι αυτό ? 


Τι συνέβη στον πλανήτη Χ (Nibiru);

Πάρα πολλοί  αξιόλογοι επιστήμονες, παρατηρητές ακόμη και η NASA προέβλεψε έναν πλανήτη (Nibiru-planet X) ο οποίος θα έρθει κοντά στη γη, το 2003, στη συνέχεια το 2012 και θα προκαλέσει παγκόσμια καταστροφή και τώρα ο Gordon James Gianninoto λέει ότι θα περάσει τον Αύγουστο του 2013. 

Πού είναι τώρα;
Υπάρχουν κάποιοι που να γνωρίζουν πραγματικά πως έχουν τα γεγονότα σχετικά με αυτό;  Έχω ερευνήσει και το μόνο που βρίσκω είναι παλιές αποσπάσεις.

 
Παρακολουθείστε -  Σημάδια ότι ο Nibiru πλησιάζει γρήγορα τη Γη!

Δημοσιεύθηκε στις 14 Ιουνίου, 2013

Σημάδια που δείχνουν σαφώς ότι ο Nibiru μας πλησιάζει γρήγορα. Αυτό προσπαθούν να περάσουν ως φυσικές κλιματικές αλλαγές. Η αλήθεια είναι ότι ο Nibiru είναι στο δρόμο του προς τη Γη.

Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα