Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ!!!! ΑΠAΧΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!;! Η ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ RUDOLF FENZ SENIOR!!!

ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ!!!! ΑΠAΧΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!;!  Η ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ RUDOLF FENZ SENIOR!!!
Ιστορίες από χρόνο-ταξιδιώτες έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια των αιώνων. Μία από τις τεκμηριωμένες  ιστορίες για ταξίδι στο χρόνο που έπεισε πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων από το NYPD (Αστυνομικό Τμήμα Νέας Υόρκης ) ότι το ταξίδι στο χρόνο δεν είναι μια θεωρία, αλλά πραγματικό θα το δούμε σήμερα εδώ.
Η ισπανική ιστοσελίδα sinmisterios.com αφηγείται την ιστορία από την καλύτερα τεκμηριωμένη εμφάνιση του ταξιδιού στο χρόνο στην καταγραμμένη ιστορία της Γης. Το περιστατικό φέρεται να επιβεβαιώνεται από τους μάρτυρες 74 χρόνια μετά. Πρόκειται για την παράξενη εξαφάνιση αλλά και επανεμφάνιση μετά 74 χρόνια μετά του Ρούντολφ Φένζ  Σίνιορ!!!!
Ο Rudolf Fenz, Senior εξαφανίστηκε το 1876. Παρά την έντονη αναζήτηση από την αστυνομία, ο Fenz δεν βρέθηκε ποτέ.

Ωστόσο, η.. .οικογένειά του είχε  πάντα την ελπίδα ότι θα επέστρεφε. Περίμεναν χρόνια, τελικά πέθαιναν ένας-προς-ένα ακόμα με την ελπίδα ότι ο αγαπημένος τους Ρούντολφ μπορεί να έρθει πίσω κάποια στιγμή.  Για όλους τους συγγενείς του που ζούσαν ,ο Ρούντολφ είχε πεθάνει ,αλλά τελικά επέστρεψε!!!! Και επέστρεψε με τον πιο απίστευτο τρόπο που είναι δυνατόν.
Ο Ρούντολφ ξαφνικά εμφανίστηκε ξαφνικά ένα πρωινό τον Ιούνιο του 1950 στο κέντρο μιας πολυσύχναστης πόλης, στο κέντρο του Μανχάταν στη Fifth Avenue  ( Φίφθ Άβενιου ) 74 χρόνια μετά. Δευτερόλεπτα μετά που εμφανίστηκε στη μέση της Fifth Avenue ,  χτυπήθηκε και σκοτώθηκε ακαριαία από αυτοκίνητο.
Ο χρόνος είχε παίξει ένα σκληρό τέχνασμα για τον Ρούντολφ, που προωθείται για τρία τέταρτα του αιώνα στο μέλλον, μόνο για να τον πετάξει μπροστά σε ένα αυτοκίνητο. Από την έναρξη της έρευνας τους στον περίεργο θάνατο ενός παράξενα ντυμένου ανθρώπου, η αστυνομία της Νέας Υόρκης γνώριζε την υπόθεση ότι δεν θα ήταν καθόλου τυπική!!!!
ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ!!!! ΑΠAΧΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!;!  Η ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ RUDOLF FENZ SENIOR!!!
Ο οδηγός ο οποίος χτύπησε και σκότωσε τον παράξενο πεζό κατέθεσε ότι ο άνθρωπος έμοιαζε σαν να ήταν από αλλού, και ορκίστηκε ότι ο άνθρωπος αυτός εμφανίστηκε κυριολεκτικά χωρίς προειδοποίηση μπροστά του . Το ίδιο το πτώμα ήταν ένα αίνιγμα για τις αρχές εκείνης της εποχής!!!!
Παρά το γεγονός ότι ο αποθανών ήταν ντυμένος άψογα και από τα ρούχα που εξέτασαν, η αστυνομική έρευνα επιβεβαίωσε ότι ο άνθρωπος μυστήριο φορούσε ρούχα σχεδόν έναν αιώνα πριν από σήμερα.
Σύμφωνα με την αστυνομία και τα αρχεία που γράφτηκαν από την έρευνα αξιωματικών στον τόπο του ατυχήματος, ο νεκρός φορούσε ένα μαύρο παλτό, ένα καπέλο με πλατύ γείσο, παντελόνια και περίεργα παπούτσια που δένουν με τον, 19ο αιώνα, και πόρπες μεγάλου μεγέθους. Ο δε νεκρός φαίνεται να είναι στα τριάντα χρόνια περίπου.
Η Αστυνομία ακόμη βρήκε νομίσματα στο πορτοφόλι του και χαρτονομίσματα των ΗΠΑ με ημερομηνίες πριν από τη δεκαετία του 1870 και τηλεκάρτες με χαραγμένο το όνομα “Rudolf Fenz, Senior”!!!! Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επίσης μια απόδειξη για την επιβίβαση αλόγων και την αποθήκευση μίας μεταφοράς μεταξύ των αποτελεσμάτων της έρευνας του ανθρώπου. Λόγο ότι δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν τον τόπο όπου Rudolf Fenz, Senior ζούσε ή να εντοπιστεί οποιαδήποτε πλησιέστερος συγγενής, έτσι λοιπόν η αστυνομία παρέδωσε την υπόθεση σε έναν από τους ανακριτές για αγνοούμενους, τον Hubert Rihn ( Χιούμπερτ Ρίχν ).
Με τους πόρους του Γραφείου Αγνοουμένων Ατόμων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, ο Ρίχν ήρθε σε επαφή με τους ομολόγους του από τις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστρίας και της Γερμανίας, σε μια προσπάθεια να βρει οποιοδήποτε υπάρχον συγγενή του θύματος. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η έρευνα Ρίχν κατέληξε σε αδιέξοδα.
Τέλος, ο Ρίχν ψάχνει ένα αντίγραφο ενός παλιού τηλεφωνικού κατάλογου από το 1939 της Νέας Υόρκης . Εκεί, οι επίμονος ερευνητής διαπίστωσε μια σημαντική ένδειξη:
Στον κατάλογο που παρατίθεται υπάρχει ένα άτομο που ονομάζετε Rudolf Fenz, Junior.
Αυτή η ανακάλυψη, που ακολουθείται από πολύ επίπονο έργο της αστυνομίας, οδήγησε τον Ρίχν σε μια ηλικιωμένη γυναίκα, τη χήρα του Rudolf Fenz, Junior. Εδώ η υπόθεση παίρνει πιο ασυνήθιστη και περίεργη τροπή με τη σειρά της.
Τα γεγονότα που προέκυψαν έκαναν τους αξιωματικούς της αστυνομίας της Νέας Υόρκης να χαζέψουν!!!! Κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης συνέντευξης με τον κ. Rudolf Fenz, νεώτερο, είπε στους ανακριτές ότι ο πατέρας του Rudolf Fenz, Senior, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας καθημερινής βόλτας του.
Εκείνη την εποχή, ο γιος του και αργότερα-ο σύζυγός της ήταν μόλις τεσσάρων ετών.
Αναφορές έγιναν από την οικογένεια και μια έρευνα που διεξήχθη από τις αρχές, αλλά κανένα ίχνος του αγνοούμενου πατέρα δεν ήρθε ποτέ στην επιφάνεια.
Το έτος 1876 ο Rudolf Fenz, ήταν τότε 31 ετών. Έτσι ο Ρίχν έψαξε σε αρχεία του 19ου αιώνα από ανεξιχνίαστες περιπτώσεις αγνοουμένων που καταγράφηκαν από το Γραφείο Αγνοουμένων Ατόμων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Εκεί, προς έκπληξή του, είδε τον Rudolf Fenz, Senior, που τον ανέφεραν από την οικογένειά του ως αγνοούμενο.
Μια παλιά φωτογραφία του Rudolf Fenz, (η φωτογραφία ήταν η ακριβής ομοιότητα του ανθρώπου θανατώθηκε στην πολυσύχναστη οδό της Νέας Υόρκης )!!!!
Όπως καταλαβαίνετε ξεκίνησαν τρελές θεωρίες για αυτήν την περίπτωση ότι ίσως ο Ρούντολφ είχε φτιάξει μια μηχανή του χρόνου καθώς λέγεται από τους συγγενής του ότι σαν χόμπι του άρεσε και ασχολιόταν πολύ με την φυσική!;! Κάποιοι άλλοι μάρτυρες λένε ότι είχε πει ο Ρούντολφ ότι τα ταξίδια στο χρόνο θα γινόντουσαν εφικτά στο μέλλον και ότι κάποια στιγμή θα έφερνε στο φως αποδείξεις για αυτό!!!! Πολλοί ήταν αυτοί οι ερευνητές που έσπευσαν να πουν ότι απήχθει από εξωγήινους και ότι μετά από 74 χρόνια τον ξανά έφεραν στην Γη. Μα αν έκαναν οι εξωγήινοι κάτι τέτοιο γιατί να τον διακτινίσουν ή  να τον αφήσουν σε ένα κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης όπου ήταν σίγουρο ότι κάποιο αυτοκίνητο θα τον σκότωνε!;! Κάποιοι άλλοι ερευνητές μιλάνε για πύλες όπου υπάρχουν στην Γη όπου ενεργοποιούνται ανά πάσα στιγμή και τυχαία και αν βρίσκεται κάποια στιγμή κάποιος άνθρωπος εκεί μεταφέρεται κάπου αλλού!!!!
Φαίνεται όμως να πρόκειται για ταξίδι στο χρόνο από τα εξής:
1)    Παρά τα 74 χρόνια από την εξαφάνιση του όταν επανήρθε είχε ακριβώς την ηλικία που εξαφανίστηκε!!!!
2)    Τα νομίσματα τα οποία βρέθηκαν στην τσέπη του που ήταν από την ημέρα που εξαφανίστηκε και ήταν γυαλισμένα όπως τα είχε πρωτοβγάλει το νομισματοκοπείο τότε!!!!
3)    Μα το ποιο τρανταχτό στοιχείο ήταν οι << τηλεκάρτες >> που βρέθηκαν επάνω του όπου έγραφε και το όνομα του!!!! Τηλεκάρτες ούτε στην εποχή του υπήρχαν αλλά ούτε και το 1959 όπου ξανά εμφανίστηκε!!!!
4)    Τα ρούχα ένα άλλο στοιχείο…..!!!!
Πολλοί είναι αυτοί που λένε σήμερα ότι οι έρευνες αρχικά έγιναν από το FBI όταν δεν μπορούσαν να βρουν ποιος είναι και ότι ανακάλυψαν κάποια χρονομηχανή που είχε φτιάξει ο ίδιος. Το ίδιο το FBI  έβαλε τον Ρίχν να ψάξει την περίπτωση αυτή φοβούμενοι μήπως ο Ρούντολφ είχε αφήσει κάποια στοιχεία στην οικογένεια του όπου πίστευαν ότι σίγουρα θα γυρνούσε κάποια στιγμή όπως και έγινε!!!!  Μάλιστα κάποιοι ερευνητές κάνουν λόγο ότι το FBI βρήκε την χρονομηχανή του Ρούντολφ σε μια παλιά αποθήκη από μια απόδειξη πληρωμής που είχε στα ρούχα του όταν σκοτώθηκε!!!! Βέβαια αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από κανέναν….!!!!
Οι τότε ερευνητές του παράξενου όπου ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα επικοινώνησαν με τον γιο του αδικοχαμένου Ρούντολφ αλλά ο ίδιος κατά έναν περίεργο τρόπο ποτέ δεν έδωσε καμία συνέντευξη αλλά ούτε και ήθελε να κάνει καμία συζήτηση για αυτό που έτυχε στον πατέρα του……!!!!
Μα το πιο περίεργο από όλα είναι ότι προτού εξαφανιστεί έχει βγάλει αυτήν την φωτογραφία όπου πολλοί ερευνητές λένε ότι το αριστερό του μάτι είναι όπως των ερπετών κάνοντας λόγο για επέμβαση των Δρακονιανών και κάνουν λόγο ότι κάποιο Αλοϊγκόρ πήρε την θέση του!!!! Μα είναι γνωστό ότι οι Δρακονιανοί χρησιμοποιούν τα Αλοϊγκόρ ( ειδικά γεννητικά τροποποιημένοι ερπετόμορφοι όπου είναι μεταμορφικοί και παίρνουν την μορφή του θύματος τους ) για πολύ ιδιαίτερους σκοπούς όπως πολιτικούς, ηθοποιούς, στρατιωτικούς και όσους έχουν ιδιαίτερες θέσεις σε μια κυβέρνηση!!!! Αν και η φωτογραφία αυτή δείχνει κάτι τέτοιο πολλοί είναι αυτοί που λένε ( όπως και γω ) ότι δεν είναι έτσι. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα