Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

1.ΤΑ ΔΥΟ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥΣ

Οδυσσέας είναι αυτός που αναζητά την ορθή οδό στην λύση των προβλημάτων του.Ειναι ο σημερινός κάτοικος του πλανήτη ΓΗ, ήταν και ο χθεσινός Δωριέας δημιούργημα της γενετίστριας Καλυψώς στην Ωγυγία [Κρήτη], το 1080 της εποχής του Κριού η 1240 π.χ.

Οι Αργειοι δημιουργοί του προσδοκούν το καλύτερο από αυτόν γιατί μέσα του έχει την Ολύμπια Ελληνική Έλικα.

………………………………
Τ’Οδυσσευς Αργειων=2748[3]=Ο Οδυσσέας με τους Αργειους
Τ’Οδυσσευς αγειρων*=2748[3]=Ο Οδυσσέας με τους Αργειους έχει συνάντηση.
Τ’Οδυσσευς αγηρων ζ’[ω]=2748[3]=Ο αθάνατος Οδυσσέας με τους Αργειους έχει συνάντηση στο γαλαξία Αργο.


……………………………………………….

Ο Οδυσσέας δύναται με τα ισχυρά, αιώνια, ταχύτατα, ζωογόνα αστροπλοια που του χάρισαν οι Αργειοι, πετώντας στον αέρα ,στο γαλαξιακό του ραντεβού με τους Αργειους να βρεθεί.

Στους κατοίκους της τεράστιας Γης, λοιπόν, οι Αργειοι χάρισαν την [ Ελληνική διπλή βιο-νανο-ελικα=612[9]=Ζευς] με τις απέραντες γνώσεις της και δυο ισχυρά και ταχύτατα αστροπλοια ώστε να μπορέσουν, πετώντας στον αέρα, να παραβρεθούν στο ραντεβού που έχουν μαζί τους κάπου στο γαλαξία.
………………………………..

Στίχος α61

7760[2]=ου νυ τ’Οδυσσευς Αργειων παρα νηυσι χαριζετο ιερα ρεζων Τροιη εν ευρειη*.-[μήπως δεν σου χάρισε θυσίες κοντά στα πλοία των Αργειων,πριν αυτοί εκστρατεύσουν για την μεγάλη Τροία ο Οδυσσέας;].-α61

7760[2]=νυ ουτ’Οδυσσευς Αργειων παρα νηυσι χαριζετο ιερα ρεζων Τροιη εν ευρειη*.-[τώρα εμείς οι Αργειοι την ιερή αόρατη Ε.Ε. και τα ιερά ισχυρά ταχύτατα ζωογόνα αστροπλοια χαρίσαμε στον Οδυσσέα [κάτοικο του πλανήτη] της τεράστιας ΓΗΣ ώστε να ενεργήσει τα δέοντα].-α61

7760[2]=νυ ουτ’Οδυσσευς αγειρων παρα νηυσι χαριζετο ιερα ρεζων Τροιη εν ευρειη*.-[τώρα εμείς οι Αργειοι την ιερή αόρατη Ε.Ε. και τα ιερά ισχυρά ταχύτατα ζωογόνα αστροπλοια χαρίσαμε στον Οδυσσέα κάτοικο της τεράστιας ΓΗΣ για να παραβρεθεί στην συνάντηση μας στο γαλαξία].-α61

7760[2]=νυ ουτ’Οδυσσευς αγειρων παρα νηυσι χαριζετο αερι ρεζων Τροιη εν ευρειη*.-[τώρα εμείς οι Αργειοι την ιερή αόρατη Ε.Ε. και τα ιερά ισχυρά ταχύτατα ζωογόνα αστροπλοια χαρίσαμε στον Οδυσσέα της τεράστιας ΓΗΣ για να παραβρεθεί στην συνάντηση μας στο γαλαξία πετώντας στον αέρα].-α61

7760[2]=νυ ουτ’Οδυσσευς αγειρων παρα νηυσι χαριζετο αει ‘ρ’ ρεζων Τροιη εν ευρειη*.-[τώρα εμείς οι Αργειοι την ιερή αόρατη Ε.Ε. και τα ιερά αιώνια ισχυρά ταχύτατα ζωογόνα αστροπλοια χαρίσαμε στον Οδυσσέα της τεράστιας ΓΗΣ για να παραβρεθεί στην συνάντηση μας στο γαλαξία πετώντας στον αέρα].-α61

Ερμηνεία –Εμείς οι Αργειοι χαρίσαμε στον κάτοικο της τεράστιας ΓΗΣ «Οδυσσέα» την αόρατη Ελληνική διπλή βίο-νάνο-έλικα ,πηγή όλων των γνώσεων στο σύμπαν και δυο ταχύτατα, αιώνια, ισχυρά, ζωογόνα ,ιερά αστροπλοια, ώστε αυτός να ενεργήσει τα δέοντα για να παραβρεθεί στην συνάντηση μας στο γαλαξία πετώντας στον αέρα.

ερμηνεία των λέξεων του στίχου α61.

Νυ=τωρα

Ουτ’[ι] = ο κανένας χαρακτηριστικό της Ε.Ε. [αόρατη ]

Αργειων*=οι Αργειοι κάτοικοι του γαλαξία Αργος

Αγειρων *=μετοχή του αγειρω=συναγω=συναθροιζω=μαζευω [στην συνάθροιση με τους Αργειους να βρεθώ]

Παρα*=πλησιον / σου είναι δυνατόν/εσύ δύνασαι.

αρπα*.-[του αρπαζω=αφαιρω με την βία –κλέβω-οικειοποιούμαι-πιανω δυνατά και ξαφνικά / εσύ δύνασαι να οικειοποιηθείς το αστροπλοιο]

αρπα*.-[αρπη=αγνωστο αρπακτικο πτηνο=αλληγορικα =πτητική συσκευή κάποιου είδους / εσύ δύνασαι να οικειοποιηθείς το αστροπλοιο]

Νηυσι=τα δυο αστροπλοια που μας χάρισαν

Χαριζετο =του χαριζομαι=ειμαι ευχάριστος –ευχαριστώ κάποιον / παρεχω=προσφερω=διδω.

Ιερά*= το ιερόν =η θυσία

Αερι*=αερας

Αει ‘ρ’*=αιωνια

Ιερός[1]=ιερός - αφιερωμένος στο θεό.

Ιερός [2]=ισχυρός –ρωμαλέος.

Ιερός [3]=ταχύς –ευκίνητος.

Ιερός[4]=ζωογόνος-επιθυμητός –ποθητός.

Ρεζων=του ρεζω=κανω-διεξάγω-εκτελώ-διαπράττω.

Τροιη=488[2]= [η πόλις της Τροίας/ο Τριγωνικός γαλαξίας /τα τρία νέα μυαλά/τα [3]δις «γράμματα» σε κάθε έλικα της βίο-νανοελικας/τρίτος πλανήτης του αστρικού μας συστήματος η ΓΗ/ο Γενετικός Κώδικας μας «μιλά» με λέξεις των τριών «γραμμάτων» /τρία τα σταδία του διαλογισμού/τρία τα χρώματα του διαλογισμού/[3] εποχές δοθήκαν στον νέο σύγχρονο άνθρωπο για να γίνει αθάνατος και να ταξιδέψει στον γαλαξία].-α61

Εν*=μεσα.

Εν *= ένα.

Νε’[α]*= νέα –καινούργια.

Νε’[α]* =αιτιατική του νηυς= αστροπλοιο .-[μέσα υπάρχει ένα νέο αστροπλοιο].

Ευρειη *=επίθετο- ευρύς-ευρεία-ευρυ=πλατυς –εκτεταμένος.

Η ευ ρει*.-[αύτη που ρέει καλώς-επιμελώς-ευνοϊκώς-φιλικά και είναι τεράστια / η αναφορά μπορεί να είναι για τον πλανήτη-την γνώση της Ε.Ε. –η το αστροπλοιο].

Η σημαντικότερη αποκάλυψη της παραγράφου είναι η παρουσία μιας ιπταμένης συσκευής [ιπτάμενου δίσκου] κάπου στη ΓΗ , που θα πρέπει να βγάλουμε από τον κρυψώνα της και να ταξιδέψουμε στο γαλαξία Αργο μέσα από το διαστημικό «ποταμό» της ΓΗΣ, πρώτα φυσικά θα πρέπει να γίνουμε αθάνατοι ακολουθώντας τις οδηγίες της Ε.Ε.
……………………………….
Ο λεξαριθμος [668[2]=νηυσι] μας δίνει μια εικόνα.

Νηυσι=Γαια δη ορυξαι=επ’Αργου δε=αθανατος αλαδ’=Γαια δη ποταμοιο=668[2]

ΕΡΜΗΝΕΙΑ.-Με τα αστροπλοια που θα βγάλεις από το χώμα της ΓΗΣ στον γαλαξία Αργο ,αθάνατος θα ταξιδέψεις, μέσω του « ουράνιου ποταμού».
…………………………

Ο Μεντης/Αθηνά είναι σίγουρος πως κάθε αμφιβολία εκ μέρους μας θα χαθεί, για τα όσα περιγράφει, όταν αντικρύσουμε τον θεϊκό Ιπτάμενο Δίσκο που οι Δαναοί του Μενέλαου «έθαψαν» στις αρχαίες Μυκήνες, για εμάς τους σημερινούς Έλληνες.
Η αλήθεια είναι πως μας έχουν αφήσει δυο[2] ιπτάμενους δίσκους ένα στη ΓΗ [ΜΥΚΗΝΕΣ] , δίπλα στην Πύλη των Λεόντων και ένα δεύτερο στην αστροπυλη του Ηλιακού συστήματος που είναι ο πλανήτης ΑΡΗΣ.

Τον ένα δίπλα στην συμβολική αστροπυλη των Μυκηνών [πύλη των Λεόντων],τον άλλο δίπλα στην πραγματική αστροπυλη του ΑΡΗ.

Φαντάζομαι πως θέλουν τόσο πολύ να μας βοηθήσουν, ώστε σκέφτηκαν πως αν δεν βρούμε αυτόν της ΓΗΣ, θα βρούμε αυτόν που είναι στον ΑΡΗ ,όταν η τεχνολογία μας θα μας ταξιδέψει εκεί πράγμα που ακούγεται εφικτό για τα επόμενα [30;;;] χρόνια.

Μια ακόμη πληροφορία που προκύπτει από την παράγραφο είναι για τους αστροναύτες που θα επανδρώσουν τον ιπτάμενο δίσκο, θα πρέπει να είναι σαν τον Οδυσσέα, δηλαδή να κατανοούν πλήρως τα αρχαία Ομηρικά- Ελληνικά και να είναι άριστοι στην τέχνη του διαλογισμού.

Βλέπετε η επικοινωνία με τους βίο-εγκεφάλους του αστροπλοιου είναι λογικο να γινεται τηλεπαθητικα .Αν και οι εντολές μπορούν να δοθούν και με εναλλακτικούς τρόπους-φωνητικά –γραπτά κ.λ.π.

Πόσα μπορεί να είναι τα έξοδα μιας διερεύνησης του υπεδάφους των αρχαίων Μυκηνών;

Μπορεί κανείς να φανταστεί τα οφέλη του Ελληνικού έθνους σε αυτή την περίπτωση;;;

Εμείς οι σημερινοί Έλληνες, με την εξωγήινη πτητική μηχανή στα χέρια μας, θα ηγηθούμε της νέας πορείας του πλανήτη προς την ανεξαρτητοποίηση του.

Το νόημα της ζωής θα αλλάξει για πάντα, για όλους μας. Η αθανασία θα γίνει κτήμα μας άμεσα, από τις πληροφορίες των βίο-εγκεφάλων του αστροπλοιου.

Μπορεί κανείς να φανταστεί το σοκ της παγκόσμιας κοινότητας όταν μέσα από τα έγκατα της γης των Μυκηνών ανασυρθεί ένας Ιπτάμενος Δίσκος;

Είναι ο μόνος τρόπος να αλλάξει ο πλανήτης συνειδητοτητα επιμένει η Αθηνά.

Είναι ο μόνος τρόπος να σωθεί ο πλανήτης.

Η Αθηνά προειδοποιεί όλα να γίνουν δημόσια και φανερά, ειδικά αν είστε μικρή χώρα , ώστε όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη να ενημερωθούν ταυτόχρονα και άμεσα.

Όλα τα τηλεοπτικά συνεργεία του πλανήτη στις αρχαίες Μυκήνες όταν ανασύρεται ο Ιπτάμενος Δίσκος από το εσωτερικό της ΓΗΣ.

Ο ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ 850[4]=ΠΑΡΑ ΝΗΥΣΙ

850[4]=Παρα νηυσι* .-[με τα αστροπλοια δύνασαι-μπορείς / σου είναι δυνατόν ].-α61

850[4]=αρπα νηυσι* .-[δύνασαι να οικειοποιηθείς τα αστροπλοια].-α61

850[4]=οι γενεη και επ’Αργου δε.- [η γενιά σου με τα αστροπλοια στον γαλαξία Αργο να ταξιδέψει].-α61

850[4]=οι γενεη και αθανατος αλαδ’.-[η γενιά σου αθάνατη στο διάστημα με τα αστροπλοια να ταξιδέψει].-α61

850[4]=αγορη επ’Αργου δε.- [με τα αστροπλοια στη συνέλευση στο γαλαξία Αργο η αθάνατη γενιά σου να παρευρεθεί].-α61

850[4]=οι γενεη και Γαια δη ορυξαι .-[η γενιά σου με τα αστροπλοια που θα βγάλει σκάβοντας τη γη κάπου στον πλανήτη σου]

850[4]=Γαια δην λαοι επ’Αργου γ’ .-[οι λαοί της ΓΗΣ επί πολύ χρόνο με τα αστροπλοια θα ταξιδεύουν για τον γαλαξία Αργο / το ταξίδι διαρκεί πολλά γήινα χρονια…….δεν υπάρχουν αστραπιαίες μεταφορές στο Σείριο και άλλα τέτοια παιδικά μυθιστορήματα τουλάχιστον όχι για το επίπεδο εξέλιξης που που θα βρεθούμε [αθάνατοι]

850[4]=οι γενεη και Γαια δη ποταμοιο.- [η αθάνατη γενιά σου με τα αστροπλοια δια μέσω του « ουράνιου ποταμού» της χώρο-χρονικής χοάνης του αστρικού σας συστήματος στο γαλαξία Αργο θα ταξιδέψει]

Ερμηνεία .- Με τα αστροπλοια που σου χαρίσαμε και τα οποία η γενιά σου πρέπει να βγάλει από τους κρυψώνες τους σκάβοντας την γη.

Η αθάνατη γενιά σου θα μπορέσει να ταξιδέψει, μέσω της χώρο -χρονικής σχισμής του αστρικού σας συστήματος [ουράνιος ποταμός] στον γαλαξία Αργο, όπου έχει ραντεβού με τους δημιουργούς σας Αργειους.

Το ταξίδι διαρκεί πολλά γήινα χρόνια, αυτός είναι και ο λόγος που μόνο αθάνατοι μπορούν να το πραγματοποιήσουν.

Συμπέρασμα πρέπει να λύσουμε πρώτα το πρόβλημα της αθανασίας του ανθρώπου.
Η γενιά σου πάνω στη ΓΗ θα πειστεί και θα ασχοληθεί σοβαρά όταν δει-γνωρίσει τον πολύτιμο Ιπτάμενο δίσκο,που οι θεοί σας χάρισαν, μέσα στο κρησφύγετο του .

Με αυτόν θα ταξιδέψετε στο γαλαξία Αργο, γνωρίστε τον χωρίς να κάνετε τίποτα το υπερβολικό.

ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΤΗΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

………………..
Λεξαριθμος 488[2]

Τροιη =ηδ’επ’απειρονα Γαιαν δε=διδου=Ομηρος=μενοινησεν =παρα γαλαξιας=παρα νηα κιης δε=488[2]

ΕΡΜΗΝΕΙΑ.-Στον τρίτο πλανήτη λοιπόν , την απέραντη ΓΗ, έδωσε ο Όμηρος τις ιερές γνώσεις του [Οδύσσεια-Ιλιαδα] ώστε να μελετηθούν [και ο Οδυσσέας] με γρήγορο αστροπλοιο στο γαλαξία Αργο να βρεθεί.

Εμπρός άνδρα της ΓΗΣ ξεκίνα όλη η αλήθεια βρίσκεται στα Ομηρικά Έπη.

…………………………………….
Λεξαριθμος 543[3]
Τροιη εν=νησος θεα=Δια θεά ηδη μενοινησεν =Δια θεα ηδη Ομηρος=Ομηρος εν=543[3]

Ερμηνεία.

Μέσα στον τρίτο πλανήτη η θεά [Αθηνά] ήδη έχει φροντίσει να υπάρχουν τα Ομηρικά έπη.
…………………………..

Από τον λεξαριθμο 543[3] βγαίνει ακόμη ένα σημαντικό συμπέρασμα που αφορά κυρίως την ομάδα των σκεπτικιστών που ανησυχούν για το πώς οι στίχοι της Οδύσσειας έφτασαν στα χέρια μας αναλλοίωτοι.

Ερωτήματα όπως.

Είναι οι αυθεντικοί στίχοι του Ομήρου η διορθώσεις επί διορθώσεων και το αρχικό κείμενο χάθηκε;;;

Πως έφτασε στα χέρια μας και δεν χάθηκε όπως τόσα άλλα αρχαία κείμενα;

Κ.α.
Απαντώνται με τον λεξαριθμο 543[3].

Η θεά Αθηνά και οι άνθρωποι της φρόντισαν ώστε να γίνουμε κάτοχοι των σωστών στίχων .Ο αριθμός των στίχων των δυο επών και τα αστρονομικά δεδομένα που αποκαλύπτουν ενισχύουν την πληροφορία του λεξαριθμου 543[3].

Η θεά Αθηνά φρόντισε για όλα.
……………………………………………….
Λεξαριθμος 1071[9]
1071[9]=Τροιη εν ευρειη*.-[ στον απέραντο τρίτο πλανήτη/στην απέραντη Ε.Ε.].-α61

1071[9]= διδου εν νησος.- [στην απέραντη ΓΗ, τον τρίτο πλανήτη, ένα [1] αστροπλοιο έδωσαν].-

1071[9]=Γαια δ’ αγε νυν εν Ομηρος.- [εμπρός ΓΗ τώρα μέσα στον Όμηρο είναι η αλήθεια που σε ενδιαφέρει]

1071[9]=Οθι οι θαλαμος περικαλλεος *.-[όπου υπάρχει υπέροχο αστροπλοιο].-α425

1071[9]=οθι οι αλος θαμ’ περικαλλεος*.- [όπου αυτός με το πανέμορφο αστροπλοιο συχνά στο διάστημα βρίσκεται ].-α425

1071[9] =γαια γ’Ελληνας δε θαλαμου .-[στη γη του ο Έλληνας να γνωρίσει την πανέμορφη πτητική συσκευή / ο Γήινος Έλληνας στη γη του να γνωρίσει την πανέμορφη πτητική συσκευή]

1071[9] =οιδε γενεη δε θαλαμος φαν’.- [ να γνωρίσει η γενιά σου τον ιπτάμενο δίσκο που θα φανερωθεί]

Ερμηνεία.

Στη γη του Γήινου Έλληνα, στη σημερινή Ελλάδα δηλαδή, στον τρίτο πλανήτη του αστρικού σας συστήματος,την απέραντη ΓΗ, υπάρχει ένα υπέροχο από κάθε άποψη αστροπλοιο με το οποίο μπορείτε να ταξιδέψετε στο διάστημα.

Σας δόθηκε από τους Αργειους και μέσα στον Όμηρο [Οδύσσεια] βρίσκεται η αλήθεια που σας ενδιαφέρει.

Σήμερα γνωρίζουμε πως ο χώρος όπου έχει τοποθετηθεί το υπέροχο αστροπλοιο είναι αυτός των αρχαίων Μυκηνών και πιο συγκεκριμένα ο χώρος κάτω από το μεγαλιθικό μνημείο με την ονομασία ο «θησαυρός του Ατρέα».

ΕΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ -ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

Γιατί τώρα [την εποχή του Κριού] δόθηκε μια ελπίδα στον πλανήτη ΓΗ, να αποκτήσει τον δικό της βασιλέα και να ταξιδέψει στο διάστημα διανύοντας την σχετική απόσταση με τα δικά του ιερά, ταχύτατα ,αιώνια ,ζωογόνα, αστροπλοια, αυτό των Μυκηνών και αυτό του Άρη.

Ο Δίας είναι οργισμένος διότι η σωτηρία του πλανήτη ΓΗ αργει.Ειναι οργισμένος γιατί δεν βρίσκεται ούτε ένας άνδρας να τιμήσει τα δώρα των θεών προς την Γήινη ανθρωπότητα , την μοναδική πηγή γνώσης στο σύμπαν [Ε.Ε.] και τα δυο αστροπλοια.

…………………………………………
Ο λεξαριθμος 3005[8] είναι ενδεικτικός του τι θα συμβεί.

3005[8]=Τι νυ οι τοσον ωδυσαο* .-[κάποιος τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά πρέπει να είναι οργισμένος [που η σωτηρία της ΓΗΣ έχει βαλτώσει].-α62

3005[8]=Τι νυ τοι νοος δυο σαω * .-[ ποιος – τι τώρα /το ουδετ. Και επιρρ. = γιατί τώρα / κάποιος και επιρρ. κάπως –κατά κάποιο τρόπο / κάποιος τώρα αληθινά περισσότερο από κάθε άλλη φορά τα δυο μυαλά του πρέπει να σώσει από την οργή-θυμό [οργισμένος είναι αδύνατον να διαλογιστείς].-α173-α296-α346-α392-α62

3005[8]=τι’[ω] νυ τοι νοος δυο σαω*.-[παρατατικός του τιω=εκτιμω-τιμώ /κάποιος [Γήινος] τώρα αληθινά περισσότερο από κάθε άλλη φορά πρέπει να τιμήσει και να σώσει τα δυο μυαλά του από την οργή-θυμό].-α173-α296-α346-α392

3005[8]=ιτ’[ε] νυ τοι νοος Οδυσ’αω *.-[ του ειμι =πηγαίνω – διευθύνομαι –μεταβαίνω-προχωρω / εμπρός τώρα «Οδυσσέα» της ΓΗΣ περισσότερο από κάθε άλλη φορά πρέπει να τιμήσεις αληθινά την νόηση σου να την σώσεις από την οργή να προσλάβεις ιερή γνώση και να προχωρήσεις].- α173-α296-α346-α392

3005[8]=ιν’ουτι νοος τ’ Οδυσ’αω*.-[εμπρός τώρα αληθινά «Οδυσσέα» περισσότερο από κάθε άλλη φορά χρειάζεται να τιμήσεις αληθινά την πηγή της νόησης σου την Ε.Ε. μέσα στα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού λοβού να προσλάβεις ιερή γνώση και να προχωρήσεις στην σωτηρία του πλανήτη σου]

3005[8]=Αι κε ποθι Ζευς Δωσι Παλιντιτα Εργα Γενεσθαι*.-[έτσι βέβαια ο ΔΙΑΣ ανταποδίδει με τις πράξεις του την τιμωρία του η την εύνοια του στους ανθρώπους].-α379

3005[8]=αι κε ποθι Ζευς ιδως παλιντιτα εργα γενεσθαι*.-[έτσι βέβαια ο παντογνώστης Ζευς ανταποδίδει με τις πράξεις του την τιμωρία του η την εύνοια του στους ανθρώπους].-α379

3005[6]=η τι κατά πρηξιν η μαψιδιως αλαλησθε ; .-[έχετε κάποια δουλειά η άσκοπα τριγυρνάτε Γήινοι ; /η ανθρωπότητα δεν έχει συνείδηση των υποχρεώσεων της και των δυνατοτήτων της βίο-νανοελικας ο χρόνος κυλά άσκοπα για την Γήινη ανθρωπινή κοινότητα]

3005[6]=ου σε γ’ επειτα εολπα τελευτησειν α μενοινας.-[στην συνέχεια βέβαια δεν υπάρχει ελπίδα ότι εσύ [ο Γήινος άνδρας] θα φέρεις σε πέρας όσα έχεις στο μυαλό σου /είναι φανερό πως η πορεία της ανθρωπότητας είναι λανθασμένη οδηγούμαστε σε ένα άσχημο τέλος]

……………………………
Ερμηνεία του λεξαριθμου 3005[8]

Οι Έλληνες του γαλαξία Ελλάδα παρεχώρησαν στην Ιθάκη 33 [πλανήτη ΓΗ] τον Ολύμπιο Γενετικό Κωδικα [Ε.Ε.], με τα 6 δισεκατομμύρια «γράμματα» και τα 20.000 γονίδια για την αναβάθμιση του και την ανεξαρτητοποίηση του.

Του παραχώρησαν επίσης δυο ιερά, αιώνια ,ταχύτατα ,ζωογόνα ,αστροπλοια, ένα στη ΓΗ και ένα στον Άρη,ώστε να μπορέσει χωρίς δυσκολίες να ταξιδέψει στο γαλαξία Αργο.

Από τους άνδρες της ΓΗΣ,έστω και έναν από αυτούς , περιμένουν να τιμήσει τον Γενετικό του Κωδικα και την νόηση του και αφού προσλάβει ιερή γνώση να λύσει τα προβλήματα του πλανήτη.

Σε αντίθετη περίπτωση η τιμωρία του Γήινου ανθρώπινου γένους θα έρθει από τον ίδιο τον ΔΙΑ.

Η Αθηνά μας ρωτά μέσα από τον λεξαριθμο 3005[8], έχετε καταλάβει ποιος είναι ο ρόλος σας και τι πρέπει να κάνετε, η ζείτε άσκοπα και χωρίς νόημα.

Πάλι μέσα από τον 3005[8] μας καταθέτει τις αμφιβολίες της για το αν θα τα καταφέρουμε.
……………………………………………………….
412[7]=Ζευ*.-[ο ΔΙΑΣ/η Ε.Ε./ο άρχοντας του σύμπαντος].-α62

412[7]=ευ ζ’[ω]*.-[με τις γνώσεις του ΔΙΑ ζω καλά].-α62

412[7]=αι Γαιαν τε και.-[και στη ΓΗ με τις γνώσεις του ΔΙΑ ζω καλά]
……………………………………………………..

Σε κάθε περίπτωση, η θα ζήσουμε αιώνια ευτυχισμένοι με τις άπειρες γνώσεις του ΔΙΑ , η ο ΔΙΑΣ θα μας εξαφανίσει από τα γαλαξιακά δρώμενα ως αποτυχόντες.


Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα