Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

1.Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ





Παραγραφος α26 εως α 43 .

1 από 2

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ

Έχοντας επίγνωση των όσων συνέβαιναν στο αστρικό μας σύστημα, οι αιώνιοι Ολύμπιοι θεοί του γαλαξία Ελλάδα, ενώ πλησίαζε η εποχή του Κριού, την Αθηνά και τον Ερμή κάλεσαν να μεταβούν στην Ιθάκη 33. Ο Μενέλαος, ο αρχαιότερος και καλύτερος σύμμαχος των Ελλήνων στο γαλαξία μας , αρχηγός των Δαναών κλήθηκε να συμβάλλει με τις δυνάμεις του στην αποστολή των Ελλήνων στη ΓΗ.
...........................................................................

335[2]=Ζηνος* .-[ο θεος ΔΙΑΣ].-α27

335[2]=ος ζην*.-[αυτος που ζει αιώνια].- α27

335[2]=Νηος ζ’[ω].[στο αστροπλοιο του ζει ο Δίας / ο μέγα-υπολογιστής ΔΙΑΣ με τον οποίον είναι εφοδιασμένα όλα τα αστροπλοια των Ελλήνων].-α27
........................................................................

Ο Ολύμπιος ΔΙΑΣ , μέγα βίο-υπολογιστής εγκατεστημένος σε κάθε αστροπλοιο των συμμάχων των Ελλήνων στο γαλαξία Αργο ,γνώστης κάθε πληροφορίας από γεννήσεως του σύμπαντος, αναλαμβάνει, αφού αισθάνθηκε πως ήταν χρέος του να το κάνει, να πληροφορήσει όλους τους συμμετέχοντες στην ομάδα κρούσης του Μενέλαου, με τις διαπραγματευτικές τους θέσεις στις συζητήσεις τους με τους Αχαιούς, για το κλείσιμο της συμφωνίας σχετικά με το μέλλον του πλανήτη μας. 



Η πληροφόρηση του ΔΙΑ γίνεται την στιγμή που τα πολεμικά αστροπλοια του Μενέλαου διέρχονται την αστροπυλη του Σείριου ,εισέρχονται στον ουράνιο ποταμό της Στυγός, με κατεύθυνση την αστροπυλη του ΑΡΗ και τον πλανήτη μας, καθώς η εποχή του Κριού έχει φτάσει 2320 π.χ.[τέλος της εποχής του Ταύρου αρχή της εποχής του Κριού]
Μαζικά λαοί του γαλαξία, υπό τις διαταγές του Ολύμπιου Μενέλαου, συμμετέχουν στην ενημέρωση του μέγα-βίο-υπολογιστή ΔΙΑ.

Ο Δίας κάνει ειδική μνεία στην παρουσία των ΕΡΕΜΒΩΝ*, συμμάχων των Ελλήνων, στην δύναμη κρούσης που κατευθύνεται στον πλανήτη μας.

* ΕΡΕΜΒΟΙ είναι κάποιος ασιατικός λαος.Προφανως υπάρχει αντίστοιχος πλανήτης στο γαλαξία Αργο /είναι σύμμαχοι των Ελλήνων και όλα δείχνουν πως δημιούργησαν τον δικό τους αντιπροσωπευτικό λαό πάνω στον πλανήτη μας μετά το 2320 π.χ.

Οι όροι της πρότασης του Ποσειδώνα γίνονται αποδεκτοί από τον ΔΙΑ .Ο Γήινος άνθρωπος θα έχει διπλή υποσταση.Ο ΔΙΑΣ δηλώνει την λύπη του για τα προβλήματα που θα έχει να επιλύσει ο νέος Γήινος άνθρωπος ,όμως ευελπιστεί πως όλα θα έχουν τελειώσει σε ένα «ενιαυτό» δηλαδή μια «εποχή» η 2160 χρόνια.

Επιθυμία του Δια είναι οι ήρωες Αχαιοί που βρίσκονται στον πλανήτη να αποχωρήσουν το συντομότερο δυνατό.

Για όσους αρνηθούν ο ΔΙΑΣ έχει επιλέξει την καταστροφή τους.Κανει δε ειδική μνεία στους Εχινους που πρέπει να τιμωρηθούν και στην κόρη του Φορκυνα βασιλέα του Σείριου, την συγκεκριμένη εποχή, θοωσα ,την οποία αθωώνει, παρόλο που αυτή ήταν η γενετίστρια που, με την βοήθεια του Ποσειδώνα ,κατασκεύαζε θνητούς –ζώα για τις ανάγκες των παλαιών θέων-εξωγήινων αποστολών.
....................................................................
Θοωσα = 1080[9]= αθώος

Η θοωσα είναι αθώα και ο Δίας ζητά να μην τιμωρηθεί .Αντίθετα ο πατέρας της Φορκυνας βασιλέας του Σείριου τότε χάθηκε για πάντα από τα γαλαξιακά δρώμενα.

.......................................................................

Εχίνοι

2491[7]=χαλεποι ανδρες εχουσιν*.- [κακοί άνδρες κατέχουν –διευθύνουν-κατοικουν -βρίσκονται].-α27

2491[7]=χαλεποι ανδρες Εχινους *.-[οι Εχίνοι –γειτονική ομάδα πλανητών είναι ανάμεσα στους χαλεπούς μνηστήρες που κατέχουν την ΓΗ].-α27

*Εχινάδες είναι σύμπλεγμα μικρών νησιών μεταξύ της σημερινής νήσου Ιθάκης και του κορμού της Ελλαδος.Οπως έχουμε πει η Πελοπόννησος [4 «πόδια» -σπείρες] με τα Ιόνια νησιά [σπείρα του Ωρίωνα] και τις Κυκλάδες [εξώτερη σπείρα] αποτελούν μια ακριβή απεικόνιση του γαλαξία μας Αργου και των [6] σπειρών του. 
.........................................................................................

Ένα πράγμα ήταν ξεκάθαρο από την αρχή για τον ΔΙΑ όλοι οι υπεύθυνοι, για την κατάσταση που εξελισσόταν στον πλανήτη ΓΗ ,έπρεπε να τιμωρηθούν, αυτή ήταν η θέση του ίδιου σαν αρμόδιου «φορέα» , πατέρα ανδρών και θεών για την εφαρμογή του γαλαξιακού δικαίου.

ΟΙ ΑΧΑΙΟΙ.

Ο μοναδικός θεός του σύμπαντος ΔΙΑΣ δηλώνει πως ο πλανήτης ΓΗ, μετά από τα βάσανα που έχει περάσει στο παρελθόν του [αρχέγονα κύτταρα – Αιγισθος – Αχαιοί ], είναι άξιος να εποικιστεί από την Ε.Ε. και να γίνει ανεξάρτητος πλανήτης στην γαλαξιακή πραγματικότητα.

Η πληροφορία για τις πράξεις των Αχαιών τώρα και στο παρελθόν εις βάρος του πλανήτη Ιθάκη 33 πρέπει να γίνει γνωστή σε όλο τον γαλαξία Αργος.

Η γενιά των Αχαιών υπάρχει εξαιτίας των Ελλήνων του γαλαξία Ελλάδα,έχει συγκεκριμένη μοίρα που ορίζεται από τον Γενετικό Κωδικα που τους δωσαμε.Τους παραχωρήσαμε τον ιερό πλανήτη Ιθάκη 33 για συγκεκριμένο χρόνο και με συγκεκριμένους Όρους.

Αυτοί όμως δείχνοντας μεγάλη αδυναμία και αλαζονεία υπερέβαλλαν στην κακοδιαχείριση του πλανήτη ,όπως και στον χρόνο της παραμονής τους , αντί να ασχοληθούν με τους δικούς τους πλανήτες και τα δικά τους προβλήματα.
Θέλησαν να ανέβουν επίπεδο και να εξισωθούν με του Δαναούς του Μενελάου και τους Μυρμιδόνες του Αχιλλέα.

Πρέπει να κατανοήσουν πως έχουν ξεπεράσει τα όρια των όσων μπορούν να ζητήσουν από εμάς ,σύμφωνα με την μοίρα τους και τον Γενετικό τους Κωδικα.
Επίσης είναι οι ίδιοι που στο παρελθόν κατάστρεψαν συνειδητά την προσπάθεια εποικισμού του πλανήτη Ιθάκη 33.

Τώρα πρέπει επίσης να εξηγήσουν στους δικούς τους πλανήτες τα σφάλματα τους και τα επιπλέον προβλήματα που πρόσθεσαν στα ήδη απορρέοντα από την δική τους μοίρα.

Για όλα αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν στο πλανήτη Ιθάκη 33 από δικά τους αποκλειστικά λάθη , ενώ δεν ήταν της μοίρας τους, πρέπει να πληρώσουν.
Αυτά είναι τα διαπραγματευτικά επιχειρήματα προς τους Αχαιούς, που ο Δίας συνιστά να χρησιμοποιήσουν η Αθηνά και οι σύμμαχοι των Ελλήνων, ώστε να τους πείσουν να αποχωρίσουν από τη Γη.

ΑΙΓΙΣΘΟΣ

Ο ΔΙΑΣ επιθυμώντας οι Αργειοι να έχουν διαπραγματευτικά επιχειρήματα στις συζητήσεις τους ,για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ,με τους Αχαιούς του Ποσειδώνα ,συνέχισε την τηλεπαθητική ενημέρωση των Αργοναυτών, μέσα στα αστροπλοια τους, για τα πολεμικά γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν του πλανήτη ,με επίκεντρο κάποιο αγαπημένο άνδρα που τον εξόργιζε αφάνταστα καθώς πλιατσικολογούσε σε όλο τον γαλαξία Αργο, τον ανόητο Αιγισθο.

Η ιστορία που επανέφερε στις μνήμες του ο ΔΙΑΣ έχει ως έξης.

Ο Αιγισθος ήταν γιος του Θυέστη και της Πελοπιας ,πρώτος ξάδελφος του Μενέλαου και του Αγαμεμνωνα,ο Ατρέας ήταν θειος του και αδελφός του πατέρα του. Η καταγωγή του ήταν βασιλική.

Ο Δίας χαρακτηρίζει τον Αιγισθο με το επίθετο [αμυμονος] που έχει διπλή ερμηνεία ,αφενός μεν μας ενημερώνει πως ο Αιγισθος ήταν άψογος-άμεμπτος-αξιόλογος στους γαλαξίες Ελλάδα και Αργος ,αφετέρου δε μας ενημερώνει πως προκαλούσε τον φόβο με τις αισχρές πράξεις του.

Ο Αιγισθος όταν ο Δίας του επέτρεψε να έρθει στο αστρικό μας σύστημα, κατά την διάρκεια του Τρωικού πολέμου,πίστεψε πως απέκτησε και το δικαίωμα να γίνει κάτοχος και βασιλέας του πλανήτη ΓΗ.

Παρόλο που οι λόγοι της αποστολής στη ΓΗ ήταν συγκεκριμένοι, έρευνα και μελέτη, πάνω στον υπο εποικισμό νέο πλανήτη ΓΗ, με την κατηγορηματική εντολή να μην πειραχθεί ο Γήινος Αιθίοπας .

Ο γηγενής άνθρωπος της ΓΗΣ που εξελισσόταν μετά την διασπορά των αρχέγονων κυττάρων στο παρελθόν από του Αιγύπτιους έχοντας στο αίμα του την Ε.Ε. τον καλύτερο Γενετικό Κωδικα του σύμπαντος.

Από τις δηλώσεις του ΔΙΑ ,βγαίνει το λογικό συμπέρασμα πως πριν 3-5 -10 η και περισσότερα εκατομμύρια χρόνια, δεν μας προσδιορίζει ακριβώς τον χρόνο , ζούσε πάνω στη Γη το «ανθρωποειδές» που είχε προκύψει από τα αρχικά αρχέγονα κύτταρα της συνειδητής Πανσπερμίας , που έλαβε χώρα πριν 3.3 δισεκατομμύρια χρόνια και που οι προοπτικές του Γενετικού του Κωδικα του τον οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια να εξελιχτεί στον σύγχρονο αθάνατο άνθρωπο του πλανήτη, ισότιμο με τους υπόλοιπους Αργειους ,πάνω σε ένα ανεξάρτητο πλανήτη έτοιμο να συμμετάσχει στη γαλαξιακή πραγματικότητα .

Τα πράγματα, σε ότι αφορούσε τον πλανήτη μας, έπρεπε έτσι να παραμείνουν έως ότου όλοι οι Αργειοι, κάνοντας υπομονή, άκουγαν πως ο πλανήτης απέκτησε βασιλέα θειο-ανδρα.Οταν όλοι πληροφορούντο πως οι Γήινοι έγιναν ισοθεοι.Οταν όλοι μάθαιναν πως είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τον πλανήτη μας.

Δυο ήταν οι απαγορεύσεις προς τον Αιγισθο και τους συμμάχους του από τους Αθάνατους Έλληνες σε ότι αφορά την ΓΗ, αφενός μεν να μην σκοτώσουν τους γηγενείς πρωτόγονους Γήινους άνδρες το γέννημα και το μέλλον της Γης, αφετέρου δε να μην αποφασίσουν να κατοικήσουν στην ΓΗ αποκτώντας την βιαίως.

Παρά τις προειδοποιήσεις του Μενέλαου, του Ερμή και της ίδιας της Αθηνάς να εγκαταλείψει τον πλανήτη και τα σχέδια του , αυτός αρνήθηκε.

Η άρνηση του αυτή ήταν μοιραία για τον ίδιο και τους συμμάχους του.Ο Ερμής ο φονιάς των Αργειων, μαζί με τον λαμπρό Ορέστη, με εντολή του ΔΙΑ, πετώντας ψηλά με αστραπές, ακτινοβολίες και φωτιά σκότωσαν με βαριά καρδιά τους Αργειους και τον ανόητο Αιγισθο που βρισκόταν στη ΓΗ.

Εξ αιτίας αυτής της ιστορίας του Αιγίσθου ,ο Δίας αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία για ανεξαρτησία στον πλανήτη Γη.


Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα